![]() |
#1 |
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 25 437
|
10 olejków-serum do pielêgnacji twarzy
Olejki do twarzy to prawdziwy hit ostatnich miesiêcy! Specjalnie dla ciebie przygotowali¶my przegl±d 10 olejków-serum do twarzy o ró¿nych w³a¶ciwo¶ciach. Sprawd¼ jak dzia³aj± na skórê i dlaczego warto je stosowaæ. czytaj wiêcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: 10 olejków-serum do pielêgnacji twarzy
Dodam jeszcze od siebie 11 olejek
![]() ekstrakty ro¶linne i zio³owe: marchew zwyczajna, arnika górska, oczar wirginijski, rumianek, sza³wia lekarska, dziki rozmaryn oleje: oliwa z oliwek, s³odkie migda³y, krokosz barwierski, orzech arachidowy, ziarna kukurydzy, avocado, soja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 43
|
No w³±snie ja te¿ siê skusi³am i Olejek do twarzy ró¿any Orientana kupi³am, o dziwo twarz nie jest mocno t³usta, jestem zadowolona
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
OD kilku miesiêcy stosuje olejek do twarzy yves rocher beauty elixir z 30 olejkami i jest ¶wietny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 446
|
a tak HIt ja olejowa³am twarz du¿o wczesniej niz pare miesiecy temu.. zwyk³e oliwki dla dzieci s± najlepsze i najtansze
![]() ![]()
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Od jakiego¶ czasu makija¿ zmywam zwyk³± oliwk± dla dzieci. Czasami jako maseczkê nak³adam olejek ze s³odkich migda³ów kupiony w aptece. Dzia³anie oceniam na bdb i polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Szkoda, ¿e w artykule nic nie napisano na temat BioOilu, który na³o¿ony na twarz daje niesamowite efekty, m.in. ujêdrnienie, wyrównanie kolorytu cery, nawil¿enie, zmniejszenie zaczerwienieñ.
Sama bardzo polecam, nie tylko na ro¿nego rodzaju blizny, ale w³a¶nie i na twarz.
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 112
|
Ja take stosuje olejki: na w³osy i paznokcie, na twarz rzadko. Ale kiedy¶ stosowalam macerat z marchwi i polecam go/ Nadaje koloryt, nawil¿a i wygladza drobne zmarszczki. Ponadto sk³ad to ekstrakt z marchwi i olej s³onecznikowy, tak¿e sama natura. Niedrogi i ³atwo dostêpny. Nie trzeba siê malowaæ po jego na³o¿eniu, tylko uwa¿ajmy, by nie przesadziæ z ilo¶ci±.
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 291
|
Olejki s± bardzo fajne chocia¿ ja polecam te tañsze i tez dobre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 176
|
ja ju¿ u¿ywam tylko olejków
#11 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Bo¿e, co za ceny!! przesadzali¶cie tym razem. Czy¿by to portal dla miliarderów ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Ja mam Olejek do twarzy ró¿a japoñska i szafran Orientana ³ -jest wydajny i te 16,50z to na kilka miesiêcy mis tarczy a zwyk³y krem siê nie równa temu ani trochê!
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 70
|
Cz³owiek ca³e ¿ycie siê uczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Polecam kupowaæ olejki w czystej postaci . Ja u¿ywam olejek rycynowy ,arganowy i cytrynowy,który robiê sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
wygl±da na to, ¿e to ¶wietna sprawa, ale czy do cery która ma sk³onno¶ci do przet³uszczania i ¶wiecenia siê, nadaj± siê takie olejki?
Stosuje sie je równie¿ na dzieñ? |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Osobi¶cie mam cerê sk³onn± do przet³uszczania a olejek stosujê przed makija¿em w³a¶nie na dzieñ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
wiele osób z t³ust± skor± poleca olejek hipp, po którym podono reguluje siê poziom sebum i przestaj± siê pojawiaæ wypryski... ale znam to tylko z opowie¶ci bo mam such± skórê...
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Mam mieszan± cerê (suche policzki i przet³uszczaj±c± siê strefê T). Z powodzeniem u¿ywam olejku Orientany na noc zamiast kremu. Pachnie nieziemsko ró¿ami. Jest wydajny a cera robi siê wyrównana (t³uste fragmenty przesta³y siê przet³uszczaæ a suche zrobi³y siê nawil¿one). Nie wiem czy mogê poleciæ m³odszym osobom - sama jestem w wieku dawno potr±dzikowym ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dajana, a jaki olejek stosujesz na dzieñ?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
ja polecam olejek jojoba 100% t³oczony na zimno, mam cere mieszna ze sk³onno¶ci± do zaskórników mimo 26 lat, poleci³a mi go kosmetyczka jako lepszy od jakiegokolwiek remu i to by³ strza³ w 10! u¿ywam od pó³ roku parê kropelek po umyciu twarzy rano i wieczorem, moja twarz od¿y³a i jest dobrze nawil¿ona, wcze¶niej zawsze mia³am trochê suche policzki teraz problem z g³owy. Olejek jojoba zawiera sk³adnik który skóra sama produkuje razem z sebum i dlatego najbardziej nadaje siê do cery mieszanej bo jej dodatkowo nie przet³uszcza, naprawdê polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 37
|
odkry³am kilka miesiêcy temu koreañskie kremy wodne - to co¶ jak serum, tylko ma mocno wodnist± konsystencjê. zim± u¿ywa³am wodnego kremu z miodem i propolisem, ale teraz na wiosnê spróbujê czego¶ mocno nawil¿aj±cego, bo po czêstym przebywaniu w nagrzewanych pomieszczeniach mam wysuszon± cerê
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Muszê przyznaæ, ¿e dziêki waszym poradom, zaczê³am od kilku dni stosowaæ olejek jojoba i rezultaty s± doprawdy zaskakuj±ce!!
¦wietne uczucie rano... : po zastosowaniu olejku na wieczór na skórê twarzy, rano skóra jest na prawdê g³adka, jak nigdy przedtem! |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 58
|
Olejki niestety nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Przy cerze mieszanej lub t³ustej lepiej wypróbowaæ olejek na noc.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 9
|
Zgadzam siê cudowne znaczenie w pielêgnacji odgrywaj± naturalne olejki. Sama przekona³am siê, ¿e olejek arganowy, kokosowy, migda³owy, makadamia, z pestek z winogron naprawdê dzia³a. Zarówno jako¶æ mojej skóry, paznokci i w³osów siê zdecydowania polepszy³a, ale i u moich dzieci maj±cych atopowe zapalenie skóry nast±pi³a bardzo du¿a poprawa. Zdecydowanie polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
wbrew pozorom olejki nie tylko moga byæ przeznaczone dla skory suchej czy dojrza³ej. W zale¿no¶ci od tego, jakie zió³ka w nich zatopione mog± byæ tez dla cer mieszanych, czy nawet t³ustych. Moja siostra ma cerê mieszan± i stosuje z powodzeniem z reszt±, olejek z ró¿owym lotosem z Khadi (ok. 59 z³ za 210ml lub wersja mini ok 11 z³).
![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 9
|
Olejki - naturalne kosmetyki naprawdê dzia³aj±. Zaczê³am od stosowania olejku arganowego, nastêpnie olejek kokosowy (nawet na atopowe zapalenie skóry moich dzieci), olejek z czarnuszki, z pestek winogron, migda³owy. Bardzo merytorycznie przeczytacie nt. olejków xxx
Bardzo polecam. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-03-26 o 15:04 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.