![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rossmann zakupy.
Hej wszystkim. Przepraszam jeżeli taki wątek był już poruszany ale ciekawi mnie co kupujecie w rossmannie i w jakich cenach? Co możecie polecić z czystym sumieniem? Ja wczoraj kupiłam oliwkę babydream podobno dobrą do olejowania włosów za niecałe 6 zł, żel pod prysznic dla męża nivea za 9 zł,lady speed stick za niecałe 6, mini chusteczki nawilżone za 2 i płatki kosmetyczne za niecałe 3 zł.
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann zakupy.
ja bardzo lubię żele pod prysznic isany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ostatnio była na nie promocja chyba
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
W zasadzie chyba jedynymi produktami, po które wracam ro Rossmanna są: tusz różowy z Wibo i lakiery z Wibo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
tyle tego jest, że nie wiem, od czego zacząć
![]() - krem do rąk Isana (z mocznikiem albo oliwkowa) - kabanosiki dla kota Winston - płyny pod prysznic Isana (zwłaszcza "melon i gruszka") - zmywacze Isany - podpaski Facelle- bardzo tanie i całkiem spoko - różne takie ręczniki papierowe, ścierki z Ideenwelt, Flink& Sauber |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Rossmann zakupy.
* puder Synergen , kolo 10 zl
* kokosowe maslo do ciala Synergen,jakies 9 zl * zele Isany Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A jakie kremy do twarzy i pod oczy polecanie dla cery 20+. Podobno przeciwzmarszczkowych też już powinnam używać (mam 23 lata) tylko jakich?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
3,29 chyba :P mam żel kokosowy
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
żele pod prysznic z Isany,
puder Synergen, żele pod prysznic Wellness and Beauty krem do rąk oliwkowy z Isany, lakiery i tusz do rzęs Wibo, odżywka do włosów Granat i aloes z Alterry
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja też go mam
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Po uzyciu kokosowego żelu pod prysznic pachnie nim cała łazienka :P
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
żele isany
tusz żółty lovely podpaski facelle, szczególnie w promocji, mają dobry klej i jest duży wybór |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
U mnie w stałej liście zakupów jest:
- żel BP od stóp do głów z pompką - oliwka BD - chusteczki dla dzieci - żele pod prysznic z Isany - tusz wibo zielony - tusz Lovely żółty - lakiery do paznokci wibo - kolby dla gryzonia z miodem Kupuję też niektóre ogólnodrogeryjne kosmetyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
U mnie często powtarzają się:
-gumki do włosów FYB -lakiery/tusze z WIBO i lovely (w sumie nie widziałam ich w żadnym innym sklepie, hm) -żel Isany -chusteczki nawilżające, jeśli są jakieś w promocji. Chyba tyle :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam o żelu babydream z pompką i chusteczkach z tej firmy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
oj dużoooooooo, ale najczęściej kupuję to co jest w promocji i najczęściej są to:
-żółty tusz lovely -chusteczki nawilżone facellle i babydream -pomadka ochronna do ust carmex -kremy do rąk Isana -olejek pod prysznic Isana -ziaja masło kakaowe 50ml -podpaski facelle -lakiery wibo i miss sporty -podkład Rimmel wake me up i match perfection (tylko w mega promcji) -mini kosmetyki podróżne (sporadycznie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio troszkę zaszalałam:
-peeling do ciała z joanny kawowy -peeling do ciała lirene pomarańczowy -ziaja spray przyspieszający opalanie -oliwka Hipp babysanft -żel do golenia satin care, olay -pomadka bebe różowa Ogólnie najczęściej wybieram się do Rossmann'a ze względu na duży wybór produktów i miłą obsługę ![]() Edytowane przez stokrotkaxxx Czas edycji: 2013-07-15 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Ja się zaopatruję w mydło z minerałami z morza martwego, żele pod prysznic z Isany oraz magiczne gąbeczki domol do czyszczenia, które są rewelacyjne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Mam tłustą cerę i długo szukałam czegoś dla niej odpowiedniego. Mydełko sprawdza się świetnie
![]() ______________ Nagłośnienie imprez Edytowane przez Winiaaa Czas edycji: 2013-07-18 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
