|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Jakie buty do kożucha?
Jako, że z modą jestem na bakier mam do Was pytanie.
Kupiłam (a właściwie dopiero zamówiłam) kożuch na zimę. Czarny z kapturem i na kapturze lekkie futerko, długość mniej więcej do połowy uda. Teraz chciałam znaleźć jakieś ciepłe buty na zimę i... nie mam pojęcia czego szukać. Wcześniej miała kurtkę sportową i do tego buty trekkingowe, które były świetne, ale niestety do kożucha raczej nie pasują ![]() Pomożecie? Od razu mówię, że interesują mnie buty na płaskim obcasie, długie max do połowy łydki ![]() Oprócz tego osobne pytanie - kożuch + glany? Przejdzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie buty do kożucha?
Kup jakies oficerki do kolan. Żaden problem przecież. Dla mnie kożuch plus glany to zupełna porażka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nindżopesz
|
Wg mnie glany pasują do wszystkiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Napisałam, że buty max do połowy łydki..
Tylko glany z kożuchem są porażką czy ogólnie glany? Kupienie oficerek w których mi będzie ciepło w zimę graniczy z cudem.. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Tak ![]() ![]() Właśnie - jak czarny kożuch to tylko czarne buty? Zawsze mam problem z dobraniem kolorów :P Aa i jeszcze jedno. Czy do kożucha pasuje taka czapka?Jestem, ogólnym wrogiem czapek (a raczej moja głowa jest wrogiem, bo pod czapką przybiera postać żarówki z wodogłowiem) ale ta wyjątkowo leży w miarę ![]() Coś takiego, tylko czarna: http://img.szafa.pl/ubrania/0/011493...onem-szara.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oficerki
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
ja mam kożuch do pół łydki w kolorze ciemny brąz z jasnymi elementami i niedawno kupiłam takie buty
http://www.cozabuty.pl/product-pol-7...mme-73906.html wyglądają razem przecudownie! nie wiem czy to twój gust ale ja jestem zachwycona. Eleganckie że hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
A ocieplane workery lub bikery? Jest pełno modeli na futerku. Niby do czarnych kurtek pasuje wiele kolorów butów, kwestia gustu, osobiście nie uznaję obuwia w innym kolorze niż czarny więc nie pomogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Póki co wybrałam takie
http://allegro.pl/cieple-workery-sty...772719791.html Ale muszę się jeszcze rozejrzec po sklepach stacjonarnych, bo wolałabym kupić jakieś porządniejsze, jednak już wiem czego szukać ![]() Redhaired Witch widzę, że masz podobną mentalność do mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Chyba tak ![]() Przyznam, że ja ostatnio ubieram się od góry do dołu na czarno nie zwracając uwagi na konieczność "rozjaśnienia" czy innego "rozweselenia" stroju, wg mnie tak jest całkiem stylowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Ładne, estetyczne, wysokie kozaczki ;-) Będziesz wyglądała mega - możesz kombinować z butami, ale w zasadzie nic innego aż tak nie będzie pasowało. Ewentualnie jakieś botki na wysokiej szpileczce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny czytajcie... autorka napisała, że zależy jej na płaskiej podeszwie i butach max do połowy łydki, a Wy jej proponujecie kozaki na szpilkach.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Wiem, widziałam, tyle że jakoś średnio mi się widzi, aby to faktycznie mogło ładnie wyglądać - średnie zestawienie. Może chociaż minimalny obcas? Same przyznajcie, że tak będzie to wyglądało znacznie ładniej ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Nie chcę obcasów, bo w zimie kiedy jest ślisko ważniejsze jest dla mnie życie niż ładnie wyglądające buty. Szpilka czy obcas mi stabilności nie da a płaski but tak. Poza tym cenię wygodę więc w butach na obcasie w ogóle nie chodzę
![]() W końcu nie kupiłam nic i chodzę w glanach. Nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.