|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
w kwietniu
Witam,
na wymianę mogę zaproponować to co w moich dwóch wątkach: ubrania, akcesoria, dodatki, filmy i książki. Zależy mi na szybkim pozbyciu się rzeczy z wątków, dlatego nie będę robić problemów, rzeczy oddam łatwo, ale wymienię się tylko na to, co jest mi potrzebne ![]() Jeśli coś Ci się u mnie spodobało to w zamian chętnie przygarnę: sukienki, sukienki, sukienki i spódniczki XS - nowe rajstopy (3) i skarpetki (36-38) - basicowe koszulki w różnych kolorach - ładną kosmetyczkę, średniej wielkości
- kuferek na kosmetyki - etui na pędzle do makijażu - pędzelek do kresek - NOWY pędzel do pudru - pianki i żele do golenia dla kobiet - kremy do depilacji - maszynki do golenia - wszystko co do kąpieli: kule, sole, płyny, olejki... - kremy, balsamy, masła do ciała - żele pod prysznic - peelingi, scruby do ciała - peeling do ust - Effaclar duo - Vichy normaderm na noc - wkładki higieniczne - pomadki Golden Rose velvet matte - zapachy w ilościach na przetestowanie: mogą być odlewki jak i końcówki we flaszeczkach ...i właściwie wszystko inne co wykorzystam, a zapomniałam tu wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu
u mnie wkładki higieniczne i poza wątkiem mam peeling do ciała który był raz użyty
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.