|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zagadać do dziewczyny w szkole ?
Hej
![]() Wiem, że była pewnie masa takich wątków, a jak nie tu to gdzieś indziej. To więc jak się sprawa ma? W tym roku poszedłem do liceum w innym mieście. Nie znam ze szkoły nikogo, tylko osoby z mojej klasy i kilku chłopaków z przeciwnej klasy. W mojej szkole jest 750 osób, więc nie jestem w stanie poznać wszystkich. W poniedziałek jechałem MKSem na przystanek PKSu. I stałem przy tym kasowniku do biletów. A był ścisk. 2 dziewczyny stały z przodu i nie miały jak skasować biletu. Wiec ja się zaoferowałem, że skasuję. Podziękowały mi obie. I odwdzięczyły się ślicznym uśmiechem. Z jedną z nich wysiadłem na tym samym przystanku. Podobała mi sie już od dłuższego czasu. Potem na mieście spotkałem ją drugi raz obserwowała mnie z jakąś drugą koleżanką. Popatrzyłem się na nie i się uśmiechnąłem a one odwdzięczyły się tym samym. Po tej sytuacji postanowiłem trochę powęszyć. Dowiedziałem się tylko tyle, że jest w moim wieku i jest w 1 klasie Technik Organizacji Reklamy. Dzisiaj chciałem do niej zagadać. Widziałem ją może na korytarzu 2 razy. Za pierwszym przeszła koło mnie z kolegą i coś tam gadali i nawet mnie nie zauważyła. Za drugim już zwróciła na mnie uwage ale nadal szła z kolegą i nie miałem jak zagadać. Uśmiechnąłem się tylko do niej. Potem jak wchodziłem do klasy to ona patrzyła się w moją strone a ja w jej. I tutaj właśnie pytanie. Jak do niej zagadać ? Nawet nie znam jej imienia ![]() Pytam się tutaj kobiet, bo wy lepiej wiecie co byście chciały od chłopaka usłyszeć itd. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi w tym wątku. Pozdrawiam. Miłego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zagadać do dziewczyny w szkole ?
Jeśli jeździcie autobusem, odezwij się w autobusie, na przystanku. Takie zwykłe - hej, widzę że jeździmy w tym samym kierunku. Proste i naturalne. Nie kombinuj za bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
No właśnie jest problem, że ona rzadko jeździ MKSem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Pisałem już, że jestem nowy w tej szkole. Ta miejscowość jest oddalona o 60 km od mojego domu. Poszedłem sam do tej szkoły. Nie mam żadnych znajomych. Dopiero co zaczynam ludzi w klasie poznawać jako tako.
Gdyby nie chodził z nią ten kolega ( na chłopaka nie wyglądał) to bym zagadał. A tak nie mam jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No to chyba nie pozostaje Ci nic innego jak czyhać na to by ją bez tego kolegi spotkać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podejdź do niej i przedstaw się
![]() Mój chłopak właśnie w taki sposób do mnie zagadał w szkole, i jesteśmy razem już 3 lata ![]() A wcześniej zachowywaliśmy się tak jak Wy teraz- spojrzenia, uśmiechy ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Plus dla Ciebie, że się do niej uśmiechasz
![]() Więc wie już o Twoim istnieniu ![]() ![]() Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Podejdź i powiedz "hej", dalej potoczy sie samo..
przecież Cie nie ugryzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja się nie boje zagadać. Chodzi tylko o to, że nie mam zbytnio jak. Zalerzy mi na niej i podoba mi się ona i chciałbym być z nią, ale nie mam jak zagadać przez to, że chodzi ciągle z tym chłopakiem... może to brat kuzyn nie wiem albo po prostu przyjaciel.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Albo jej chłopak. Albo ktoś, kto nie myślał "nie mam okazji jak zagadać", tylko podszedł i zagadał. Podejdź i zapytaj jej się o numer telefonu, nawet przy nim. Jak jej chłopak, to cóż. Mówi się trudno i żyje się dalej.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Na pare nie wygladaja. Bardziej wyglada na znajomego niz kogos blizszego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.