|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
trzymajcie kciuki, plissssssss :D
Kochane, własnie do mnie dotarło, że jutro piszę te pieruńskie egzaminy! Najgorsze jest to, że do tej pory się w ogole nie bałam, ba! nawet o tym nie myślałam. A teraz czuję taki lekki niepokój. Eeee...
Może odpisze ktoś kto pisał w zeszłym roku, i podpowie jakie formy wypowiedzi pisemnej sobie powtórzyc? Buziaki i przytulaki dla wszystkich trzeciaków! Trzymajmy się razem. Buźka ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: trzymajcie kciuki, plissssssss :D
o, kochana, nie będzie tak źle. Ja pisałam 2 lata temu-jako pierwszy experymentalny rocznik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A zamiast się uczyć na wizazu....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Trzymam mocno!!! Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Trzymamy, trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje.. zaraz uronię łezkę.
Swiadomość, ze nie jestem sama pomaga mi ![]() Najlepsze że siedze w tym domu kompletnie sama, bo mama zostawiła mnie na tydzien, a rodzenstwo nie mieszka w domu. I komu ja sie pochwale albo wyżale po egzaminie? ![]() hihih. Pa! ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dzidzia, pożalisz się nam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
łeeeee ja tez jutro piszę !!!!!!! słonko 3mam za Ciebie kciuki ( Wrocław 3ma kciuki
![]() ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wizażanki najukochańsze!
Nie martwić się i nie stresować – to zasada numer jeden! Pamiętać, że na pewno coś zawsze z siebie „wydukacie”, w końcu powtórkowe lekcje w szkole i bądź co bądź nauka przez te 3 lata gimnazjum dadzą jutro o sobie znać. I choćbyście były przekonane, że nie umiecie nic to w rzeczywistości okaże się, że jest zupełnie odwrotnie, mówię wam ![]() ![]() ![]() Ja za to jutro piszę egz. próbne, a żem numerek nieparzysty na liście, to w udziale przypadł mi polski. Właściwie nie wiem czy się cieszyć czy nie, poprzeglądałam przed chwilą stare zeszyty, ale to i tak nie ma sensu w moim przypadku – wiedzy mi drastycznie nie przybędzie, a jutro napiszę co będę pamiętać ![]() ![]() P.S. LEJKA!!!! Jeśli to czytasz to odezwij się choć marnym słówkiem, brakuje nam tu Ciebie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ah, trzymam kciuki za was wszystkie!!! Pamietam, jak dwa late temu pisałam test na koniec 6 klasy (koszmar!!!). Denerwowałam się jak wariatka, a napisałam na maxa, mimo, że nie przygotowywałam się dużo (i mimo, że nie miałam wizazu
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
jeeeeeeeee ufffffffffffffff
![]() Już po. Nie było tak źle. Troche zwaliłam, ale ogolnie da się przeżyć. Dzięki kazdej z osobna za kciuki ![]() ![]() ihiihh, nie ma jak wizażanka nie? ![]() Buźka. O jutro sie już mniej boje, acz nie wiem czy prawidłowo czynie ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Lee za to ja sie na jutro bardziej boje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
No prosze co mnie ominelo no hehe to od tego zakuwania... :// kurcze ja tak po polowie zwalilam... wszystkie mamy to samo? tak w ogole? Bo ja mialam rozprawke na temat: Jezeli nei szata zdobi człowieka to jakie to wartosci (z przykladami) i kurde wpisalam Picassa bo myslalam ze to ten co sprzedal jeden obraz za zycia byl biedny a slawny stal sie po smierci... ale cos teraz czytalam ze on studiowal... kurde chyba mi sie cos pochrzanilo wrrrr a reszta jakos tako nei narzekam hehe a jutro matma kurde laski... jezeli piszemy to samo... to wydaje mi sie ze mam cynk... ale na maila sie zglaszac jakby co... na margereta@poczta.onet.pl temat rozprawki sie sprawdzil... ehhehe no dobra zmykam do bioli papapapa i za mnie tez 3majcie kciuki bo polegne jutro heheheh papappapa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
"Jezeli nei szata zdobi człowieka to jakie to wartosci (z przykladami)" - wszystkie wartości z wizażu, oczywiście
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no to ja trzymam za jutrzejszy przyrodniczy
![]() powodzenia!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Margus, zaraz do Ciebie pisze maila
![]() Miałysmy ten sam test ![]() Kurka, ale mnie dzisiaj zaćmienie wzięło. Nie umiałam sobie przypomnieć zadnej literackiej postaci, az poszłam do kibelka (odnotowali mnie ;P ) i wtedy dostałam olsnienia: ZENEK! ![]() buźka! ![]() A wiecie o tym, że testy były podzielone na grupy? Tzn. zamknięte były inaczej u każdego rozmieszczone, żeby nie można było krrzyknąć 10A! ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
hej hej
![]() u nas nas uprzedzili, że były różne grupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
margar3tka napisał(a):
