| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-25, 09:31 | #1 | 
| Raczkowanie | irokezik

mozecie mi powklejac jakieś fajne fotki z takimi niby irokezami ??? użyłam już wyszukiwarki ale nic nie znalazłam co by mnie interesowało   moze wy mi pomozecie  byłabym bardzo wdzięczna   | 
|     |   | 
|  2005-09-25, 09:49 | #2 | 
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Dot.: irokezik

czy chodzi o taką wersję irokeza?

| 
|     |   | 
|  2005-09-25, 11:19 | #3 | 
| Raczkowanie | 

tak o taka a mozesz mi powiedziec jak mniej wiecej moge to zrobic i czy nei masz wiecej  takich fotek ?????    | 
|     |   | 
|  2005-09-25, 12:06 | #4 | 
| Raczkowanie | 

nikt juz nie ma irokezików ????    | 
|     |   | 
|  2005-09-25, 12:33 | #5 | 

mam własnego irokeza   środkowe pasmo na głowie tapirowałam poczynając od czoła (pierwsza warstwa została nieruszona by potem to przykryć) i każde kolejna aż do czubka była tapirowana i zaczesana do tyłu, następnie upięte to wszystko wsuwkami. Włosy po bokach zaczesałam na gładko i utrwaliłam to żelem i upięłam z tyłu. | 
|     |   | 
|  2005-09-25, 13:07 | #6 | 
| Raczkowanie | 

wielkie dzięki spróbuje wyczarowac takie cudo  na moich włoskach      | 
|     |   | 
|  2005-09-25, 14:03 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

kurcze mi sie taka fryzura strasznie podoba, a mojemu chlopakowi nie      
				__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-09-25, 16:11 | #8 | 
| Raczkowanie | 

Hmmm.... mi tez bardzo sie podoba ten irokezik, choc niestety nie umiem sama za bardzo go sobie tak zrobic ;( Kiedys próbowałam , ale nie udało mi sie tak postawic i zaraz opadał. Z tego co gdzies ostatnio sobie wyczytałam  zaczyna sie go nie od czubka głowy tylko od tyłu, tapirujac w strone czoła :d dlatego moze mi nie wychodziło...Dawno nie miałam irokezka na głowie ale teraz w najblizszym czasie sobie znowu poeksperymentuje na głowce. He he thx za przypomnienie     
				__________________ .....bo wiesz....za tysiąc lat nie będzie nikt pamiętał nas........ tym jednym życiem trzeba żyć, beztrosko śnić i iść dopóki płynie nasza krew dopóki Ciebie mam Ty Mnie nikt nie pokona NIGDY nas... nie mają szans... | 
|     |   | 
|  2005-09-25, 17:30 | #9 | 

ja tapirowałam od czoła    | 
|     |   | 
|  2005-09-25, 19:10 | #10 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 ja próbowałam zrobic ale mam pewien kłopot ..otórz mam grzyweczke ukosna i te włoski juz sie przywyczaiły do tego ze sa na bok ze nie wiem czemu nie umiem ich natapirowac .....  jak natapiruje to po chwili juz nie sa natapirowane i leca na dół  kurcze co ja mam z tym zrobic | |
|     |   | 
|  2005-09-25, 19:51 | #11 | 
| Zadomowienie | 

mnie sie to nie za bardzo podoba, ale kazdy ma inny gust :P nie wiem czemu    | 
|     |   | 
|  2005-09-25, 21:57 | #12 | |

Cytat: 
  ja też mam grzywkę- gęstą i prostą. Jak porządnie natapirujesz i spryskasz mocnym utrwalaczem nic nie powinno lecieć   | |
|     |   | 
|  2005-09-26, 12:48 | #13 | 
| Raczkowanie | 

no to spróbuje je bardzo mocno natapirowac mam nadzieje ze duza ilosc lakieru  i  MOCNY tapir cos zdziałaja

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.