|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Znal mnie przez piec dni, a do dzisiaj pisze, ze teskni
Poznalam chlopaka za granica, na pewnym szkoleniu, wczesna zima zeszlego roku. Szkolenie trwalo rowne piec dni. Siedzielismy obok siebie, bylo milo, sympatycznie, wesolo opowiadal mi troche o sobie, pokazywal zdjecia swojego miasta itp, ogolnie podzielilismy sie informacjami na nasz tamat
![]() ![]() Ponownie zlapalismy kontakt wiosna, pol roku temu po poznaniu kiedy to do mnie napisal. Zapytal: pamietasz mnie? Napisalam, ze oczywiscie. Nawiazalismy rozmowe i pozniej zaczal pisac, ze teskni za mna, ze cieszy sie, ze mne poznal i podobne rzeczy! Emotikony ''buziaczkow''...Bylam zaskoczona, nawet mile. Napisal pozniej jeszcze raz, nastpenie ja, zlozylam zyczenia noworoczne itp, ogolnie bardzo rzadko piszemy, ale ten kontakt jest, z jego inicjatywy...On studiuje bardzo daleko w swiecie, na prawde daleko i studia ukonczy dopiero za piec lat, dlatego tez zdziwilo mnie jego zainteresowaie. Myslicie, ze to wszytsko jest szczere z jego strony? Jaki on moze byc, szczery, a moze dziecinny? Wiele razy sie zawiodlam, nie potrafie zaufac a nawet sie obawiam, co myslicie o tej calej sytuacji? Edytowane przez Lauraaa123 Czas edycji: 2013-12-29 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Znal mnie przez piec dni, a do dzisiaj pisze, ze teskni
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Tak, jak Doris1981 pisze – poklikać z nim możesz. Tylko nie rób sobie nadziei, że to coś więcej niż klikanie, bo za wiele z tego klikania na razie nie ma co wyjść.
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Nie, nie, ja tak na to nie patrze, nie mam zadnej nadziei, z mojej strony jest tylko sympatia i mile wpsomienie 5-dniowego wyjazdu.
Po prostu zastanawiam sie, czy on sie nabija czy...czy moze szczerze sie zauroczyl. Moze dodam, ze on pochodzi z Azji...inna kultura, moze oni sa inni...Nie powiem dokladnie z jakiego regionu, napisze tylko, ze zadne Indie, zaden Pakistan, raczej rejony: Japonia, Chiny, Indonezja, Tajlandia, Korea... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Spokojnie to tylko zwroty grzecznościowe.<br />
<br /> Edytowane przez Porfirion2776 Czas edycji: 2016-09-20 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja np. jestem szalenie wybredny. Tzn. to nawet nie chodzi o wygląd, o charakter, tylko po prostu o to, że przy przygniatającej ilości dziewczyn czułem po prostu pustkę w środku - nic. Natomiast raz na, i tutaj jest prawdopodobieństwo niemalże podobne do wygranej w totka ![]() Po prostu nigdy nie byłem osobą, która się co chwilę zakochuje - śmiem twierdzić, że mam to zachwiane w drugą stronę ![]() Żeby było śmieszniej, nie jestem jakoś towarzysko wycofany, nie jestem robotem, mam emocje ![]() ![]() No ale równie dobrze on może być typem np. południowca i do każdej tak po kilku dniach mówić, po to, aby zaliczyć, albo chociażby po to, aby zrobić jej sieczkę w głowie... Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2013-12-29 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.