|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ja On i jego dziewczyna
Witam, 4 miesiące temu zostawił mnie chłopak. około 2 tygodnie temu niespodziewanie odezwał się (niby w trosce o mnie, że się martwi, chce przyjaźni itp) Od piątku pisze codziennie, stwierdził że bardzo mnie lubi i mam to coś, oraz że nie zna drugiej innej dziewczyny której pozwoliłby na to żeby się zblizyła do niego. Stwierdził również że było mu bardzo przykro gdy powiedziałam ze nie chcę go znać. Jestem do niego oschła i gdy tylko przypominam mu o tym żeby się nie rozpędzał bo ma dziewczynę (tą dla której mnie zostawił) to to olewa. Chce się ze mną spotkać. Nie wiem co mam robić. W głębi duszy go kocham ale nie umiem z nim normalnie rozmawiać bo pamietam jak zachował się wobec mnie. Jak myślicie co może być przyczyną jego odzewu do mnie?
A tak na marginesie to życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
|
Dot.: Ja On i jego dziewczyna
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pytasz jaka może być przyczyna tego, że się odezwał?? prawdopodobnie chce mieć i ją, i Ciebie w zasięgu ręki. albo im się nie układa tak jak się spodziewał. może chce ją zostawić i wrócić do "starej" sprawdzonej dziewczyny. oczywiście dopóki w zasięg jego wzroku nie weszłaby kolejna fajna laska i wtedy znów by Cię dla niej zostawił, a Ty czułabyś się gorzej niż po pierwszym rozstaniu. nie oszukuj się. oni się tak nie zmieniają. raczej nie będziesz tą jedyną, miłością jego życia, więc cokolwiek chodzi mu po głowie szkoda na niego Twojego czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ona jest młodsza od niego (maturzystka) a on ma 27 lat, ponadto widują się sporadycznie bo mieszkają daleko od siebie. Też tak pomyślałam że pewnie chce mieć dwie bo wg mnie przyjaźń kobiety z byłym nie zawsze wypala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jak młoda to może jeszcze nie gotowa do wiadomo czego i pan sobie szuka tymczasowo czegoś na boku...
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
może zwyczajnie brakuje mu seksu, a co nieco go uwiera w gaciach...
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hehe jesteście niemożliwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Facio stwierdził "a co mi tam, sprawdzę czy jeszcze działam na ex". Po Twojej reakcji ustalił, że "o tak, działam" (bo mimo wszystko się odezwała, odpowiada, nie odesłała mnie do diabła) i zaczął szukać możliwości zbajerowania Cię na nowo. Ale wierzaj, nie o związek mu chodzi, a o jechanie na dwa fronty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.