podpaski anionowe - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-15, 20:52   #1
dziewczynka87
Rozeznanie

podpaski anionowe

Spotkaliście się z takimi? ja natknęłam się na nie w internecie (głównie allegro) i ciekawa jestem, czy w jakimś sklepie stacjonarnym można je dostać....
są dość drogie, ale może faktycznie dobre?
dziewczynka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 21:16   #2
Anethka
Zakorzenienie

Dot.: podpaski anionowe

Nigdy nie słyszałam.

KLIK
Anethka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 21:23   #3
Elfia4
DOMator

A czym się różnią od normalnych? Mają jakieś niezwykłe właściwości uzasadniające wysoką cenę? Nie słyszałam dotychczas o takim "wynalazku".
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 21:33   #4
201610241259
Konto usunięte

Cytat:
1. Podpaski oraz wkładki higieniczne serii Love Moon firmy WINALITE to produkty szybko zużywalne a ponadto niezbędne i stosowane przez każdą kobietę,
2. Podpaski oraz wkładki serii Love Moon to produkty najwyższej jakości, spełniające najsurowsze normy sanitarne, wykonane z naturalnych materiałów, z największą dbałością o najlepszą jakość stosowanych surowców,
3. Produkty Anion Love Moon nie wywołują reakcji uczuleniowych, alergii, ponadto mają działanie antybakteryjne i antygrzybicze,
4. Podpaski oraz wkładki higieniczne Love Moon firmy WINALITE wykonane są z tkanin umożliwiających naszej skórze oddychanie, tym samym zapobiegając rozwojowi drobnoustrojów. Jednocześnie w 100% chronią przed wydostaniem się wilgoci na zewnątrz.
5. Podpaski oraz wkładki higieniczne Anion serii Love Moon jako jedyne tego typu produkty mają właściwości lecznicze! Kobiety korzystając stale z niezbędnej im ochrony mogą jednocześnie leczyć problemy i choroby układu płciowo-moczowego usuwając przyczynę a nie tylko skutek. Te produkty nie tylko zadowolą, ale i zachwycą każdą kobietę! A kobiety zawsze wybierają produkty, które im się podobają!
6. Kobiety szybko mogą zauważyć efekty działania anionowych produktów Love Moon firmy WINALITE! Przy tym pozbywają się przyczyn a nie wyłącznie skutków swoich kobiecych dolegliwości. Efekty są znakomite i nie wymagają już dodatkowego leczenia farmakologicznego. Kobiety z chęcią rezygnują z dotychczas stosowanych produktów dla anionowych podpasek i wkładek LOVE MOON!
7. Anionowe produkty serii Love Moon to jedyne na rynku podpaski oraz wkładki higieniczne, które poprzez wydzielanie ujemnie naładowanych jonów zapobiegają rozmnażaniu się szkodliwych bakterii oraz mają właściwości lecznicze. To ABSOLUTNA nowość na runku produktów higieny kobiecej!
8. Firma WINALITE posiada światowy patent na produkcję oraz sprzedaż anionowych podpasek oraz wkładek higienicznych. Produkty te nie posiadają analogów, ani w innych marketingach sieciowych ani w całej branży produktów higieny intymnej!
9. Każda sztuka, każda podpaska czy wkładka higieniczna jest oddzielnie, hermetycznie zapakowana by zapobiec przedostawaniu się do jej środka brudu, kurzu czy drobnoustrojów. Firma zadbała o maksymalną ochronę produktu zamykając każdą sztukę w oddzielne, szczelnie zamknięte opakowanie.
10. Opakowania zarówno podpasek jak i wkładek Anion Love Moon (w odróżnieniu od wszystkich innych produktów tego typu na rynku) umożliwiają wielokrotne otwieranie i zamykanie, chroniąc tym samym znajdujące się w ich wnętrzu produkty.

