|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Miałyście tak?
A więc dzwonię do kosmetyczki,żeby się omówić na wizytę i przy okazji pytam o cenę zabiegu,a ona że musi mnie zobaczyć i wtedy oceni...myślałam że poznam mniej więcej cenę -_- Miałyście taką sytuację?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miałyście tak?
Cytat:
Albo np kwas - tez sa rozne ceny. No chyba,ze powiedzialas konkretnie jaki zabieg chcesz miec, to moglaby podac cene, zaznaczajac " o ile mozemy go zrobic". Dam Ci przyklad: zadzwonila do mnie Pani, ze chce miec mikro +kwas. Cena- 260zl. Okazalo sie, ze jednak jej cera kompetnie sie nie nadaje do takiego zabiegu i cena zeszla do 100zl, jak widzisz za bardzo tak sie nie da okreslic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tylko że ja podałam konkretny zabieg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Też miałam kiedyś podobną sytuację: chciałam mikrodermabrazję ze względu na zanieczyszczoną skórę a kosmetyczka stwierdziła, że najpierw musi obejrzeć moją cerę bo może to być nieodpowiedni zabieg. Jak do niej poszłam to stwierdziła, że rzeczywiście
mam zbyt duże zanieczyszczenia na mikrodermabrazję i oczyszczała mi manualnie. Więc może powinnaś się do niej przejść, żeby sama oceniła czy dany zabieg będzie odpowiedni czy może inny i wtedy zdecydujesz czy się umówić na jego wykonanie.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Nie byłabym zadowolona z takiej odpowiedzi i takiej zmiany... Już raz dałam się namówić na oczyszczanie, bo na mikro nie mogę i nie byłam zadowolona. Nie mówiąc już o tym, że są salony, w których mikro kosztuje więcej niż oczyszczanie, co jest jakimś dziwnym i chorym wymysłem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kosmetykoholiczka
|
Ja tak miałam. Inna kosmetyczka wyjaśniła mi, że czasami do zabiegów muszą dodać np maseczkę, albo więcej zrobić, więc wtedy życza sobie więcej. Ale ogólną cenę, albo ramy cenowe, powinna podać, łaski nie robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja bylabym niezadowolona jakby mi kosmetyczka wykonala zabieg, bo ja tak chce, a wie, ze moze on mi zaszkodzic. Dobra kosmetyczka potrafi odradzic/doradzic.
Niekoniecznie musi byc zamiana na oczyszczanie manualne, sa inne zabiegi oczyszczajace. U mnie mikro ma taka sama cene jak oczyszczanie manualne (0czywiscie + ampulka+ maska). Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-11-30 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak mi nie pomogło to oczyszczanie manualne to i tak następnym razem mi zaproponowała kwasy z mikrodermabrazją, jakbym od razu tego nie mogła zrobić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami jest tak, ze wykonujemy zabieg z mysla, ze wystarczy, pozniej sie okazuje, ze jednak jest za slaby i szukamy czegos mocniejszego. To jak bys szla do lekarza, ktory daje Ci leki z mysla, ze pomoze a za tydzien wracasz bo infekcja sie utrzymuje, wiec doktor daje cos mozniejszego, celuje w cos innego. ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- tu rzeczywiscie masz racje. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-12-02 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.