10 olejków-serum do pielêgnacji twarzy - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Artyku³y i newsy

Notka

Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu.

Narzêdzia
Stary 2014-02-17, 12:15   #1
redakcja
(ro)BOT

Wiadomo¶ci: 25 437

10 olejków-serum do pielêgnacji twarzy

Olejki do twarzy to prawdziwy hit ostatnich miesiêcy! Specjalnie dla ciebie przygotowali¶my przegl±d 10 olejków-serum do twarzy o ró¿nych w³a¶ciwo¶ciach. Sprawd¼ jak dzia³aj± na skórê i dlaczego warto je stosowaæ. czytaj wiêcej
redakcja jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-17, 12:45   #2
Taja_007
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1
Dot.: 10 olejków-serum do pielêgnacji twarzy

Dodam jeszcze od siebie 11 olejek Diaderma - Karotten-Ol, sk³ad genialny, dzia³anie jeszcze lepsze!

ekstrakty ro¶linne i zio³owe: marchew zwyczajna, arnika górska, oczar wirginijski, rumianek, sza³wia lekarska, dziki rozmaryn

oleje: oliwa z oliwek, s³odkie migda³y, krokosz barwierski, orzech arachidowy, ziarna kukurydzy, avocado, soja
Taja_007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-17, 13:43   #3
mattcia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 43

No w³±snie ja te¿ siê skusi³am i Olejek do twarzy ró¿any Orientana kupi³am, o dziwo twarz nie jest mocno t³usta, jestem zadowolona
mattcia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-17, 14:45   #4
Dajana1234
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

OD kilku miesiêcy stosuje olejek do twarzy yves rocher beauty elixir z 30 olejkami i jest ¶wietny super siê wch³ania a skóra od razu stajê siê cudowna w dotyku. Dzia³a o wiele lepiej ni¿ krem i nawet jest nieco mniej t³usty tylko ta cena ...
Dajana1234 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-17, 20:53   #5
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 446

a tak HIt ja olejowa³am twarz du¿o wczesniej niz pare miesiecy temu.. zwyk³e oliwki dla dzieci s± najlepsze i najtansze
Stary 2014-02-18, 08:44   #6
Anna_al
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 52

Od jakiego¶ czasu makija¿ zmywam zwyk³± oliwk± dla dzieci. Czasami jako maseczkê nak³adam olejek ze s³odkich migda³ów kupiony w aptece. Dzia³anie oceniam na bdb i polecam
Anna_al jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:21   #7
UnluckyCat
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4

Szkoda, ¿e w artykule nic nie napisano na temat BioOilu, który na³o¿ony na twarz daje niesamowite efekty, m.in. ujêdrnienie, wyrównanie kolorytu cery, nawil¿enie, zmniejszenie zaczerwienieñ.
Sama bardzo polecam, nie tylko na ro¿nego rodzaju blizny, ale w³a¶nie i na twarz.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 11:24   #8
Ania Beauty
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 112

Ja take stosuje olejki: na w³osy i paznokcie, na twarz rzadko. Ale kiedy¶ stosowalam macerat z marchwi i polecam go/ Nadaje koloryt, nawil¿a i wygladza drobne zmarszczki. Ponadto sk³ad to ekstrakt z marchwi i olej s³onecznikowy, tak¿e sama natura. Niedrogi i ³atwo dostêpny. Nie trzeba siê malowaæ po jego na³o¿eniu, tylko uwa¿ajmy, by nie przesadziæ z ilo¶ci±.
Stary 2014-02-18, 12:12   #9
Anahi1307
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 291

Olejki s± bardzo fajne chocia¿ ja polecam te tañsze i tez dobre
Anahi1307 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:47   #10
veronia15
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 176

ja ju¿ u¿ywam tylko olejków

http://raspberryandstrawberrybeauty.blogspot.com/
veronia15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:26   #11
lenia901
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

Bo¿e, co za ceny!! przesadzali¶cie tym razem. Czy¿by to portal dla miliarderów ?
lenia901 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 21:25   #12
paulinkagitarzystka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Ja mam Olejek do twarzy ró¿a japoñska i szafran Orientana ³ -jest wydajny i te 16,50z to na kilka miesiêcy mis tarczy a zwyk³y krem siê nie równa temu ani trochê!
paulinkagitarzystka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-20, 11:35   #13
Lilka81
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 70