tak pisze o nich producent. ciekawe, czy to prawda, czy pic na wodę.
201610241259 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 21:35   #5
Maniwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziewczynka87 Pokaż wiadomość
Spotkaliście się z takimi? ja natknęłam się na nie w internecie (głównie allegro) i ciekawa jestem, czy w jakimś sklepie stacjonarnym można je dostać....
Aż się wystraszyłam, jak zobaczyłam tytuł. Co to za cudo?
Z ciekawości poczytałam, że...
Cytat:
W przypadku fizjologicznych potrzeb kobiecego organizmu podpaski stanowią niezbędną pomoc, jednak niewłaściwie stosowane mogą zaszkodzić. Należy zdawać sobie sprawę, iż wydzieliny podczas menstruacji ze względu na dużą zawartość
w nich związków organicznych stają się doskonałą pożywką dla rozmnażania bakterii. Po 2 godzinach od założenia, na powierzchni zwykłej podpaski ich ilość wzrasta do ponad 100 na cm2 i zwiększa się z każdą minutą, stąd dyskomfort
i nieprzyjemny zapach. Tak szybki rozwój drobnoustrojów doprowadza często do stanów zapalnych, takich jak zapalenie pochwy lub szyjki macicy, zapalenie pęcherza moczowego czy zakażenia dróg moczowych itd. Objawami tego mogą być mdłości, stany podgorączkowe, obfite wydzieliny, ból podbrzusza, częste oddawanie moczu niejednokrotnie łączące się z bólem, nietrzymanie moczu i inne. Powodować to może również ogólne osłabienie organizmu.
Jednak konsekwencje bywają o wiele poważniejsze. By zapobiec przedostawaniu się bakterie do układu płciowo-moczowego należałoby zmieniać takie podpaski co 20 minut.
Cytat:
Działają antybakteryjnie
Działają przeciwzapalnie
Działają przeciwgrzybicznie
Wzmacniają układ immunologiczny
Poprawiają równowagę hormonalną
Poprawiają przemianę materii
Eliminują nieprzyjemne zapachy
Utrzymują właściwe dla skóry pH
Dodają sił witalnych
Faktycznie, cuda na kiju Ale raczej dla kogoś z problemami z utrzymaniem higieny, podczas zakażeń itp.

Nie, nie spotkałam się z takimi
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-15, 21:37   #6
asiulkaa
Zakorzenienie

Patrząc na cenę to jest zwykłe wyrzucanie pieniędzy w błoto. Firma sprzedająca ten produkt próbuje wywołać panikę czyhającymi na każdym kroku niebezpieczeństwami, żeby namówić na wydawanie ogromnych pieniędzy na ich produkt.
Od lat kobiety stosują podpaski i jakoś nie widać tłumów chorych z tego powodu. Osobiście nigdy nie miałam problemów zdrowotnych spowodowanych stosowaniem podpasek. Za to zarazić się można na wiele innych sposobów, chociażby idąc na basen, siadając w ogólnodostępnej toalecie (w pracy, miejscach publicznych).
Odpowiednia higiena w czasie menstruacji i nie tylko, naturalna flora bakteryjna, systematyczne wizyty u ginekologa i reagowanie na zmiany są bardzo dobrym zabezpieczeniem przed następstwami chorób układu rozrodczego.
Stary 2009-04-15, 22:07   #7
Malaika85
Zadomowienie

a nie lepiej kupic tampony
Stary 2009-04-15, 22:19   #8
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość
a nie lepiej kupic tampony
no właśnie
ja tam z podpaską nie lubie chodzić...

