|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Subkultury
Hej dziewczyny
![]() Potrzebuję pomocy. Robię na zaliczenie pracę na temat subkultur. Chcę w niej umieścić opinie ludzi na ten temat.. a więc co sądzicie o subkulturach? Czy Waszym zdaniem są dobre, czy też złe? Do jakich należycie Wy i Wasi znajomi? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Subkultury
dla mnie subkultura jest sposobem na życie, swego rodzaju drogowskazem.dla mnie napewno nie jest czyms złym( wykluczając "subkulturę" skinów i różne jej odłamy), wspólna ideologia, muzyka a nawet charakterystyczne elementy ubioru- daje poczucie przynależności do ściśle określonej grupy. sama nie należę do żadnej z subkultur bo nie lubię się "szufladkować"chociaz muszę przyznac ze najblizsza jest mi i najwiecej mam przyjaciół wśród punków. łączy nas muzyka, poglądy na wiele spraw, wspólne zainteresowania ale nie wszystko mi "odpowiada" punkowo-anarchistycznej ideologii dlatego nie nazywam się anarchistką. mam nadzieje ze nie " zamotałam się" za bardzo
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie należę do żadnej subkultury, jestem raczej zwykła, przeciętna i szara, ale w niczym nie identyfikuje się z hiphopem ani barbie
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja sie wypowiem, ale odsyłam na strone www.nastolatek.pl tam jest dział muzyka albo subkultury, nie pamietam juz, duzo jest artow na ten temat
![]() ja akurat do zadnej subkultury nie naleze. bo chyba za bardzo cenie sobie niezaleznosc. nie lubie kanonów. słucham rocka i troche rapu, heh pozostałosci po dawnych latach. ubiorem nie przedstawiam tego co czuje, czego słucham, dla mnie ubiór-muzyka-poglądy to inne bajki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś byłam związana z tzw "metalami" potem z subkulturą "gotycką".Ale już mi przeszło
![]() Subkultura nie jest mi teraz potrzebna bo lubie sie różnie ubierać, słucham różnej muzyki i nie przepadam za ograniczeniami.Mam różnych znajomych i tak samo dobrze czuje się na imprezie house'owej i na koncercie metalowym. Czy jest czymś złym?Chyba nie.To dośc naturalne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dzięki za wypowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
subkultury to dobra rzecz.ludzie moga się łączyc dzięki podobnym zainteresowaniem. sama kiedys identyfikowalam sie z grungiem ale teraz jestem mieszanką paru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.