* maseczki ( zwłaszczate z ziaji: szara, brązowa i zielona glinka)
* żele pod prysznic z Isany * te mini kosmetyki ( które na krótkie wyjazdy są idealne) * puder Synergen te produkty najczęściej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam mieszaną cerę w kierunku tłustej, więc brzmi zachęcająco, a cena chyba nie jest jakaś duża? a jaka to firma? sprawdziłabym na rossnecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Rosmanna lubię, ze względu na dosyć szeroki asortyment i 'znośne' ceny
![]() Najczęściej do koszyka wpadają mi: *żele pod prysznic Isana *zmywacze do paznokci Isana *szampony Alterra *olejki Alterra *kremy do rąk Isana *oliwka i szampon BD *oliwka BDFM *żele i peelingi do twarzy Synergen *puder do twarzy Synergen *tusz do rzęs Spectacular Me *lakiery do paznokci Większość produktów z pielęgnacji kupuję w czasie promocji, można nieźle zaoszczędzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ja też mogę z czystym sumieniem polecić kilka drobnostek, które są sprawdzone i często je kupuję
![]() ![]() więc tak: mój nr 1 to jedwab do włosów BioSilk No.1 taka mała buteleczka a czyni cuda peeling do stóp i tarka do stóp Fuss Wohl, peeling świetny, kupiłam na promocji za jakieś 3 zł i bardzo wydajny ![]() zmywacz z Isany moje jedyne ulubione szampony Dove i odżywki <3 pędzel do perełek brązujących ForYourBeauty, niby sztuczne włosie ale trzyma się super, mięciutki i w ogóle, jakieś 8-9 zł peeling do ciała Eveline taki morski antycellulitowy za 8 zł, bardzo fajny ![]() zgadzam sie z poprzedniczkami, wszystkie miniaturki kosmetyków na wyjazdy typu żele, szampony itd są prześwietne jeszcze takie pierdółki typu chusteczki nawilżone, podpaski itd itd. ![]() moje jedyne zastrzeżenie - raz w życiu tak sie nacięłam, kupiłam rossmanowską pastę do zębów, jakiś Prokudent czy coś takiego;p tania, duża, myślę a kupię. Matko, umyłam zęby parę razy i tak mnie piekło, dostałam jakiegoś uczulenia i miałam całe czerwone usta wkoło, całe poparzone. Nawet po maściach się to długo goiło. Oj, nigdy więcej. Od tamtej pory tylko colgate maxwhite;d
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
mnie np włosów nie niszczy. Mam zdrowe a stosuję go już baardzo długo.
![]() to zależy jakie kto ma włosy. Może jak słabe to faktycznie niszczy. Ale ja tam nie narzekam, wręcz odwrotnie uwielbiam go ![]() ![]() a, i może to zależeć od tego jak się go używa. Ja nakładam zawsze tylko na wilgotne włosy, nie suszę, bo przeważnie schną naturalnie.
"A dog is the only creature on earth, that loves you more than he loves himself..." Josh Billings ![]() Edytowane przez Jaspise Czas edycji: 2013-08-27 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Papier toaletowy aluette i ręczniki papierowe z tej serii
Balsam do ciała lirene lub dove brązujace czesto są w promocji poniżej 10 zl Żele isana niezbyt, znudziły mi się, nie pienia się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dużo tego, większość zakupów kosmetycznych robię w Rossmanie, ale najczęsciej:
-olej Alterra na włosy -szampon Baby Dream -Dove: dezodoranty, krem do rąk, masła do ciała -Lactacyd -chusteczki Clinica antybakteryjne -lakiery Wibo -perfumy Mexxa -ISANA: wszystko co być może balsamy, szampony, odżywki itp itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
ISANA ... pamiętam bodajże 2-3 lata temu był taki żel pod prysznic (chybajakaś seria zimowa) pachniał jak ciastoooo NIE PAMIETAM Z CZEGO BYŁ ale szukałam ostatnio i nie moglam znaleźć . sliczny był
![]() osobiście uwazam ze te żele pachną jedynie pod prysznicem, bo na skórze zero. tez macie takie odczucia ?? czy moja skóra jest jakas inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
O taaak, niektóre niestety nie pachną na skórze długo, albo w ogóle znika zapach zaraz po wyjściu spod prysznica.
Ale ja głównie zwracam uwagę na jakoś a nie na zapach. Składy w tych wszystkich żelach są godne pożałowania, jedynie co może być to żele z Isany, BabyDream płyn do kąpieli, ale ja używam go jako żel do mycia wszystkiego ![]() Kocham zakupy w rosmanie, zawsze trafię na korzystne zniżki, fajne produkty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.