jeszcze mi przez nogawkę wyleci
Stary 2009-04-15, 22:20   #9
illuvies
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
Patrząc na cenę to jest zwykłe wyrzucanie pieniędzy w błoto. Firma sprzedająca ten produkt próbuje wywołać panikę czyhającymi na każdym kroku niebezpieczeństwami, żeby namówić na wydawanie ogromnych pieniędzy na ich produkt.
Od lat kobiety stosują podpaski i jakoś nie widać tłumów chorych z tego powodu. Osobiście nigdy nie miałam problemów zdrowotnych spowodowanych stosowaniem podpasek. Za to zarazić się można na wiele innych sposobów, chociażby idąc na basen, siadając w ogólnodostępnej toalecie (w pracy, miejscach publicznych).
Odpowiednia higiena w czasie menstruacji i nie tylko, naturalna flora bakteryjna, systematyczne wizyty u ginekologa i reagowanie na zmiany są bardzo dobrym zabezpieczeniem przed następstwami chorób układu rozrodczego.
Otóż to, systematyczne wizyty u ginekologa. Polskie kobiety są doskonałym przykładem rozwiniętego raka macicy, częstokroć niezdiagnozowanego do ostatniej chwili, być może cierpią też na wiele drobnych i większych infekcji spowodowanych właśnie przez podpaski?
Kto wie, kto wie.
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 00:40   #10
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
1. Podpaski oraz wkładki higieniczne serii Love Moon firmy WINALITE to produkty szybko zużywalne a ponadto niezbędne i stosowane przez każdą kobietę,
2. Podpaski oraz wkładki serii Love Moon to produkty najwyższej jakości, spełniające najsurowsze normy sanitarne, wykonane z naturalnych materiałów, z największą dbałością o najlepszą jakość stosowanych surowców,
3. Produkty Anion Love Moon nie wywołują reakcji uczuleniowych, alergii, ponadto mają działanie antybakteryjne i antygrzybicze,
4. Podpaski oraz wkładki higieniczne Love Moon firmy WINALITE wykonane są z tkanin umożliwiających naszej skórze oddychanie, tym samym zapobiegając rozwojowi drobnoustrojów. Jednocześnie w 100% chronią przed wydostaniem się wilgoci na zewnątrz.
5. Podpaski oraz wkładki higieniczne Anion serii Love Moon jako jedyne tego typu produkty mają właściwości lecznicze! Kobiety korzystając stale z niezbędnej im ochrony mogą jednocześnie leczyć problemy i choroby układu płciowo-moczowego usuwając przyczynę a nie tylko skutek. Te produkty nie tylko zadowolą, ale i zachwycą każdą kobietę! A kobiety zawsze wybierają produkty, które im się podobają!
6. Kobiety szybko mogą zauważyć efekty działania anionowych produktów Love Moon firmy WINALITE! Przy tym pozbywają się przyczyn a nie wyłącznie skutków swoich kobiecych dolegliwości. Efekty są znakomite i nie wymagają już dodatkowego leczenia farmakologicznego. Kobiety z chęcią rezygnują z dotychczas stosowanych produktów dla anionowych podpasek i wkładek LOVE MOON!
7. Anionowe produkty serii Love Moon to jedyne na rynku podpaski oraz wkładki higieniczne, które poprzez wydzielanie ujemnie naładowanych jonów zapobiegają rozmnażaniu się szkodliwych bakterii oraz mają właściwości lecznicze. To ABSOLUTNA nowość na runku produktów higieny kobiecej!
8. Firma WINALITE posiada światowy patent na produkcję oraz sprzedaż anionowych podpasek oraz wkładek higienicznych. Produkty te nie posiadają analogów, ani w innych marketingach sieciowych ani w całej branży produktów higieny intymnej!
9. Każda sztuka, każda podpaska czy wkładka higieniczna jest oddzielnie, hermetycznie zapakowana by zapobiec przedostawaniu się do jej środka brudu, kurzu czy drobnoustrojów. Firma zadbała o maksymalną ochronę produktu zamykając każdą sztukę w oddzielne, szczelnie zamknięte opakowanie.
10. Opakowania zarówno podpasek jak i wkładek Anion Love Moon (w odróżnieniu od wszystkich innych produktów tego typu na rynku) umożliwiają wielokrotne otwieranie i zamykanie, chroniąc tym samym znajdujące się w ich wnętrzu produkty.
zadnych konkretow co i jak, ze niby czym sie roznia? z tego teksui nic nie wynika, kazdy moze sobie cos takiego napisac.
Stary 2009-04-16, 07:28   #11
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez illuvies Pokaż wiadomość
Otóż to, systematyczne wizyty u ginekologa. Polskie kobiety są doskonałym przykładem rozwiniętego raka macicy, częstokroć niezdiagnozowanego do ostatniej chwili, być może cierpią też na wiele drobnych i większych infekcji spowodowanych właśnie przez podpaski?
Kto wie, kto wie.
Nie słyszałam ani jednej wypowiedzi ginekologa czy kogoś innego żeby choroby układu rozrodczego były powodowane przez podpaski.

