|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Uzależnienie od komputera a strata czasu, jak sobie z tym poradzić?
Hej Wam!
Słuchajcie! Mam już dość siedzenia przed komputerem. Korzystam z niego dzień w dzień od rana do wieczora lub, gdy muszę iść np. do szkoły, to zaraz po szkole do 23 - przy tym marudząc, że niczego się nie nauczyłam, nic dziś nie zrobiłam itd. Tyle rzeczy chciałabym umieć, przeczytać, może poćwiczyć - nawet sobie zapisałam co bym chciała w najbliższym czasie ogarnąć, ale z niczym nie mogę sobie poradzić przez komputer. Jak nie mogę na niego wejść to czuję taką okropną pustkę i wtedy wskakuję na internet na telefonie. Jestem już zmęczona tym, czuję się przez to nikim, bo ludzie się rozwijają, a ja ciągle stoję w miejscu, bo wolę sobie siedzieć przed komputerem. Nie wiem co zrobić aby w końcu się od uzależnić. Wiem, że gdyby nie on, od razu byłabym innym człowiekiem, ale to mnie nie motywuje do zaprzestania korzystania z niego tak długo i często. Jak sobie poradzić z tym uzależnieniem? To jest okropne :| |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uzależnienie od komputera a strata czasu, jak sobie z tym poradzić?
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2013-12-30 o 18:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.