> No prosze co mnie ominelo no hehe to od tego zakuwania... :// kurcze ja tak po polowie zwalilam... wszystkie mamy to samo? tak w ogole? Bo ja mialam rozprawke na temat: Jezeli nei szata zdobi człowieka to jakie to wartosci (z przykladami) i kurde wpisalam Picassa bo myslalam ze to ten co sprzedal jeden obraz za zycia byl biedny a slawny stal sie po smierci... ale cos teraz czytalam ze on studiowal... kurde chyba mi sie cos pochrzanilo wrrrr a reszta jakos tako nei narzekam hehe a jutro matma kurde laski... jezeli piszemy to samo... to wydaje mi sie ze mam cynk... ale na maila sie zglaszac jakby co... na margereta@poczta.onet.pl temat rozprawki sie sprawdzil... ehhehe no dobra zmykam do bioli papapapa i za mnie tez 3majcie kciuki bo polegne jutro heheheh papappapa ![]() > ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
youaresowonderful napisał(a):
> Wizażanki najukochańsze! > > Nie martwić się i nie stresować – to zasada numer jeden! Pamiętać, że na pewno coś zawsze z siebie „wydukacie”, w końcu powtórkowe lekcje w szkole i bądź co bądź nauka przez te 3 lata gimnazjum dadzą jutro o sobie znać. I choćbyście były przekonane, że nie umiecie nic to w rzeczywistości okaże się, że jest zupełnie odwrotnie, mówię wam ![]() Mądrala. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Do Lee-laka i youarka :D
Wy to jestescie podle materialistki :P
![]() Pozdrowki wszystkim i powodzonka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Re: Do Lee-laka i youarka :D
margar3tka napisał(a):
> Wy to jestescie podle materialistki :P ![]() > Pozdrowki wszystkim i powodzonka ![]() ![]() UUUUUUUu...UUUUUUu...Kto tu materialista, coooo? ![]() ![]() ![]() ![]() > ![]() ![]() ciągle bardzo mocno trzymająca kciuki za Was wszystkie youare ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
lejka napisał(a):
> youaresowonderful napisał(a): > > Wizażanki najukochańsze! > > > > Nie martwić się i nie stresować – to zasada numer jeden! Pamiętać, że na pewno coś zawsze z siebie „wydukacie”, w końcu powtórkowe lekcje w szkole i bądź co bądź nauka przez te 3 lata gimnazjum dadzą jutro o sobie znać. I choćbyście były przekonane, że nie umiecie nic to w rzeczywistości okaże się, że jest zupełnie odwrotnie, mówię wam ![]() > > Mądrala. ![]() ![]() > > ![]() OO, odezwała się nareszcie córka marnotrawna ![]() ![]() Nie wiem co powiem, wiem że rok temu przed "egzaminem" na koniec 6 kl. wcale się tak nie stresowalam a wręcz przeciwnie, całą 6 klasę i ten "egzamin" wspominam jako chwilowo chyba najmilszy czas w moim życiu marnym ![]() A próbny rok temu to w ogóle była zabawa, ściągaliśmy ile i jak się da, moja koleżanka za mną chyba trochę za dużo ode mnie przepisała ![]() Dobra, kończę, oczywiście Wy macie się nie narażać i nie ściągać, zresztą z tego co słyszałam to było kilka wersji i trochę się nie dało... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() jestem beznadziejna ![]() ![]() ![]() ale tak to jest ze jak sie uczy 15 minut i to dzien przed egzaminem to sie ma ![]() ![]() ![]() Jak bedzie razem 70 to sie bede baaaardzo cieszyć.
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Lee nie martw sie kochanie...
Kurcze nie sprawdzilo sie do konca... wwrrr tylko z tym pradem z fizy... kurde a wyobrazcie sobie, ze przed samiutkim pisaniem (tzn... 20 minut przed) jakis inny przeciek doniosl ze bedzie przekroj liscia, kwiat zewnetrzny i pryzmaty eehheheh jak glupia w 5 inut wszystko se przypominalam ![]() A Lee-Laczek Ty sie nie martw! Jakos to bedzie nie dygaj mala ![]() ![]() ![]() A co do mnie... to musze przyznac, ze niezle mi poszlo... no, ale cala matme mialam w paluszku prawie 2 tygodnie zakuwalam prawie non stop z chemii to jedno zadanko wiem ze mam zle ale to zamkniete bo to z tekstowego to banal... kurde ale borowik ze mnei zaznaczylam ze polietylen tworzy sie z butanu buehehehehe no ale coz... mozna i tak ![]() No dobra lece juz ![]() ![]() Buuuuzi wielkie dla tych co pisali a najwiekszy dla Lee-laka zeby sie nei martwil! ![]() Papapapa :papa: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Margolusiu kochany!
![]() Jestem na siebie zła bo nie zrobiłam 2 banalnych zadań otwartych. Zabrakło skupienia i czasu. Trudno. Myślę, że kolo 30 zdobede, z humana ok. 40 wiec 70 bedzie. Mam duzo osiagniec wiec sobie podciągne punkty. Trudno sie mowi. Uczylam sie w sumie na egzamin 15 minut- rozwiązalam jeden, nie caly w dodatku, test. W moim przypadku nastąpił całkowity strach, nie przed egzaminem, a przed tym że będę sie na siebie wkurzała ze nic nie robiłam. Nie jest jednak tak źle. Lalalala ![]() ![]() Wiola, DZIEKUJE ZA WSZYSTKO WSZYSTKIM WIZAŻANKOM! ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
I jak wiecie juz ile macie punktow???????
Bo jak sobie policzylam to mi wyszlo, ze po 44-45 kurde zadowolona jestem z siebie nawet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No dobra juz lece cwiczyc bo mnie wysiecza na egzaminie z fort. papapappa Buuuuuuuuuuzi Margarecia P.S. Lee-lak! Prosze odpisac na maila!!! Wr! P.S.2 Youarek! JA CI ODPISALAM!!! JUZ DAWNO!!! I CZEKALAM DO TEJ PORY NA ODPOWIEDZ!!! PRZYSIEGAM!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.