Cz³owiek ca³e ¿ycie siê uczy Super artyku³, nie wiedzia³am ¿e jest jaka¶ alternatywa. Czas na testy
Lilka81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-20, 20:24   #14
BONIEK1
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

Polecam kupowaæ olejki w czystej postaci . Ja u¿ywam olejek rycynowy ,arganowy i cytrynowy,który robiê sama . Vitaminy A czy E mozna kupic w kapsu³kach i je dodawac do olejków . Kupicie je za grosze . Pozdrawiam
BONIEK1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-21, 07:59   #15
afamari
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 59

wygl±da na to, ¿e to ¶wietna sprawa, ale czy do cery która ma sk³onno¶ci do przet³uszczania i ¶wiecenia siê, nadaj± siê takie olejki?
Stosuje sie je równie¿ na dzieñ?
afamari jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-21, 13:41   #16
Dajana1234
Przyczajenie

Osobi¶cie mam cerê sk³onn± do przet³uszczania a olejek stosujê przed makija¿em w³a¶nie na dzieñ Z tym, ¿e olejek którego ja u¿ywam po aplikacji jest mniej t³usty ni¿ krem, nie wiem czy jest tak w przypadku wszystkich olejków. Czasem na noc zdarza mi siê na³o¿yæ na twarz odrobinê oliwki babydream fur mama i ona jest bardzo t³usta, nie wyobra¿am sobie aplikowaæ j± pod makija¿. Tak samo olejek makadamia czy ¶mierdziuszek araganowy tylko na noc
Stary 2014-02-21, 17:46   #17
s_biela
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 126

wiele osób z t³ust± skor± poleca olejek hipp, po którym podono reguluje siê poziom sebum i przestaj± siê pojawiaæ wypryski... ale znam to tylko z opowie¶ci bo mam such± skórê...
s_biela jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:13   #18
mfabry
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Mam mieszan± cerê (suche policzki i przet³uszczaj±c± siê strefê T). Z powodzeniem u¿ywam olejku Orientany na noc zamiast kremu. Pachnie nieziemsko ró¿ami. Jest wydajny a cera robi siê wyrównana (t³uste fragmenty przesta³y siê przet³uszczaæ a suche zrobi³y siê nawil¿one). Nie wiem czy mogê poleciæ m³odszym osobom - sama jestem w wieku dawno potr±dzikowym ;-)
mfabry jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:19   #19
afamari
Raczkowanie

Dajana, a jaki olejek stosujesz na dzieñ?
Pozdrawiam
Stary 2014-02-24, 21:00   #20
dzabadzaba
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

ja polecam olejek jojoba 100% t³oczony na zimno, mam cere mieszna ze sk³onno¶ci± do zaskórników mimo 26 lat, poleci³a mi go kosmetyczka jako lepszy od jakiegokolwiek remu i to by³ strza³ w 10! u¿ywam od pó³ roku parê kropelek po umyciu twarzy rano i wieczorem, moja twarz od¿y³a i jest dobrze nawil¿ona, wcze¶niej zawsze mia³am trochê suche policzki teraz problem z g³owy. Olejek jojoba zawiera sk³adnik który skóra sama produkuje razem z sebum i dlatego najbardziej nadaje siê do cery mieszanej bo jej dodatkowo nie przet³uszcza, naprawdê polecam
dzabadzaba jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-25, 07:33   #21
afamari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzabadzaba Poka¿ wiadomo¶æ
ja polecam olejek jojoba 100% t³oczony na zimno, mam cere mieszna ze sk³onno¶ci± do zaskórników mimo 26 lat, poleci³a mi go kosmetyczka jako lepszy od jakiegokolwiek remu i to by³ strza³ w 10! u¿ywam od pó³ roku parê kropelek po umyciu twarzy rano i wieczorem, moja twarz od¿y³a i jest dobrze nawil¿ona, wcze¶niej zawsze mia³am trochê suche policzki teraz problem z g³owy. Olejek jojoba zawiera sk³adnik który skóra sama produkuje razem z sebum i dlatego najbardziej nadaje siê do cery mieszanej bo jej dodatkowo nie przet³uszcza, naprawdê polecam
Super!! Wielkie dziêki!! W³a¶nie zastanawia³am siê nad tym olejkiem, bo mam go w szafce, stosowa³am go kiedy¶ na w³osy! Czyli dzisiaj znajdzie siê ju¿ na mojej pó³ce z kremami no i bêdê czekaæ na rezultaty!! Pozdrawiam!
Stary 2014-02-26, 10:18   #22
Kantonka_23
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 37

