|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Rozpad związku... może chcę zbyt wiele?
.
Edytowane przez 201609050930 Czas edycji: 2015-06-07 o 21:01 Powód: nieaktualne |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpad związku... może chcę zbyt wiele?
Cytat:
Jak dla mnie to jesteś teraz w wieku kształtowania samej siebie, nauki itp. , a Ty bierzesz przykład z pozaręczanych koleżanek i "też chcę". Edytowane przez madana Czas edycji: 2014-09-18 o 12:36 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201609050930 Czas edycji: 2015-06-07 o 21:01 Powód: nieaktualne |
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy innych wcześniejszych chłopakach też używasz sformułowania "miłość", ba Czech miał z Tobą "duszę pokrewną" i co? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Ewidentnie widac, że ani ty ani on nie jesteście na to gotowi. Ty kwestionujesz to co czujesz, facet ci nie odpowiada, więc o co chodzi ?
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
.
|
|
|
|
#7 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Możliwych jest mnóstwo opcji.
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Przede wszystkim zastanów się co do niego czujesz. Jeśli go kochasz, to zastanów się skąd to nagłe parcie na zaręczyny, mieszkanie razem. Jeśli on jest w podobnym wieku jak Ty, to nie dziwi mnie, że mu się do tego aż tak nie spieszy. To dość wcześnie na takie decyzje. Mógł do tego jeszcze nie dojrzeć, zresztą nie wiem czy Ty dojrzałaś, mimo, że chcesz. Mam wrażenie, że minęło Ci pierwsze zauroczenie, więc szukasz sposobu by "ożywić" związek, zmienić coś, a wspólne zamieszkanie na pewno na jakiś czas by dodało emocji w tej relacji. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba nie ten i na właściwy związek jeszcze masz czas.
Możliwe, że nie gra też przez różnicę wieku. Możliwe też, że za mało jeszcze siebie znasz, żeby wiedzieć czego chcesz od związku. Możliwe też, że w związku Ci się nudzi bo normalnie jeszcze nie dorosłaś do bycia w związku.
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Rezygacja z wymarzonych studiów dla chłopaka (choćby był przystojny jak Brad Pitt i sytuowany jak książe William!) jest durnotą.
Jesteście razem ile? Dwa lata :P? I Ty nie wiesz czy chcesz z nim być ale jakby Ci się oświadczył, zabrał od mamy i kitralibyście się gdzieś razem w kawalerce to już byłabyś z tym okej o.O ? Nic z tego nie rozumiem, naprawdę. To jest trochę tak, jakbyś bała się zaangażować bardziej bo nie wiesz czy coś z tego wypali... Kochasz go? To pracujcie nad związkiem. Nie kochasz? To co jeszcze z nim robisz :P? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.