|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ duże rozmiary od 44 i parę mniejszych torebki sukienki bluzki
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!
Preferuję większe wymianki. Kto ma mniej przekupek wysyła pierwszy MOJA WISHLISTA: PILNE: Telefon ale jakiś lepszy, z dotykowym ekranem w dobrym stanie nowy czajnik elektryczny Pościel nowa 200*220 Prześcieradło min. 160 szerokości chętnie 200 cm nowy sandwich do robienia gorących kanapek nowa patelnia nowy mały i duży garnek toster nowy Chętnie przygarnę: żele pod prysznic płatki kosmetyczne fajny portfel kapcie miękkie 41 (duże 41) żel do mycia skóry trądzikowej tonik ziaja nuno lubziaja rumiankowa wszelkie świece podgrzewacze czarne farby do włosów Ciuchów raczej nie chce bo i tak szafa mi się nie zamyka. Ale jak będzie jakaś super ekstrasukienka 48 nadająca się na wesele to chętnie przygarnę Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-02-14 o 21:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ duże rozmiary od 44 i parę mniejszych torebki sukienki bluzki
1.Sukienka fioletowa rozmiar 42. Marszczenie na brzuchu zakryje wszystkie niedoskonałości kolor śliwkowy
2,3.3. Sukienka szyta na miarę ale rozciągliwa ma marszczenia na brzuchu. Rozmiar od 44 do 48 na wzrost ok. 170 Koloru CHABROWEGO NIEZWYKLE MODNEGO NA SZYJĘ.na zdjęciach wyglada na jasniejszy turkusowy kolor jednak jest to chabrowy. Tylko raz założona będe wybredna ale jakoś dam się przekona.4. bluza george z kapturem i kieszonką na brzuchu 44 46 5,6. Papaya bluzka sweterkowa rękawy mgiełka w białe grochy. 46 7, 8. butik bluzka czarna 42 9, 10. bluzka niebieska z białą wstawką na dekolcie 46 48 inny portal Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-01-14 o 01:06 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1. Niebieska tunika długa z łezką na plecach i ściagaczem pod biustem 44 46 BRAK
2,3. różowa bluzka z wycięciem na plecach i wiązaniem na plecach. 44 46 BRAK 4,5.bolerko miodowe pasuje na r. 44 46 48 spokojnie bo jest wiązane i regulowane 6,7. Bluzka sweterkowa z wytłaczanym wzorem elementy koszulowe białe w szare paski 46 8. Czarna prosta bluzka z ekstra dekoltem 46 9. Fioletowa bluzka z kwadratowym dekoldem i bufiastymi rękawami 44 BRAK 10. Bluzka granatowa z różowymi elementami i napisem new york 44 BRAK Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-01-14 o 01:07 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. bluzka w paski z dekoltem ale na plecach asos r. z metki jakiś mały ale pasuje na 44 mała dziurka na plecach można zszyć a bluzka z dekoltem na plecach wygląda naprawdę efektownie.
2.George szara bluza 44 46 z kapturem i z kieszenią na brzuchu 3,4.tunika w białe grochy i kwiaty z koronkowym zakończeniem długa 44-46 5. bokserka szara 44 6,7. bokserka house z przodu wygląda jakby to była bluzka na podwójnych ramiączkach z tyłu jest to bluzka na ramiączkach i bokserka w dwóch odcieniach beżu 8.9 bluzka czerwona z efektownym dekoltem z metki 50-52 ale pasuje na rozmiar 48 10. Polar różowy z kapturem i zapinany na zatrzaski pod szyją cieplusi 46-48 Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-01-14 o 01:07 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1-2 bluzka 2 w 1 sweterek plus koszula 46
3,4 bluzka 2 w 1 sweterek plus koszula 46 5. bluzka 2 w 1 sweterek plus koszula 46 6,7. szara bluzka w paski fajne guziki 46 8 . sweterek dorothy perkins z kapturem na suwak 44 -46 9, 10. RÓŻOWY sweter z głębokim dekoltem 48 Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-01-14 o 01:08 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,3 świetna bluzka bokserka na imprezę z kwiatkami, i z tyłem przezroczystym co widać na zdjęciu 44 46 brak
4. sweterek oversize, dosyć krótki jako narzutka ekstra czarny w grochy 48 BRAk 5. bluzka biała w ptaszki i z kokardą na grbszych ramiączkach 46 48 6. bluzka lekko przezroczysta w panterkę 46 48 7. bluzka na ramiączkach 46 48 BRAK 8,9. Tunika/ sukienka z ekstra zdobieniem pod szyją . Bluzka na szyję regulowana będę wybredna bo nie muszę oddawać i trochę za nią zapłaciłam 10. Bluzka sweterkowa beżowa 46 BRAK Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-01-14 o 01:09 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1. pistacjowa bluzka sweterkowa 46 BRAK
