|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak ją zachęcić do finału w ustach/połkniecia?
Mam pytanie jak zachęcić kobietę do finału w ustach/połkniecia nasienia? Może zachęcić nie jest odpowiednim słowem ale zdaje sobie sprawę że to drażliwy temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Jak ją zachęcić do finału w ustach/połkniecia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zasugerować w szczerej, intymnej rozmowie, chociaż jak by miała ochotę to już dawno sama by na to wpadła.
PS. Ja wpadłam na to, że to fajne po wielu latach - raz się w końcu przełamałam i stwierdziłam, że tyle straciłam... bo to jest super... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jeżeli z jakiś powodów nie chcesz jej o to pytać poprostu obserwuj a drogą dedukcji dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie. Jeżeli w trakcie sugerujesz że dochodzisz a ona wyjmuje go z ust to znaczy że nie chce do buzi a tym bardziej połknac... Możesz spróbować wyjąć go z ust pod koniec i zacząć masować być może to ją bardziej zachęci żeby otworzyć usta bądź wysunąć język.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bez cienia presji. To trzeba lubić, jak wszystko w seksie. Mnie nikt nie musiał zachęcać do niczego w seksie oralnym, ale przekładam sobie na rzeczy, których nie lubię, im większa presja tym gorzej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Magrru Czas edycji: 2021-07-13 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zacząć od rozmowy. Podczas której dowiedz się czy w ogóle chciałaby spróbować a jak nie - to jakie są powody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Rozmawiać, pytać, obserwować. Lubię pieszczoty oralne i też długo nie przepadalam za finiszem w ustach. Partner nie naciskał a wręcz sam sygnalizowal koniec i sam z siebie niemal odtrącał mnie żeby nie skończyć w ustach. Z czasem sama z siebie zaczęłam się zatracać i przytrzymywać go w sobie do konca. Nie zawsze mam ochotę. Wszystko zależy u mnie od stopnia podniecenia, humoru i danego zbliżenia. W sumie dzis nawet lubie to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
astro-loszka
|
Powiedz, że uwielbiasz, gdy kobieta połyka, że bardzo cię to kręci. I czekaj na jej reakcję. Jeśli zareaguje niechęcią - nie nalegaj. Są ludzie, którzy lubią pierogi ze śmietaną, inni wolą bez.
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Femme fatale
|
Cytat:
Powiedzmy, że przekonać możesz kobietę. Nie uważam, że słowo ''zachęcić'' jest złe czy nieodpowiednie. Podobno duża część kobiet nie lubi czy nie przepada za seksem oralnym, ale badań nie prowadzę więc nie będę się powoływać. Piszę tylko, że duża część kobiet ''tego nie robi'' z różnych względów najczęściej chodzi o tradycyjne wychowanie i pewnie takie ''zrobienie loda'' jest dla nich upokarzające i pewnie myślą, że łatwo faceci chcą takie kobiety zgorszyć. Seks oralny jak wszystko inne w seksie jest kwestią gustu. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- [1=4bf691ac28ce4b7c42a5e5e 37940d2d92e088cdd_611061f 254610;88807846]czy próbowałeś swojej spermy?[/QUOTE] A dlaczego miałby próbować własnej spermy? Nie rozumiem zupełnie... Może jego partnerka będzie chciała po czasie zaspokajać go oralnie, albo w ogóle wystarczy, że Autor raz zapyta a ona kategorycznie odmówi. Może też być tak, że po pewnym czasie gdy ona spróbuje, się przekona i będzie chętna. Myślę, że jest duże grono facetów, które uwielbia seks oralny.
1. Lepiej być nielubianą za to, kim jesteś niż być kochaną za to kim nie jesteś. 2. Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
MsN trollujesz. To chyba normalne że facet zna smak swojej spermy jak oczekuje że komuś zasmakuje?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Femme fatale
|
Cytat:
Smak spermy może zależeć od diety jaką stosuje.
1. Lepiej być nielubianą za to, kim jesteś niż być kochaną za to kim nie jesteś. 2. Ludzie nie rodzą się dobrzy albo źli. Rodzą się z pewnymi skłonnościami, ale liczy się sposób, w jaki żyją. I to, jakich ludzi poznają. Edytowane przez MsN Czas edycji: 2021-07-17 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Uwaga burze światopogląd, większość facetów nie próbuje własnej spermy.
A dwa, jej smak może zmienić się z dnia na dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Smak się zmienia ale wydaje mi się że jest osobniczo względnie stały i mało zależny od diety. Moze małą próbkę porównawczą, ale co tam
![]() Ostatnio odleciałam przy pocałunku po 69... Jak można chcieć żeby kobieta piła twoja wydzielinę a samemu mieć z tym problem??? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mój mąż nie próbował swojej - pytalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałem partnerki które nie potrafiły przemóc się do obciągania po stosunku pochwowym - ich włąsne soki były dla nich odrzucające. Nie widzę w tym problemu. Każdy ma swoje granice w głowie i argument "jak sam nie próbowałeś to czemu wymagasz odem nie" jest nie tyle głupi co dziecinny. Moja obecna kobieta uwielbia spust do ust, lubi połykać czaem lubi smak, lubi zapach spermy. Bardzo się cieszy jeżeli się całujemy po, ale jednocześnie jak kiedyś rozmawialiśmy o próbowaniu własnej spermy powiedziała, że dla niej to obrzydliwe jakbym to kiedykolwiek zrobił. Nie próbowałem własnej spermy, choć jak byłem młodszy z ciekawości miałem taki zamiar, tylko chęci znikały po wytrysku - ot spadek podniecenia robi swoje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
zrób jej masaż pleców,dobrze ustami,płatki róż świeczki i może zadziała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Po dobrym seksie, jak bedziecie leżeć i odpoczywać jeszcze w amorach, powiedz wprost, że masz taką fantazje i chciałbyś ją spełnić. Na nic nie naciskaj jak będzie chciała to to zrobi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mam partnera, który potrafi własną spermę zlizywać z mojego ciała. Muszę przyznać, że jak pierwszy raz to zrobił to lekko mnie zamurowało, później się śmiał i mówił, że miałam fajną, zmieszaną minę
![]() ![]() Edytowane przez niki1122 Czas edycji: 2021-08-21 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.