|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomocy!!Kto zna dobrego instruktora prawa jazdy?
Szukam dobrego instruktora we Wrocławiu,jak znacie kogoś to podajcie plizzz! Bo ja trafiałam na samych ignorantów....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Pomocy!!Kto zna dobrego instruktora prawa jazdy?
ja znam NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE, ale jest z Podkarpacia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomocy!!Kto zna dobrego instruktora prawa jazdy?
Mój najlepszy i jedyny instruktor to Grzegorz Guszul z Kursanta we Wrocławiu.
Ma cierpliwość, jest dobrym nauczycielem i do tego uwielbiam Jego poczucie humoru. Pewnie nie czyta tej rekomendacji, ale jeśli kiedyś mu się zdarzy - Grzesiu, pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
To prawda, ja też nie zamieniłabym Grzesia na nikogo innego!
Jeśli prawko chcesz robić we Wrocławiu to tylko Grzegorz Guszul ![]() Teraz właśnie otwiera SWOJĄ szkołę nauki jazdy: Szkoła Nauki Jazdy "Jedynka" gdyby ktoś był zainteresowany robieniem kursu, to podaję telefon i adres strony: tel. 0691 142 746 www.jedynka.80.pl gorąco polecam, najlepszy instruktor na świecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Odradzam!
Wywalili go z Kursanta, to teraz sam szczęścia szuka. Do dziewczyn się podwala, a na kolesi wrzeszczy (ma 160 cm wzrostu). Być może teraz bardziej się stara, oby! Prawda jest taka, że ciężko trafić na dobrego instruktora, najlepiej spytać znajomych i iść za ich radą, a nie wybierać na oślep! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
tak szczerze mowiac to po przeczytaniu Twojej wypowiedzi zaczynam miec watpliwosci po co niektorzy zapisuja sie na kurs prawa jazdy - zeby nauczyc sie jezdzic i zdobyc dokument czy zeby znalezc meza albo przynajmniej faceta na pewien okres czasu?
Moim zdaniem nie jest wazne jak wysoki jest instruktor i czy blondyn czy brunet tylko to czy umie nauczyc jezdzic i czy mu na tym zalezy. Mi Grzeska polecila kolezanka, ktora byla bardzo zadowolona - podobnie jak ja zdala za pierwszym razem. Oprocz niej robily u niego prawko jeszcze 2 moje kolezanki i takze zdaly za pierwszym razem i zadna nie wspominala nic o ww. podwalaniu sie... nie wiem, ja robilam u niego kurs w listopadnie 2008 egzamin mialam w styczniu 2009 zdalam bez problemu. Byl zawsze bardzo mily i spokojny. Ma fajne poczucie humoru. jest uprzejmy i mily wiec moze to niektore przewrazliwione lekko osobki odbieraja jako podwalanie... a co do krzyku... jak ktos ignoruje to co sie do niego mowi i ma w d**** to ze stwarza zagrozenie na drodze to on od tego jest zeby w taki czy inny sposob mu to uzmyslowic... pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach mega przystojnych instruktorow ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Tak, tak, tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Chciałabym zapisać się na kurs prawka w Wawie. Pomieszkuje tu od niedawna, więc nawet nie mam się kogo zapytać, czy mógłby mi polecić jakąś szkolę, ew. dobrego instruktora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
hej czy ktoś może zna szkołe nauki jazdy - Basia i Marek we wroc?? chodzi mi gł o zajęcia praktyczne - czy instruktorzy podpowiadaja przydatne wskazówki typy jak na luku cofasz i widzisz w lusterku ten punkt wtedy krecisz kierowniaca czy moze wszystko na placu odbywa sie na tzw czuja!! bede bardzo wdzieczna za odp pozdrawiam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Toruń - Jarosław Walichniewicz , OSK Wiraż przy ul. Kraszewskiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Instruktor, któremu chyba będę wdzięczna do końca życia to Krystian Rzepecki z OSK Lider we Wrocławiu. Serdecznie polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.