|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zostawił mnie dla i 17 latki i taktuje jak wroga :(
Byliśmy razem 4 lata, z czego po 1 roku zerwał ze mną dla swojej byłej ale im się nie udało, ja też się z kimś wtedy spotykałam. Po 4 miesiącach znów byliśmy razem. Po dwóch latach poznał taką dziewczynę (wtedy miała 16) przez 3 miesiące pisała do niego. Tylko dlatego, że spodobał jej się jego kolega. Nawet ją to nie obchodziło, że ma dziewczynę. Mimo, iż jej się to nie udało to zostali przyjaciółmi.... przez pół roku nie odzywała się do moje chłopaka.... przez kolejne dwa miesiące mój chłopak przyznał się, że czasem się z nią spotykał
więc można powiedzieć, że mnie oszukiwał przez dwa miesiące... powiedziałam mu, żeby jej nie odpisywał i przestał się z nia spotykać. Powiedział mi, że to tylko koleżanka... zaczęła bywać w miejscach w których byliśmy umówieni albo w autobusie. Nie minęły dwa tygodnie i dostaje smsa "nie chce być już z tobą". Teraz są razem od tej pory gdy przez przypadek się spotkamy udaje, że mnie nie zna. Parę razy próbowałam się z nim skontaktować ale wogóle nie odpisuje ![]() Jesteśmy już dorośli. Ja mam 24 lat a on 26 lat. Za rok mieliśmy wziąć ślub jestem załamana ( z jednej strony bardzo chciałabym do niego wrócić, ale z drugiej czuje do niego obrzydzenie za niedługo będą najgorsze święta mojego życia nie wiem czy to dobry pomysł ale myślałam, żeby spróbować skontaktować się z nim w styczniu albo w lutym. Ostatnio coraz częściej razem ich widuje ta dziewczyna patrzy się na mnie ze złością (albo z pogardą) a on stoi taki smutny
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zostawił mnie dla i 17 latki i taktuje jak wroga :(
Myślę, że spotkanie z nim i poważna rozmowa to dobry pomysł, chyba, że on nie będzie chciał- to bym nie nalegała. Może podczas rozmowy powiedziałby Ci szczerze co tak naprawdę czuje do tamtej dziewczyny, może to tylko zauroczenie, które minie, Może trzeba czasu. No chyba, że się tak zakochał, że nie wyobraża sobie życia bez tamtej dziewczyny to wtedy dałabym sobie spokój. Ciężko Ci będzie na początku, ale pamiętaj , że czas leczy rany i że na nieudaną miłość najlepsza nowa miłość
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko, musisz to przeboleć, dać sobie trochę czasu i zobaczysz, że w Twoim życiu pojawi się ktoś milion razy bardziej wartościowy i wart kochania, niż ten pan. Nie trać na niego czasu, nerwów i łez. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Facet okłamywał dziewczynę, spotykał sie na boku z inną niby "koleżanką". Zerwał smsem No i raz zerwał już z Autorką i później wrócił, bo co? Nie wyszło mu? Masakra.Olej tego typa, będzie lepiej.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Ma 26 lat i zerwał przez sms? ale burak...gdybyście do siebie wrócili to za jakiś czas zostawiłby cię w ten sam sposób.
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie wiadomo, czy ten facet chce w ogóle wrócić. W końcu ma pannę. Tak czy siak, Autorko wylecz się z tego uczucia, naprawdę chcesz 26-letniego faceta, który zrywa 4-letni związek przez smsa?
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj sobie z nimi spokój.
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Błagam.. Autorko, to tragiczny pomysł! Żeby 26-latek tak się zachowywał i zrywał smsem? Strasznie Ci współczuję, wyobrażam sobie, co możesz czuć, ale on nie zasługuje na Twoje zainteresowanie. Już raz Cię zostawił dla innej, później Cię okłamywał, teraz zerwał i udaje, że Cię nie zna... Jedyne, co możesz zrobić to pogodzić się z tym i nie myśleć o nim. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale innego wyjścia nie ma. Nawet jesli udałoby Ci się doprowadzić do tego, że wróci do Ciebie to myślę, że prędzej czy później sytuacja itak się powtórzy. Naprawdę chcesz cierpieć kolejny raz? Spotkasz na swojej drodze jeszcze człowieka, który będzie Cię kochał i szanował i tego Ci życzę, bo wybacz, ale Twój ex z pewnością takim człowiekiem nie jest. Trzymam kciuki i życzę Ci powodzenia. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tego kwiatu pół światu. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
No i niech się wali z tą gówniarą. Czego ryczysz za takim ochłapem. Oszalałaś czy co.
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że rozwaliła już dwa związki (mój jest trzeci) i pare razy próbowała ale jej się udało. Raz miała chłopaka z którym była chyba rok ale go zdradziła. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to zła dziewczyna... to twój chłopak jest w tym wszystkim ofiarą! ![]()
