|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jakaś Warszawianka szuka koleżanki?
Hej
![]() Przeniosłam się tu na magisterkę. Moi przyjaciele są daleko, mimo że staram się spotykać z nimi jak najczęściej to brakuje mi kogoś tu na miejscu. Studia są miejscem gdzie poznaje się najwięcej nowych znajomych. Jednak u mnie w grupie łącznie ze mną jest 6 osób. Studiowali wcześniej w Warszawie i mają swoich znajomych, a nawet pozakładane rodziny. Gadam z nimi wszystkimi na luzie i są w porządku. Jednak wiem, że raczej nie wyjdziemy nigdzie razem poza uczelnią. Dlatego pytam może któraś w Was jest w podobnej sytuacji i brakuje jej osoby z którą można pogadać, wyjść na zakupy, piwo lub do klubu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakaś Warszawianka szuka koleżanki?
Ja jestem chetna:-D
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
cześć, z tego co kojarzę są organizowane spotkania wizażowe w warszawie, poszukaj na fb grupy warszawskie czarownice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, ja chętnie do was dołączę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.