|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem w łóżku.. Prośba do dziewczyn o poradę
Witam
Nie wiem czy ten temat był już tutaj poruszany, w każdym razie ja nie znalazłem, a jeśli był to przepraszam i proszę o odnośnik do niego. Mam mały problem z moją dziewczyną w łóżku, a mianowicie gdy kochamy się, to ona bardzo szybko dochodzi. Naprawdę bardzo szybko, to jest kwestia kilkudziesięciu sekund. Oczywiście cieszy mnie to, tylko że po tym gdy ona dojdzie, cała ochota na dalszy seks z jej strony przemija. Oczywiście pozwala mi "dokończyć" ale nie czuję się z tym komfortowo, bo wiem, że nie jest to już dla niej przyjemne ![]() Rozmawialiśmy na ten temat i ona mówi, że po orgazmie staje się "tam" bardzo czuła i gdybym nie doszedł w odpowiednim czasie po niej, to było by dla niej nawet bolesne. Postanowiliśmy że po tym jak ona osiągnie orgazm odczekamy chwilę, ale nadal nie jest tak jak powinno być i mimo że ona o tym nie chce mówić, to ja czuję, że nie jest jej do końca dobrze. Zmiana pozycji nie bardzo wchodzi w grę, bo ona twierdzi, że orgazm osiągnąć może tylko w jednej pozycji tzn. "na jeźdźca" - gdy ona jest na górze, z kolei ja za tą pozycją nie przepadam. Jeśli możecie mi jakoś doradzić to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Problem w łóżku.. Prośba do dziewczyn o poradę
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mogę uwierzyć, że kobieta osiąga orgazm w minutę.
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Z tego co wiem to jestem jej siódmym partnerem seksualnym, za to ona jest moją pierwszą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;44007089]Akurat w to wierzę
![]() No niewiele, ale kilkadziesiąt sekund to może być pół minuty. Poprzedzone grą wstępną to jeszcze zrozumiem. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez panna mati_ Czas edycji: 2013-12-03 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Może, może.
Ja też jestem "szybka piłka" a mój by mógł i mógł, w końcu kończy ręką bo ja już się męczę, a nawet mnie boli. Nawet mam wrażenie że się powstrzymuje, ochrzaniam go za to, on mówi, że chce, aby mi było dobrze, jak mówię: dziękuję trzy mi starczą. Ostatnio powiedziałam że jak nie skończy w 10 minut, nie ide z nim się kochać i tyle. Edytowane przez StudzeKisiel Czas edycji: 2013-12-03 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Mój by to i 4 godziny robil jakby mu pozwolic
![]() Wiem, bo kiedys po kilku glebszych wariowalismy dwa dni, na trzeci dzien oboje czulismy sie jak chorzy na grype a on chodzil jak kowboj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Ale z niej egoistka
![]() Czasami też dochodziłam bardzo szybko, ale zawsze potrafiłam się "pozbierać" i doprowadzić do orgazmu partnera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Hrodebert
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Erudycja
|
z jednej strony rozumiem dziewczyne bo ja po orgazmie tez staję sie wrazliwa i dotyk mnie drażni, a ochota przechodzi. Dlatego kochamy sie z Tżtem tak, zeby to on dochodził pierwszy, albo normalnie kontynuujemy w pozycjach nie drazniących mnie tram, gdzie nie trzeba.
Kwestia podejscia
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozwiązanie jest bardzo proste. Jak większość ludzi kochajcie sie w kilku pozycjach podczas jednego zbliżenia, a ostatnia pozycją niech będzie jej ulubiona i tyle. Ty będziesz miła czas do dojście a ona będzie miała na końcu swoja pozycjęe. Poza tym kobieta nie robot nie musi mieć podczas każdego zbliżenia orgazmu, tak jak facet czasami może kochać sie w pozycji którą ona lubi a on nikoniecznie. kochajmy i lubmy to co lubi partner ale też pamietajmy o sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Wszystko już zostało powiedziane, kochajcie się na początek w innych pozycjach, a na końcu "na jeźdźca". I Ty będziesz miał czas na dojście i ona.
Akurat potrafię też uwierzyć w to, że ona może osiągnąć orgazm tylko w tej pozycji, jak i w to, że później przechodzi jej ochota na seks. Mam tak samo ![]() Jednak my zawsze dbamy o przyjemność drugiej osoby, Twoja kobieta jest egoistyczna. Nie wyobrażam sobie, żebym mogła zostawić TŻ niezaspokojonego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, o egoizm bym jej jednak nie posądzał, spróbujemy tak jak radzicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.