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może wtedy zacznie się do mnie odzywać a ja zgłupieje ![]() tak na 70% dałabym mu szansę ale 30% mówi mi, żebym tak nie zrobiła bo on się zachowuje chamsko w stosunku do mnie... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I w sumie czego to dowodzi? To brzmi trochę tak jakbyś uważała że mała siksa rzuciła zaklęcia na 3 chłopów żeby padli jej do stóp, a oni biedni się przy tych jej stopach wiją i są bardzo nieszczęśliwi. Dziewczyno, oprzytomniej. To nie ta dziewczyna mówiła że Ci kocha i obiecywała wierność, nie ona Ci się oświadczała- to obcy dla Ciebie człowiek który w stosunku do Ciebie nie ma żadnych zobowiązań, natomiast Twój były owszem. Jak po czymś takim możesz próbować go usprawiedliwiać? To nie jest bezwolna istota, tylko myślący człowiek. W Twojej wyobraźni eks siedzi pod pantoflem strasznej 17-latki, a prawda jest taka że napalił się na młodziutką dziewczynę, a jak pobzyka to zostawi. A później jak nie znajdzie nic lepszego zgłosi się do Twoich 70 %
Edytowane przez emma8 Czas edycji: 2013-12-15 o 20:12 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że chłopak bynajmniej nie zachowuje się jakby miał 26 lat.
![]() Dlaczego pozwalasz się traktować jak opcję? Na zasadzie, że jak mu nie wyjdzie to może sobie do Ciebie wrócić, a Ty rozważysz i prawdopodobnie się zgodzisz? Stawiasz go w bardzo wygodnej sytuacji, bo może sobie robić co i z kim chce a jak przyjdzie brać na siebie konsekwencje swoich zachowań to ma gdzie zwinąć manatki i przyjść z prośbą o kolejną szansę. Wiem, ze dużą rolę grają uczucia, ale serio... on nie potraktował Cię dobrze. Nawet nie zdobył się na odwagę, żeby z Tobą pogadać, mimo że tyle byliście razem. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że to jest po prostu obrzydliwe potraktować tak drugą osobę..
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak będę mogła sobie poradzić z myślą, że ją bzykał aż mi się niedobrze robi....
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze, to jesteś bezmyślna. Jak to się mówi: stary, a głupi.
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Zarejestrowałem się tu raptem kilka dni ale jestem w cholernym szoku jak dziewczyny dają sobą poniewierać, w połowę wątków to aż mi się wierzyć nie chce.
Jakie 4 lata razem byliście jak co chwile z Tobą zrywał? Facet znalazł sobie na trochę za przeproszeniem inne ruchanie, zrywał a później wracał, w tej chwili stuka jakąś 17latkę, a Ty piszesz że na 70% to byś mu dała szansę a na 30% to chyba nie. No ludzie ja nie wierzę jak czytam takie coś. Jak ma Cię ktokolwiek szanować w życiu jak się sama nie szanujesz. Nie będę pisał co masz zrobić bo to jest oczywiste, a jeżeli nie jest, to przykro mi za głupotę się płaci i do końca życia będziesz nieszczęśliwa. Edytowane przez milkhunter Czas edycji: 2013-12-15 o 20:40 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba dlatego, że może za 3 razem się zmieni. Może już będzie wszystko dobrze. Mieliśmy za rok wyjechać gdzieś, żeby razem zamieszkać. Wtedy już nie miał by kontaktu z byłymi, tym kolegą i tą koleżanką. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#26 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty tak serio: panna ma 17 lat, jest ładna i to wystarczy, ze Twój facet ją wyobracał? I tak, wybaczaj po 1000 razy, pokazuj, jaka jesteś nieważna, jak można Cię dowolnie zdradzać, nie miej żadnych wymagań, byle misio był. Szok. Cytat:
na biegun go wywieź. I nie, facet jak facet- trafiłaś na dupka- ruchacza , co zdarza się, problemem jest Twoje wybaczanie, patrzenie na to, co Ciebie spotkało, pretensje do panny, a nie ruchacza. |
||
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zerwał ze mną dwa razy a nie co chwilę. Jakby co chwilę zrywał to dałabym sobie z nim spokój. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
- a nie rozumiesz, ze to pokazuje, KIM, jak mało ważną osobą, dla niego jesteś? Wystarczy byle nastka, byle panna, by za inną poleciał, a Ty w wybaczanie się bawisz i przeżywasz fakt dzielenia się jego penisem z panną lat 17 - wybaczasz, to dziel się.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;44171914]Muszę się zgodzić... I jeszcze tekst, że to normalne, że się rzucił na 17-nastkę - w końcu jest bardzo ładna. Hahahahahaha, żałosne. Niektórzy to się chyba zwyczajnie nienawidzą i chcą sobie zniszczyć życie na własne życzenie
[/QUOTE]Źle mnie zrozumiałeś. Ale w końcu to faceci lecą na wygląd. Ale z tym drugim masz rację. Może na razie mam taki nastrój |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.

więc można powiedzieć, że mnie oszukiwał przez dwa miesiące... powiedziałam mu, żeby jej nie odpisywał i przestał się z nia spotykać. Powiedział mi, że to tylko koleżanka... zaczęła bywać w miejscach w których byliśmy umówieni albo w autobusie. Nie minęły dwa tygodnie i dostaje smsa "nie chce być już z tobą". Teraz są razem 

No i raz zerwał już z Autorką i później wrócił, bo co? Nie wyszło mu? Masakra.

Ty tak serio: panna ma 17 lat, jest ładna i to wystarczy, ze Twój facet ją wyobracał?