|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wesoła szafka na buty
Szukam pomysłu na rozweselenie szafki na buty. Stoi ona w przedpokoju (pomalowanym na łososiowo) i jest ciemnobrązowa, lakierowana - taki stary model 3 szyflady otwierane "wahadlowo". Chcialabym ja pomalowac, albo okleic, moze jakies pasy, czy kwiaty, chcialabym cos wesolego i szukam inspiracji. Macie moze jakies zdjecia, albo wiecie gdzie kupic wzorzysta okleine?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Dot.: wesoła szafka na buty
a moze tak decoupage? na gółnej tego forum jest wszystko o decoupage.... tam znajdziesz pełno pomysłów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja juz o tym pisac nie chcialam, bo bylabym nudna
![]() ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zadna mistrzyni
![]() ![]() widze, ze tez Terry P ? ![]() juz chyba sie o to Ciebie kiedys pytalam ![]()
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
tak? nie pamiętam natomiast terrego p jestem maniaczką... wiekszosc przeczytalam po polsku i proboje swoich sil z tymi po angielsku (Jingo już przeczytane) ;P
Edytowane przez bierdonka Czas edycji: 2005-11-04 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
oj, to dla mnie za trudne i czasochlonne - a zdrowy organizm broni się przed pracą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.