Co do tamponów to ja również nie wyobrażam sobie bez nich życia. Podpasek w ogóle nie używam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 07:32   #12
iza251
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczynka87 Pokaż wiadomość
Stary 2009-04-16, 07:36   #13
illuvies
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulkaa Pokaż wiadomość
Nie słyszałam ani jednej wypowiedzi ginekologa czy kogoś innego żeby choroby układu rozrodczego były powodowane przez podpaski.

Co do tamponów to ja również nie wyobrażam sobie bez nich życia. Podpasek w ogóle nie używam.
A ja nie mówię tutaj o kij wie jakich chorobach, tylko o drobnych infekcjach. Może jedną z przyczyn są podpaski? Teoretyzuję, też nie słyszałam żeby jakiś ginekolog się wypowiadał na ten temat, ale byłabym skłonna uwierzyć że na zużytych podpaskach znajduje się raj bakteryjny.
Nie wyobrażam sobie nosić jedynie tampony. Małe starczają na zbyt krótko, duże są za duże. Tampon z podpaską/wkładką rządzi.
illuvies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 08:02   #14
201803290936
Konto usunięte

Wszystko może szkodzić w za dużych ilościach (np. jedzenie), za rzadko prane, za długo nie wymieniane - tak, jak tampony, czy podpaski. Używam tylko podpasek (kiedyś używałam tamponów, ale jakoś nie mam przekonania) i zmieniam je naprawdę często - nawet jeśli krwawienie przez kilka godzin nie występuje. I tyle. Podpaski to coś tak pospolitego, że nie powinny kosztować grubej kasy. Jak dla mnie te podpaski anionowe to zbijanie dużej kasy na czymś, co powinno być niedrogie i powszechnie dostępne.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 10:12   #15
paula78
Zakorzenienie

Pytanie czym sie one roznia od podpasek dostepnych na rynku ?
oprocz dobijajacej ceny ?

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-16, 12:31   #16
evela28
na drugie mam Irena

Kobiety szybko mogą zauważyć efekty działania anionowych produktów Love Moon firmy WINALITE! Przy tym pozbywają się przyczyn a nie wyłącznie skutków swoich kobiecych dolegliwości. Efekty są znakomite i nie wymagają już dodatkowego leczenia farmakologicznego. Kobiety z chęcią rezygnują z dotychczas stosowanych produktów dla anionowych podpasek i wkładek LOVE MOON!

a co to dokładnie znaczy pozbędę się okresu ,bo jakoś nie kumam tego

ile to cudo kosztuje

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 12:35   #17
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Może włosów się pozbędziesz ...
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 12:46   #18
evela28
na drugie mam Irena

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11907287]Może włosów się pozbędziesz ...[/quote]

to biorę od razu 3 paczki

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 12:55   #19
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573
Konto usunięte

Rajstopy tez można dostać ?
749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 13:40   #20
paula78
Zakorzenienie

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;11907287]Może włosów się pozbędziesz ...[/QUOTE]

to ja wezme z 5 paczek wloze pod pachy i obłoże sobie tym nogi

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 17:52   #21
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Cytat:
Napisane przez illuvies Pokaż wiadomość
być może cierpią też na wiele drobnych i większych infekcji spowodowanych właśnie przez podpaski?
Kto wie, kto wie.
Same podpaski nie są problemem, a brak higieny. Jak ktoś nie zmienia podpaski przez cały dzień, to infekcja chyba nikogo by nie zdziwiła

Ja się tylko zastanawiam, jak te wynalazki wytwarzają jony ujemne?

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 18:03   #22
paula-zla
Zakorzenienie

Na Allegro podpaski anionowe kosztują 20 zł/paczka (10 sztuk) + koszty przesyłki.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 18:10   #23
patusia22
Zakorzenienie

nigdy o takich nie słyszałam
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 18:40   #24
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez revontulet_ Pokaż wiadomość
Same podpaski nie są problemem, a brak higieny. Jak ktoś nie zmienia podpaski przez cały dzień, to infekcja chyba nikogo by nie zdziwiła

Ja się tylko zastanawiam, jak te wynalazki wytwarzają jony ujemne?
Bo może wcale tego nie robią, ale przecież nie ma to jak nastraszyć ludzi chorobami i naciągnąć na niepotrzebne wydatki.

