|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problemy z chlopakiem
Hej. W zeszłym tyg pojechałam do szkoły do innego miasta a moj chlopak do babci na wies. Ja wróciłAm trzeźwa natomiast mój chłopak z którym mieszkam wrócił podpity i to nieźle ale nie tak żeby się staczal. .zrobiło mi się przykro bo pierwszy raz widziałam go takiego i od razu mi się przypomniał ojciec jak wracał pijany do domu ... ale ok jakoś to scierpialam. . Dziś znów pojechał sam do babci ..wiedziałam że bd znów pił z kuzynem wiec poszłam do koleżanki i wypiłam pół wina . Stwierdziłam ze skoro on może to czemu Ja nie . Wiedział o tym ze do niej idę . Ona mieszka w akademiku. Wrócił oczywiście pijany przyznał się ze wypił 10 piw gdzieś bo sam juz nie wie ile a jak ja się przyznała ze wypiłam z koleżanką trochę wina to afera. Jak chciałam usiąść kolo niego to pow żebym śpierdalala a potem jak spytałam czy przez to ze mną zrywa to pow ze tak . Czemu niektórzy to tacy hipokryci? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problemy z chlopakiem
To nie hipokryzja, to zapowiedź spapranego życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Czyli co lepiej zerwać i mieć to gdzieś ? Chyba tak nie umiem. Myślałam że bd git ze jak ja wypije troszkę to nic się nie stanie bo przecież sam wypił a ja na trzeźwo to za bardzo przeżywam jak widzę go pijanego. Żeby nie było on aż ta często nie pije ale jak tam jedzie to prawie zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To nie ma znaczenia. Chłopak jest do niczego, uwolnij sie od niego czym prędzej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Uwolnić się jest ciężko bo miłość jest ślepa chyba .... kocham go i to nie takie łatwe chociaż naprawdę myślałam tzn miałam nadzieję że inaczej zareaguje. Posmiejemy się razem i pójdziemy spać ...
No tak niby zerwał. . W sumie fakt nie ma o co pytać. .. ale nie rozumiem jak tak można komuś zabraniać a samemu chlac. .bo 10 piw to przegięcie moim zdaniem ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dziewczyno, uciekaj od niego czym prędzej i nawet nie oglądaj się za siebie.
A jeżeli już zerwaliście, to tym lepiej dla ciebie, zapomnij o nim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Super, on pije 10 piw i każe ci spierdalac, Ty na trzeźwo nie jesteś w stanie tego ogarnąć wiec pijesz... Wspaniale. Cudowny wstęp do patologii.
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tak mieszkamy dalej ....
W sumie mam ochotę to wszystko zostawić ale poczekam może jeszcze zmadrzeje i do niego coś dotrze...na razie jest etap ' daj mi spokoj' w ogóle się z nim pogadać nie da...wkurza mnie to :/ bo chciałam sobie to z nim wyjaśnić . Mu chyba najbardziej chodzi o to ze piłam w akademiku a tam to tyle chłopaków ze pewnie myśli ze same nie pilysny mimo że go o tym zapewnialam. .. klempaa Bez przesady z ta patologia... a czemu miałam nie pić skoro wiedziałam że on bd ? Chciałam zobaczyć tez jego reakcje ale naprawdę miałam nadzieję że normalnie zareaguje. Ja na codzień w ogóle nie pije ...ostatnio to na sylwestra z nim piłam a tak poza tym to nic. On też często nie pije bardziej chodzi o tą ilość tych piw i jego reakcje ...ja nie wiem czy on nadrabia za cały miesiąc tymi piwa mi heh. Edytowane przez Justinaaaa Czas edycji: 2015-04-19 o 06:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Nie gadaj głupot, że taka ślepa, skoro wątek założyłaś i potrafisz precyzyjnie określić, gdzie jest problem. A problem jest z facetem, beznadziejnym z opisu. Chcesz, to się z nim męcz i bądź traktowana wg innych standardów, niż panicz, kto Ci broni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zrobił Ci przysługę. Doceń i zrób jak powiedział- ODEJDŹ i nawet się nie odrwacaj, żadnych żali!!
![]()
![]() |
#14 |
.
|
co, chcesz mieć powtórkę z rozrywki jak z ojcem? tylko nie będziesz mieć argumentu, że nie wiedziałaś czy się zmienił - już pokazuje swój prawdziwy charakter.
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Co innego wolno tobie, co innego jemu.. To by mi wystarczyło, by wiedzieć, że to d...pek i należy się ewakuować. I co z tego, że byli w akademiku chłopcy? Czy on myśli, że ty na widok chłopaków odruchowo rozkładasz nogi? Nie ufa ci i nie szanuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie to właśnie wchodzisz w patologie, ale rób co chcesz. Widzisz, że za każdym razem musi się tam schlać jak świnia i słyszałaś jak się do Ciebie zwrócił. Chcesz mieć życie z pijackimi awanturami to zostań z nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Facet wyświadczył Ci przysługęm nie wiem co jeszcze z nim robisz, powinnaś jak najszybciej uciekać, odejść od niego.
Jak bardzo musisz się nie szanować, żeby być z kimś takim?
![]() |
#18 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I stale daje mu szansę, bo: jest mu przykro, to już na pewno ostatni raz, bo on sobie bez niej nie poradzi, bo co ludzie powiedzą, bo jak ja sobie sama poradzę (i tysiące innych wymówek) *** picie wina w odwecie - bardzo dorosłe zachowanie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-04-19 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Jestem z tz dwa lata,mieszkamy ze sobą i Jeszcze nigdy nie wrócił mi do domu pijany..no Przepraszam, raz ale to takie tylko po 2,3 piwkach i wiedziałam o tym ze na nie idzie. Nie wyobrażam sobie takiego " wejścia ", tez miałam ojca alkoholika i tz o tym wie, nigdy w życiu nie zrobiłby nic co przypomniałoby mi zle chwile..a jeśli jednak..po prostu przestały być tzem i tyle. Zastanów się dziewczyno bo albo za mało dostałaś od życia po dupie albo jesteś po prostu ślepa.
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mówię, że "wstęp do patologii" - nie dorabiaj sobie. A dlaczego? Bo Twoja motywacja była zła. Nie piłaś, bo lubisz wino, bo się fajnie z koleżanką gada przy kieliszku winka - to byłoby normalne. Picie, bo na trzeźwo nie dajesz sobie rady z jego zachowaniem + "chcialam zobaczyć jego reakcję" to jest bardzo zła motywacja i dobry wstęp do patologii. ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Widać mój chłop mnie nie kocha ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.