| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. | 
|  | Narzędzia | 
|  2016-07-18, 16:42 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-07 
				 | Futbol amerykański

Hej   Znajdzie się jakaś fanka futbolu amerykańskiego?  ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Kto z Was się wybiera na mecze Final Four futbolu amerykańskiego w dniach 22.07-24.07 we Wrocławiu? Bilety można kupić nawet online i w Empiku też powinny być   | 
|     | 
|  2019-08-09, 10:55 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2019-04 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dot.: Futbol amerykański

Świetnie to wygląda... Ale zupełnie nie wiem na czym się to opiera    | 
|     | 
|  2019-08-14, 09:44 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2019-07 
				 | 

Kiedyś próbowałam oglądać, ale mi nie poszło. Nie wiem czemu. Ale inne sporty typu koszykówka czy nożna mi się podobają, nawet mam swoje ulubione drużyny.

| 
|     | 
|  2019-08-25, 13:33 | #4 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2019-08 
				 | 

Generalnie lubię oglądać relacje sportowe , zdarzyło mi się kilka razy obejrzeć też mecze futbolu amerykańskiego. Ciekawe, tylko jeszcze jest chyba mało relacji w TV sat.

| 
|     | 
|  2021-01-09, 12:10 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2021-01 
				 | 

Ja kocham futbol amerykański    Poza tym próbuję swoich sił w obstawianiu spotkań. Tutaj można bez ryzyka, można zgarnąć nagrody i są też pokazywane zawsze wysokie kursy u firm bukmacherskich oraz KODY PROMOCYJNE, które gwarantują zwrot piniędzy jeśli się przegra  https://oddslivesport.com/pl/kursy-b...merykanski/nfl | 
|     | 
|  Nowe wątki na forum Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.