|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
szukam w styczniu-zobacz może coś masz?
Nieaktualne
kosmetycznie: Oleje do włosów Maski do włosów mirage oriflame Amber Elixir oriflame Perceive z Avonu Woda termalna Taśma magnetyczna samoprzylepną małe szklane buteleczki z atomizerem, takie 5-10 ml do perfum Mgiełki zapachowe do ciała Paleta magnetyczna Biovaxmed Aktywny żel stymulujący odrastanie włosów Kredki żelowe avon, interesują mnie wszystkie kolorki czerwona szminka-najchętniej nowa szminki nude, ale bardziej różowe niż brązowe tusz czarny-najlepiej nowy biały matowy cień czarny matowy cień niekosmetycznie: woski yc kalendarz książkowy Świeczki do podgrzewaczy Książki mgiełki zapachowe do pomieszczeń
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2014-02-11 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: szukam w styczniu-zobacz może coś masz?
Mam maskę do włosów i tusz do rzęs Rimmel ScandalEyes Retro Glam użyty testowo oraz inny nowy tusz do rzęs.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mam z Twojej listy Prerceive, jakieś mgiełki z AVON'u i tusz do rzęs Mega Effects z AVON'u. Mam też kalendarz książkowy A5 (tygodniowy) 2014.
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jeśli interesują Cię również odlewki olejków i masek to zapraszam
![]() Mam olej musztardowy 50ml , z kiełków pszenicy odleję 30 ml Maski : Aloesowa Equilibra odleje 50 ml, Joanna Argan Oil - 50 ml, Kuracja arganowa BingoSPa - odleję 100 ml, Kallos Keratyna 100 ml, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam poza wątkiem: olej kukurydziany, sojowy, z kiełków pszenicy, z pestek winogronon.
mam maski bingo spa i kallos waniliową mam też szklaną buteleczkę z atomizerem mam w wątku czarny tusz nienowy, ale może Cię zainteresuje mam też testery szminek
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.