|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozprostowana trwała
Witam! Nie jestem pewna czy to dobry dział wiec z za ewentualną pomyłkę z góry przepraszam!
Trzy tygodnie temu odwiedziłam moją fryzjerkę aby zrobiła mi trwałą (pierwszy raz miałam trwała prawie 2 lata temu wiec włosy spokojnie zdążyły mi odrosnąć i po trwałej nie było śladu). Niestety po 2 tygodniach z pięknych loków zaczęły mi sie robić fale... a obecnie powracają do swojej naturalnej prostoty ![]() Moje pytanie brzmi co teraz? czy mam zrobić trwałą jeszcze raz? Może jakiś kosmetyk pomoże (oprócz szmponów, odżywek, lotonów itp)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozprostowana trwała
ja bym poszla na Twoim miejscu do owej fryzjerki i pokazala...przciez to niemozliwe zeby trwala tak szybko sie rozpadla!!
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozprostowana trwała
radziła bym iść do tej fryzjerki i zapytać się czemu tak się stało, bo trwała napewno została wykonana źle skoro włosy się prostują
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.