odkry³am kilka miesiêcy temu koreañskie kremy wodne - to co¶ jak serum, tylko ma mocno wodnist± konsystencjê. zim± u¿ywa³am wodnego kremu z miodem i propolisem, ale teraz na wiosnê spróbujê czego¶ mocno nawil¿aj±cego, bo po czêstym przebywaniu w nagrzewanych pomieszczeniach mam wysuszon± cerê
Kantonka_23 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-02-26, 13:10   #23
Dajana1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez afamari Poka¿ wiadomo¶æ
Dajana, a jaki olejek stosujesz na dzieñ?
Pozdrawiam
yves rocher beauty elixir. Malutki flakonik, dosta³am go w prezencie i mimo, ¿e jest bardzo dobry nie wiem czy kupie ponownie ze wzglêdu na cenê

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-27, 12:31   #24
afamari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dajana1234 Poka¿ wiadomo¶æ
yves rocher beauty elixir. Malutki flakonik, dosta³am go w prezencie i mimo, ¿e jest bardzo dobry nie wiem czy kupie ponownie ze wzglêdu na cenê
Dajana wielkie dziêki za informacjê, rozejrzê siê, jakie ceny u mnie w Ives Roches! Pozdrawiam!!
Stary 2014-03-02, 10:38   #25
afamari
Raczkowanie

Muszê przyznaæ, ¿e dziêki waszym poradom, zaczê³am od kilku dni stosowaæ olejek jojoba i rezultaty s± doprawdy zaskakuj±ce!!
¦wietne uczucie rano... : po zastosowaniu olejku na wieczór na skórê twarzy, rano skóra jest na prawdê g³adka, jak nigdy przedtem!
Stary 2014-03-06, 12:27   #26
martus283328
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 58

Olejki niestety nie dla mnie
martus283328 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-03-12, 10:52   #27
Anna_al
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 52

Przy cerze mieszanej lub t³ustej lepiej wypróbowaæ olejek na noc.
Anna_al jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-21, 11:39   #28
maniaczka12
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 9

Zgadzam siê cudowne znaczenie w pielêgnacji odgrywaj± naturalne olejki. Sama przekona³am siê, ¿e olejek arganowy, kokosowy, migda³owy, makadamia, z pestek z winogron naprawdê dzia³a. Zarówno jako¶æ mojej skóry, paznokci i w³osów siê zdecydowania polepszy³a, ale i u moich dzieci maj±cych atopowe zapalenie skóry nast±pi³a bardzo du¿a poprawa. Zdecydowanie polecam.
maniaczka12 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-03-22, 23:20   #29
biedronka12345
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

wbrew pozorom olejki nie tylko moga byæ przeznaczone dla skory suchej czy dojrza³ej. W zale¿no¶ci od tego, jakie zió³ka w nich zatopione mog± byæ tez dla cer mieszanych, czy nawet t³ustych. Moja siostra ma cerê mieszan± i stosuje z powodzeniem z reszt±, olejek z ró¿owym lotosem z Khadi (ok. 59 z³ za 210ml lub wersja mini ok 11 z³).

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
Napisane przez UnluckyCat Poka¿ wiadomo¶æ
Szkoda, ¿e w artykule nic nie napisano na temat BioOilu, który na³o¿ony na twarz daje niesamowite efekty, m.in. ujêdrnienie, wyrównanie kolorytu cery, nawil¿enie, zmniejszenie zaczerwienieñ.
Sama bardzo polecam, nie tylko na ro¿nego rodzaju blizny, ale w³a¶nie i na twarz.
olejek bioOil wysoko w sk³adzie ma pochodn± ropy naftowej - parafinê - fuj.. przez przez co zatyka pory, przez to nic co dobre w nim nie ma mo¿liwo¶ci przedostaæ siê do wewn±trz, brrr..
biedronka12345 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-03-24, 10:48   #30
maniaczka12
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 9

Olejki - naturalne kosmetyki naprawdê dzia³aj±. Zaczê³am od stosowania olejku arganowego, nastêpnie olejek kokosowy (nawet na atopowe zapalenie skóry moich dzieci), olejek z czarnuszki, z pestek winogron, migda³owy. Bardzo merytorycznie przeczytacie nt. olejków xxx
Bardzo polecam.

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2014-03-26 o 15:04 Powód: link
maniaczka12 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Nowe w±tki na forum Artyku³y i newsy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-04-03 09:19:01

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.