|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia świąteczne jakie dostaliście
Pamiętacie jakieś szczególne życzenia, która dostaliscie? Takie, które zapadły Wam w pamięć i nie były składane na odwal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Najlepsze życzenia świąteczne jakie dostaliście
Raczej takich nigdy nie dostałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wszystkie, jakie dostałam były raczej wymuszone i na jedno kopyto, bo przecież coś trzeba powiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Swiąteczne...pewnie bym jakieś znalazła na kartce
![]() Uwielbiamy kartki i z przyjaciółmi każde życzenia są dopasowywane do osoby, aktualnych marzeń i pragnień Są one rymowane i zazwyczaj zabawne z lekką nutką złośliwości ![]() Jeżeli chcecie takie spersonalizowane życzenia to służę pomocą ![]() przykład? Dla Przyjaciela na 30-te urodziny ![]() Chociaż mijają kolejne lata To niezły numer życie Ci płata Jakby na przekór Twej łagodności Dodaje procent do twej męskości Bo w głębi duszy przecież liryczny Sielski, anielski i romantyczny ![]() Lecz by kobiety tak nie szalały Los mocno ukrył Twój liryzm cały I tu się rodzi paradoks wielki Bo już niemodny romantyzm wszelki I przez tę Twoją twardą skorupę Jesteś dla kobiet tak cennym łupem Już po trzydziestce- zatem dojrzały i twardy niczym wapienne skały Biceps w obwodzie jak dąb stuletni Gdzie inni tacy faceci świetni?? Nie ma też w Tobie zbędnej skromności Spoglądasz w lustro pełen miłości :P Tu włosek siwy, tam zmarszczki rysa Wdzięcznie podnosi urok Tygrysa :P Lecz kobietami wciąż niewzruszony W jedną wybrankę teraz wpatrzony Dla niej te litry potu wylewasz Dla niej zakwasy w mięśniach swych miewasz To jej chcesz bronić i ją ochraniać I dla niej z bronią po lasach ganiać Polska- jej imię- tak dobrze znane W Gromie z szacunkiem wypowiadane My Twoje plany chętnie wspieramy Oraz za Ciebie kciuki trzymamy A dziś Ci chcemy złożyć życzenia Uśmiechu, szczęścia i powodzenia Pierwszego dana, dużo miłości Zdrowia i siły i cierpliwości Fajnych podróży, wielkich zdobyczy Szczytów alpejskich i miękkiej pryczy ![]() Na paralotni dalekich lotów Wypraw motorem, męskich wojaży Żadnych problemów, żadnych kłopotów Niech to co piękne Ci się przydarzy
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny ![]() luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
jestę wieszczę
|
Od dawna piszę dla moich przyjaciół życzenia spersonalizowane, rymowane. Raz poważne, raz dowcipne. W tym roku uraczyłam przyjaciół zabawnym, symbolicznym drobiazgiem i właśnie wierszykami
![]() a takich spersonalizowanych życzeń też trochę dostałam i miło wspominam ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Edytowane przez Bananalama Czas edycji: 2013-12-23 o 00:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Co z tego wynika?
Że każdy z nas szuka autentyzmu. Każdy z Nas chce się poczuć wyjątkowy zatem sami zdobądźmy się na to by sprawić by ważni dla nas ludzie tak się czuli. Na fb mamy już podpowiedź kto kiedy ma urodziny. I zazwyczaj co widzę? "wszystkiego najlepszego", "sto lat". Niby liczy się pamięć ale jaka w tym nasza zasługa by pamiętać skoro mamy gotową podpowiedź?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja dostalam oryginalne w ta negatywna strone. CO prawda bylo na sylwestra a nie na swieta ale nadal kiszka....
Zycze ci tego ... no.. .. no wiesz czego ci zycze....
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety nie dostałam jeszcze żadnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dla mnie każde życzenia są marne. nie lubię składać i nie lubię wysłuchiwać.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie najlepsze życzenia to takie, żebym się nigdy nie zmieniała. Dzięki nim czuję, że najwidoczniej ludzie jakoś ze mną wytrzymują. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
mOLDerator
|
Super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.