|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak rozmawiać z dziewczyna?
Jak waszym zdaniem chlopak powinien odpowiadac na pytania typu "czy wolalbys abym miala wieksze piersi"? Czesto dziewczyna mi zadaje takie pytania, chyba specjalnie. Ogolnie ich unikam, zmieniam temat itp, ale nie wiem czy powinienem klamac i mowic, ze nie robi mi to roznicy skoro moja dziewczyna ma bardzo male piersi. Nie jest to wyzacznikiem czy mi sie podoba, bo podoba mi sie bardzo, ale jakbym mial wybrac to jednak wolalbym wieksze. Duzo podobnych pytan mi zadaje, np. czy przeszkadzalo mi, ze miala przede mna innych chlopakow. Odpowiedz jest oczywista, ze tak, ale nie wiem czy mam w takich sytuacjach mowic prawde czy po prostu klamac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak rozmawiać z dziewczyna?
Kłam człowieku dla świętego spokoju :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Odpowiedz szczerze tylko wtedy jak będziesz chciał zerwać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zapytaj jej, czy wolałaby gdybyś miał większego. Może przestanie męczyć.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Paradoksalnie właśnie takie pytania sprawiają że my kobiety możemy się wydawać mniej atrakcyjne dla swoich partnerów.
Czasem lepiej przemilczeć - dla własnego dobra ![]() Co do autora - usiądź z dziewczyną i powiedz jej że nie ma Ci zadawać takich pytań bo dla Ciebie jest jedyna w swoim rodzaju, perfekcyjna i cudowna i że nie chcesz żeby jeszcze kiedykolwiek zadawała Ci takie pytania. A potem ją przytul. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
kobiety uwielbiają tajemnice, gdy coś jest niewyjaśnione. Więc na tyle na ile dasz rade - nic nie mów :P
Zmieniaj temat - to zresztą dobry trening, aby do perfekcji nauczyć się ignorować pytania, na które nie ma dobrej odpowiedzi ![]() Powiesz prawdę, będzie jej przykro, zacznie sobie do głowy wbijać rzeczy, o których nawet nie pomyślałeś ("już mnie nie kochasz" ?) - poza tym, nie wiadomo, czy nie ma jakiegoś kompleksu, traumy z tym związanej, może np. poprzedni ją rzucił dlatego. Z kolei jeśli będziesz kłamał no to hmm no nie każdy ma ochotę kłamać. Ewentualnie możesz ją zapytać: "dlaczego pytasz" ? i spróbować wyciągnąć od niej, po co jej jest ta informacja. Jak usłyszysz mętne: "z ciekawości" = zmień temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Przerąbane
![]() Wiem po sobie, sama czasem zadam jakieś trudne/dziwne/głupie/niedorzeczne pytanie. I TŻ wtedy mówi, że jestem idealna itp. Może nie zmieniaj tematu tylko powiedz, że fakt, podobają Ci się kobiety z dużymi piersiami ale "Twoje i tak są najpiękniejsze na świecie". "Pobajeruj", pościemniaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Wystarczy jak powie, że jest jedyna w swoim rodzaju (lub inne sformułowanie "nic nie mówiące" :P ) i przytuli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Musisz odpowiadać wymijająco na takie pytania. Gdybyś jej odpowiedział w pełni szczerze i nie spodoba jej się ta odpowiedź to strzeli focha i dorobi sobie do Twojej odpowiedzi własną ideologię np.:
- Czy uważasz, że jestem gruba? - Nie jesteś gruba, ale gdybyś zrzuciła 2-3 kg to wyglądałabyś lepiej. - Uważasz, że jestem spasioną świnią? Jak możesz? Przez te wszystkie lata spędzone razem ty tak mi się odpłacasz? Wiem o co Ci chodzi, chcesz ze mną zerwać. Dobrze, możemy się się rozstać jak tak bardzo chcesz! I nie dzwoń do mnie więcej! <płacz>
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Powiedz,że dla Ciebie są idealne,
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli powie prawdę to ją niewątpliwie skrzywdzi, bo dziewczyna będzie myśleć nad jego odpowiedzią dłużej niż powinna i na 99% przy następnego okazji znów wróci do tej rozmowy żeby wyciągnąć więcej 'faktów'. Facet pisze szczerze, że wolałby, no ale to nie jest dla niego ważne, w ogóle nawet się nad tym nie zastanawia. Co z tego żeby 'wolał', pewnie ona by też wolała żeby jej facet był blondynem/ brunetem, miał brązowe / niebieskie oczy - i co z tego? Nie sądzę żeby tej dziewczynie wystarczyło 'jesteś jedyna w swoim rodzaju' - po czymś takim znów zapyta 'noooo ale powiedz wolałbyś...'? A skąd to wiem ? Wiem po sobie, że jak byłam młodsza i mniej doświadczona że takich pytań się nie zadaje to też lubiłam takowe zadawać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Tylko nie mów, że coś nie pasuje, bo sobie będzie powiększać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;44574790]Tak jej właśnie odpowiadaj. A najlepiej spróbuj jej przetłumaczyć, że zadawanie takich pytań jest bez sensu, bo można usłyszeć coś, czego się usłyszeć nie chce.[/QUOTE]
Pod żadnym, kategorycznie żadnym pozorem tylko jej tego nie mów. Wtedy to się dopiero zaczynie odpytywanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To nie są pytania, nauczcie się tego w końcu panowie. To jest głos pt. 'praw mi komplementy'. Więc nie mówcie prawdy, bo o nią nikt nie pyta. Mówcie komplementy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Prosty poradnik jak odpowiadać na tego typu bzdurne pytania:
http://media.lolwall.co/c/2013/01/th...7694-700x.jpeg
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem zdarza mi się powiedzieć coś w ten deseń i wcale nie oczekuję komplementu. Jestem ciekawa odpowiedzi. Odpowiedz, że lubisz każde piersi. Każde piersi są spoko. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Jeśli ma fajne nogi i tyłek, powiedz, że one bardziej Ciebie kręcą niż cycki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Nie mów, co myślisz, bo to się może źle skończyć
![]() Swoją drogą zadawanie takich pytań jest dla mnie kompletną głupotą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
albo dziewczyna ma za☠☠☠iście maksymalne kompleksy, których nie wyleczysz choćbyś stawał na rzęsach
albo prawisz jej komplementy za mało, za rzadko, nieudolnie lub wcale |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
A może zastanowiłbyś się czemu Ci zadaje takie pytania? Dziewczyna ma po prostu niską samoocenę a Ty chyba wcale o to nie dbasz (prawisz jej w ogóle komplementy?).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.