2,3 bluzka z mocno wyciętymi plecami podłożyłam kartkę żeby było cokolwiek widać i wiązana na szyi z tyłu 46 4.5. bluzka z dżetami i wycięciami na ramionach na imprezę super 46 6,7. Bluzka tunika bokserka fajnie ściągnięta na plecach 46 48 z guziczkami BRAK 8.9. bluzka z puszkiem kwiatkami piórkami ekstra 46 48. dłuższy tył BRAK 10. Bluzka różowa z cekinami ładnie się układa jak się nałoży bo na zdjęciu wygląda jak worek ale w rzeczywistości ładnie maskuje brzuszek 46 48 BRAK Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-01-14 o 01:10 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. bluzka z dżetami ładnie się układa na ciele 46 48 BRAK
2,3. bluzka z fajnym zdobieniem na dekolcie długa tuniczka dobra do leginsów 46 48 4,5. Pół golf ściągany na dole 44 BRAK 6. szara bluzka tunika ze ściągaczem pod biustem 46 48 7. Bluzka sweterkowa Z MGIEŁKOWYMI rękawami w grochy granatowa 46 48 BRAK 8. Żółte zapinane na guziki bolerko 48 9. Bluzka elegancka w grochy, guziczki pod szyją 46 48 BRAK 10. Koszulka nocna Triumph 42 Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-01-14 o 01:11 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. Sweterek z fajną wstawką 46 bRAK
3. torebka beżowa parę razy użyta mniejsza niż a4 4,5. torebka na długim pasku H&m parę razy użyta 6. Torebka mała na długim pasku avon raz ją miałam tylko 7 torebka na łańcuszku szara na zatrzask w środku 8. Atmosphere kopertówka 9. torebka mieszcząca a 4 trochę więcej jej uzywałam ale jest w naprawdę dobrym stanie. niebieska. ma długi pasek doczepiany EITHNE Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-01-14 o 01:12 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. bioderma atoderm nutritive krem do twarzy odżywczy 40 ml zostało min. polowa nawet więcej
2. krem do depilacji rąk, pach i okolic bikini. (BRAK SZPATUŁKI) użyty raz. ultradelikatny delia 100 ml 3. schauma szampon suchy w sprayu użyty 3 razy zostało mniej więcej około 3/4 opakowania. Zdjęcia z iinternetu. 4. krem pod oczy ziaja z bławatkiem brak zdjęcia użyty dwa razy EITHNE Edytowane przez agnes188 Czas edycji: 2014-01-12 o 08:39 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka a
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Dokładka ab ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- dokładka c ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Zapraszam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Za zabawkę chcialabym cos fajnego dla syna, coś z wish lub rownowartość (ok70zł) kosmetykow do codziennej toalety (szampony, pasty do zebow, zele pod prysznic, tampony, itp)
Zachęcam do przeczytania mojej wish (post nr 10 mojego watku) jeśli masz coś poza wątkiem jestem chętna na wymianę ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Hmmm w sumie leginsy z wish mogę wywalić bo już sobie kupiłam, ale spokojnie zabawka nie ma brania więc może coś kiedyś znajdziesz? Najchętniej rzeczy do domu, kuchni ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ok będę o Tobie pamiętać
|
|
#13 |
|
koci świat
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie wybrałam
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1389298174
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1389298174 Wymiana na coś ode mnie?? Można podać szczegółowe wymiary, zużycie rzeczy i dokładniejsze foto?? |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Hej, te tusze są kompletnie nowe
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Z Twojego wątku podoba mi się jedynie koszulka nocna Triumph. A w jakim jest stanie? Jakie wymiary?
Czy mogę prosić o zdjęcia ekspresu i legginsów?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Za ekspres dziękuję.
Zainteresowana bym była legginsami i ewentualnie koszulką, ale zależy też co byś chciała w zamian. ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Incandessence i Incandessence Blossom jest w rezerwacji i prawdopodobnie zostanie wymienione. Celebre ICE i cienie mogę oddać ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- A za same legginsy co byś chciała? Bo na koszulce aż tak mi nie zależy... I bardzo proszę o wymiary legginsów. Długość całkowita, długość nogawki od wewnątrz i pas (najlepiej po naciągnięciu).
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to poczekam na wymiary
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się niebieska torebka A4. Do tego krem pod oczy Ziaja, ale chętnie oddam tamte rzeczy nawet tylko za tę torbę. Nie wiem czy najjaśniejszy ale bardzo jasny, porcelana.
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Oczywiście, jeżeli torba nie ma dziur ani widocznych otarć to biorę bo taka właśnie mi potrzebna PW?
|
|
|
|
|
#28 |
|
:)
|
niestety za kamere nic nie wybrałam
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

NA SZYJĘ.na zdjęciach wyglada na jasniejszy turkusowy kolor jednak jest to chabrowy. Tylko raz założona będe wybredna