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
Kobiety szybko mogą zauważyć efekty działania anionowych produktów Love Moon firmy WINALITE! Przy tym pozbywają się przyczyn a nie wyłącznie skutków swoich kobiecych dolegliwości. Efekty są znakomite i nie wymagają już dodatkowego leczenia farmakologicznego. Kobiety z chęcią rezygnują z dotychczas stosowanych produktów dla anionowych podpasek i wkładek LOVE MOON!

a co to dokładnie znaczy pozbędę się okresu ,bo jakoś nie kumam tego

ile to cudo kosztuje
Toż to istny cud, poza stosowaniem na pachy i nogi w celu pozbycia się owłosienia, proponowałabym okładać chorych na raka (nie tylko szyjki macicy) oraz inne choroby.
Stary 2009-04-16, 19:00   #25
201604250941
Konto usunięte

A bierze któraś z Was antybiotyk raz w miesiącu? Tak po prostu?

Leczenie się stosuje jak się jest chorym, a nie tak o, bo się uszkadza organizm. Coś takiego może zaburzyć pH, naturalne środowisko pochwy itd. i wtedy dopiero będziecie łapać infekcje jedną za drugą bo nie będzie nic, co by je powstrzymało.

Zły pomysł, jeżeli ginekolog tego nie zalecił.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-16, 20:05   #26
dziewczynka87
Rozeznanie

no właśnie, we mnie też wzbudziły mieszane odczucia
jakoś wierzyć się nie chce w obietnice, natomiast nie wiem, czy byłabym w stanie wydać na nie aż tyle nie wiedząc, po co dokładnie...
dziewczynka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 09:47   #27
sylwiatychy77
Przyczajenie

Smile Dot.: podpaski anionowe

hej ja sprzedaje te podpaski i sa rewelacyjne .sama miałam mięśniaki macicy i je wyleczyłam przez noszenie wkładek i podpasek. Jeżeli chcesz zamówić to pisz XXXXXXXXX lub dzwon XXX-XXX-XXX
polecam 1op podpasek 20 zł a wkładki 30 zł. Możesz tez sama zostać dystrybutorem i sama sprzedawać fajny biznes.Ja podpisuje umowy na dystrybutora daj znać jakbyś była zainteresowana polecam.

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-04-18 o 13:17
sylwiatychy77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 11:02   #28
Maniwa
Wtajemniczenie

Reklama na Wizażu jest płatna.

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-04-18 o 13:17
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-18, 15:50   #29
asiulkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiatychy77 Pokaż wiadomość
hej ja sprzedaje te podpaski i sa rewelacyjne .sama miałam mięśniaki macicy i je wyleczyłam przez noszenie wkładek i podpasek. Jeżeli chcesz zamówić to pisz XXXXXXXXX lub dzwon XXX-XXX-XXX
polecam 1op podpasek 20 zł a wkładki 30 zł. Możesz tez sama zostać dystrybutorem i sama sprzedawać fajny biznes.Ja podpisuje umowy na dystrybutora daj znać jakbyś była zainteresowana polecam.
Śmieszy mnie co potrafią ludzie wypisywać żeby sprzedać jakiś produkt, może dodaj jeszcze że od czasu kiedy ich używasz lepiej rosną Ci paznokcie i włosy, cera stała się ładniejsza, przestałaś się przeziębiać, itp.
Przyczyn mięśniaków upatruje się w zaburzeniach gospodarki hormonalnej, ich przyczyną nie są bakterie znajdujące się w układzie rozrodczym.
Stary 2009-04-24, 14:18   #30
vieste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maniwa Pokaż wiadomość
Aż się wystraszyłam, jak zobaczyłam tytuł. Co to za cudo?
Z ciekawości poczytałam, że...

Faktycznie, cuda na kiju Ale raczej dla kogoś z problemami z utrzymaniem higieny, podczas zakażeń itp.

Nie, nie spotkałam się z takimi
A może te podpaski robią także lifting???? Jak by je tak przyłożyć na noc do twarzy??

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Ty te mięśniaki to miałaś chyba pod językiem!!!. Przecież to jakiś ciemnogród!!
vieste jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości