Mój ch³opak chcia³ mnie tylko zaliczyæ i zostawiæ! - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-12-27, 14:45   #1
aofi07
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Mój ch³opak chcia³ mnie tylko zaliczyæ i zostawiæ!

Mój ch³opak wmawia³, ¿e mnie kocha i takie tam bajeczki. Ja naiwna wierzy³am. Rozkocha³ mnie w sobie. ¦wiata poza nim nie widzia³am. Mam prawie 17 lat on 19. Przde mn± by³ w 2 letnim zwi±zku. Nigdy nie uprawia³am seksu i przed nim nie mia³am ¿adnego partnera. On powiedzia³, ¿e ju¿ to robi³ z tamt± dziewczyn±. Nie mia³o to dla mnie wiêkszego znaczenia. Byli ze sob± 2 lata, wiêc rozumiem, ¿e oboje siê kochali. Wa¿ne dla mnie by³o to, ¿e nie zrobi³ tego z pierwsz± lepsz±, ale z kim¶ wa¿nym, kogo kocha³, ¿e by³ to seks z mi³o¶ci. Po pewnym czasie zaczêli¶my siê zbli¿aæ do siebie fizycznie. Na kolejnych spotkaniach pozwala³am na wiêcej. Na pocz±tku dotyka³ mnie przez spodnie, pó¼niej przez majtki, pó¼niej zostawa³am bez majtek, ale zawsze z gór±. Dotyka³ mnie, ca³owa³ ca³e moje cia³o, wk³ada³ mi tam palce. Nastêpnie ja (nie chcia³am tego robiæ, ale on w delikatny sposób zaczyna³ sugerowaæ, ¿e tylko ja odnoszê z tego przyjemno¶æ) odwa¿y³am siê go tam dotykaæ. By³o ¶wietnie, podoba³o mi siê to co robili¶my. Na naszym ostatnim spotkaniu dosz³o do tego, ¿e pierwszy raz zostali¶my ca³kiem nadzy. Robili¶my to, co wcze¶niej. Nawet zasugerowa³, ¿ebym mu obci±gnê³a! Oczywi¶cie powiedzia³ to w formie ¿artu, jednak jego my¶li by³y, jak najbardziej powa¿ne. Nie zrobi³am tego. W koñcu chcia³ wej¶æ mi w ty³ek, na szczê¶cie nie wysz³o. Ale by³o cudownie. Od nastêpnego dnia zacz±³ mnie olewaæ. Przesta³ do mnie pisaæ, ju¿ nie mówi³, ¿e kocha. Rozmowê musia³am zaczynaæ ja, bo inaczej ca³ymi dniami siê nie odzywa³. A, gdy pisa³am mówi³, ¿e nie ma czasu, bo to, bo tamto. Powiedzia³am, ¿e to zakoñczê, ale on nic z tym nie zrobi³. Wiêc zerwa³am. My¶la³am, ¿e bêdzie mnie zatrzymywaæ, a on zaproponowa³ tylko "przyja¼ñ", ze wzglêdu na to, co siê miedzy nami wydarzy³o! Totalny szok. Wcze¶niej by³ zupe³nie inny. Pisali¶my ca³ymi dniami o pierdo³ach i nigdy nie mia³ do¶æ. By³am taka wspania³a, najlepsza i napiêkniejsza na ¶wiecie. Chodzi³o mu tylko o jedno. By³am mega za³amana. Tak bardzo mnie oszuka³, nie mog³am uwierzyæ w to, co siê sta³o, ¿e nie walczy³, ale pozwoli³ odej¶æ. 2 dni po zerwaniu dowiedzia³am siê, ¿e w³a¶nie w dniu naszego zerwania pozna³ jak±¶ dziewczynê, z któr± postanowi³ krêciæ i mydliæ oczy. Pó¼niej, ¿e dzieñ przed zerwaniem zacz±³ pisaæ do innej dziewczyny, z któr± kiedy¶ ³±czy³a go przelotna znajomo¶æ. Chcia³ odnowiæ z ni± relacje, wciska³ jej kity, ¿e ze mn± ju¿ nie jest, a jestem tylko przesz³o¶ci±! Nastêpenego dnia zwierzy³am siê koledze, ¿e rzuci³am ch³opaka i jest mi ciê¿ko. A teraz uwaga. Napisa³a do mnie jego siostra. Powiedzia³a, ¿e kiedy¶, gdy by³am z nim na imprezie jej kolega widzia³ nas razem na sali, pó¼niej jego w aucie z jak±¶ inn± lask±. Uprawiali tam seks. A po tym znowu bawi³ siê ze mn±. Koszmar jaki¶! Nie mie¶ci mi siê to w g³owie. Pokocha³am go. By³ moim pierwszym ch³opakiem, a ten mnie tak okropnie wykorzysta³. I wiecie co? Jestem pewna, ¿e w ci±gu naszego zwi±zku zdradza³ mnie na okr±g³o i z kim popadnie. By³am g³upia i naiwna, albo po prostu zakochana. Nie wybaczê sobie tego do koñca ¿ycia! Powyzywa³am go od najgorszych, mêskich dziwek itp. Nienawidzê go jak psa. Totalny drañ, cham i dupek. Bo¿e, nic mu nie zrobi³am. Nie zas³u¿y³am na to. Straci³am to wszystko, co najwa¿niejsze. Czujê siê okropnie. Gorzej jak ¶mieæ, straci³am szacunek do siebie i poczucie w³asnej warto¶ci. Najgorsze jest w tym wszystkim, ¿e to mój pierwszy ch³opak i od razu taki drañ. Nigdy nikomu nie zaufam. Pierwsze 2 dni przep³aka³am na okr±g³o, bo bardzo siê zawiod³am, ¿e nie walczy, ¿e tak ola³ moj± mi³o¶æ i z ogromnej têsknoty. Gdy dowiedzia³am siê o tych dziewczynach przesta³am p³akaæ za nim, ale z powodu mojej naiwno¶ci. Nie mogê w to uwierzyæ, jak on móg³ mnie tak potraktowaæ?! Teraz staram siê nie p³akaæ. Powiedzia³am sobie, ¿e nie mogê siê za³amywaæ, ¿e nie jest wart moich ³ez. Ale cholernie boli.. Straszne jest to, ¿e dziewczyn, z którymi siê spotyka³ by³o wiele, ¿e jak±¶ laske wyrucha³, a za chwilê ca³owa³ siê ze mn±. Pewnie takich, które mu da³y w czasie naszego zwi±zku by³o wiêcej. To jest obrzydliwe i chore! ¯a³ujê, ¿e go pozna³am. Gdybym tylko mog³a cofn±æ czas, nie by³abym skrzywdzona. Niestety tak siê nie da, dlatego jednak nie ¿a³ujê spêdzonych razem chwil, bo czu³am siê kochana, wa¿na i wyj±tkowa. Choæ teraz wiem, ¿e to wszystko k³amstwa to by³am szczê¶liwa. Ale on ju¿ nie istnieje, jest niczym. Nie chcê go znaæ i zapomnieæ. Tylko jak? Nie wiem, co mam ze sob± zrobiæ. Bêdê têskniæ za tymi dobrymi dniami, za mi³ymi s³owami, za poczuciem, ¿e jestem wyj±tkowa. ¦wiat mi siê zawali³. Bardzo mnie zrani³ i oszuka³. Chcia³ mnie tylko zaliczyæ. A teraz nie wiem, kim mam siê czuæ. Nie by³o stosunku, bo nie wszed³ we mnie, ale wk³ada³ mi palce i tam liza³. Tak¿e pewnie przerwa³ mi b³onê. Nie wiem czy czuæ siê dziewic±, czy nie. Ju¿ sobie nie daje z tym rady. Czujê siê okropnie.

Edytowane przez aofi07
Czas edycji: 2013-12-27 o 14:52
aofi07 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 14:55   #2
Ingel
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 758
Dot.: Mój ch³opak chcia³ mnie tylko zaliczyæ i zostawiæ!

no no, ale telenowela. Masz 17 lat, spotkasz jeszcze na swojej drodze kilku facetów.
Ingel jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 15:02   #3
chocolate_she
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 269

Kurczê trafi³a¶ na strasznego dupka. Nie wiem w zasadzie co mog³abym Ci poradziæ bo jest tylko jedno wyj¶cie - zapomnieæ. Wiem, ¿e to jest cholernie trudne ale czas naprawdê potrafi leczyæ rany. Teraz bêdziesz musia³a byæ ostro¿niejsza w kontaktach z mê¿czyznami ale wiem, ¿e kiedy¶ spotkasz kogo¶ kto na Ciebie zas³ugujê. Nie ka¿dy mê¿czyzna to drañ. Musisz siê otrz±sn±c bo najgorsze co mo¿esz teraz zrobic to siedzieæ w domu, p³akaæ i obwiniaæ siê o swoj± naiwno¶æ... czasu nie cofniesz trzeba siê podnie¶æ i i¶æ dalej z podniesion± g³ow±. Nie pozwól ¿eby taki typek zniszczy³ Ci psychikê. Nie jest wart Twoich ³ez dziewczyno! Kiedy¶ i jego kto¶ tak potraktuje...

"Op³acz to, wykrzycz to, a pó¼niej we¼ siê w gar¶æ, stañ na nogi i zacznij ¿yæ.
Mo¿esz ¿yæ tak szczê¶liwie, ¿e g³owa ma³a!"
chocolate_she jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 15:13   #4
kisielova
ReklaMO(D)¿erca.

Wiadomo¶ci: 9 889

Nie pierwszy, nie ostatni facet, który w jaki¶ sposób Ciê oszuka³/wykorzysta³. Zapomnij o nim, nie utrzymuj ¿adnego kontaktu i ¿yj dalej.
Na pocieszenie dodam, ¿e nie ka¿dy jest taki.
kisielova jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 15:20   #5
OceanSoul123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 236

Nie wiesz, kim masz siê czuæ - masz siê czuæ tak± sam± dziewczyn±, jaka by³a¶ wcze¶niej! Wyj±tkow±, zas³uguj±c± na porz±dnego faceta, a nie takiego buraka..

Zapomnij. Jak najszybciej. Wiem, ¿e to trudne, ale nie rozpamiêtuj tych dobrych chwil, bo sama widzisz, ¿e one by³y fa³szywe... Mia³y doprowadziæ tylko do jednego
OceanSoul123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 15:33   #6
suzeta
Recenzentka Miesi±ca - Grudzieñ 2016

Wiadomo¶ci: 4 270

Ten dupek nie by³ Ciê godny ! Mam nadziejê , ¿e kiedy¶ to on bêdzie tym porzuconym. I tego mu serdecznie ¿yczê.......... Tobie za¶ prawdziwej mi³o¶ci . Nie martw siê a¿ tak bardzo bo on nie jest jedynym na ¶wiecie go¶ciem.........wierz mi s± sto razi lepsi od niego pod kazdym wzglêdem. .
suzeta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 15:38   #7
_Matilde_
Bia³a Dama

Wiadomo¶ci: 6 434

Cytat:
Napisane przez aofi07 Poka¿ wiadomo¶æ
Powyzywa³am go od najgorszych, mêskich dziwek itp.
W³a¶ciwie to nie wyzwa³a¶ tylko nazwa³a¶ po imieniu Teraz prze¿ywasz, ale przyjdzie czas ¿e bêdziesz o nim my¶leæ tylko z politowaniem. Jest na ¶wiecie ca³kiem sporo fajnych facetów, nie mo¿na wszystkich mierzyæ miar± debili

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 16:05   #8
paulinika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 128

Nie on pierwszy nie ostatni autorko. Nie znecaj sie nad soba. To ze on jest swinia to nie znaczy ze ty nie masz szacunku do siebie, wkoncu po jednym dniu nie poszlas z nim do lozka

Tego kwiatu jest pol swiatu
paulinika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 16:39   #9
beznadziejny123
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 625
GG do beznadziejny123

Troll czy co O_o

Robi³ ci minetki i palcówki a ty nie da³a¶ nic w zamian i to on cie wykorzysta³?

Nie pochwalam jego zachowania ale mo¿e wszystko ma swoje granice i nie czeka³ na ciebie w nieskoñczono¶æ? Lepsze to ni¿ mia³by ciê zmusiæ. Mo¿e jeszcze nie dojrza³a¶ do zwi±zków i seksu i trzeba ci chodzenia za r±czkê zamiast faceta?

Oddaj g³os w ankiecie:
Mêska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz ¿e jest du¿o jednoczesnych PMSów i siê baby raz na jaki¶ czas pok³óc±
beznadziejny123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 17:30   #10
201607111040
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 10 541

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Poka¿ wiadomo¶æ
Troll czy co O_o

Robi³ ci minetki i palcówki a ty nie da³a¶ nic w zamian i to on cie wykorzysta³?

Nie pochwalam jego zachowania ale mo¿e wszystko ma swoje granice i nie czeka³ na ciebie w nieskoñczono¶æ? Lepsze to ni¿ mia³by ciê zmusiæ. Mo¿e jeszcze nie dojrza³a¶ do zwi±zków i seksu i trzeba ci chodzenia za r±czkê zamiast faceta?
Jak mu co¶ nie pasowa³o/ brakowa³o to móg³ xxxxxx a nie zdradzaæ.

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2013-12-27 o 20:45 Powód: z³e s³owo, u¿yj innego
201607111040 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 17:41   #11
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Poka¿ wiadomo¶æ
Jak mu co¶ nie pasowa³o/ brakowa³o to móg³ xxxxx a nie zdradzaæ.
A mo¿e naprawdê mu na niej zale¿a³o i dlatego nie ola³ jej dla pierwszej lepszej tylko czeka³ i próbowa³ popchn±æ sprawê do przodu w³a¶nie z ni±? A z opisu wynika, ¿e mia³ w tym czasie inne czyli jakim¶ desperatom nie by³.

Zreszt± co to za zdrada jak ona z nim nie sypia³a

Wgl w takich w±tkach to 90% mówi, jaki to facet z³y. A mo¿e czas zdaæ sobie sprawê, ¿e dla niektórych seks bez zwi±zku istnieje a zwi±zek bez seksu nie? Dlaczego kto¶ kto potrzebuje ¿eñskiej energii ma z niej rezygnowaæ bo dziewczyna jest egoistk± albo potrzebuje roku, ¿eby potrzymaæ j± za kolano?

Oddaj g³os w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz ¿e jest du¿o jednoczesnych PMSów i siê baby raz na jaki¶ czas pok³óc±

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2013-12-28 o 09:59 Powód: wyiksowanie zacytowanego przekleñstwa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 17:41   #12
Shira Yuki
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 634

Cytat:
Troll czy co O_o

?
*¶winiak,ale masz racjê.to on powinien czuæ siê wykorzystany

*zanim wci¶niesz zg³o¶ do moda,wiedz,¿e beznadziejny nie poczuje sie ura¿ony tym s³owem
Opowiadaj±c obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,¿e 20% ma gdzie¶ twój problem,a 80 % cieszy siê z twojego k³opotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze bêdê Twoja
.

Edytowane przez Shira Yuki
Czas edycji: 2013-12-27 o 17:43
Shira Yuki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 17:54   #13
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Poka¿ wiadomo¶æ
*¶winiak,ale masz racjê.to on powinien czuæ siê wykorzystany
*zanim wci¶niesz zg³o¶ do moda,wiedz,¿e beznadziejny nie poczuje sie ura¿ony tym s³owem
Chrum, chrum moja ¶winko

Oddaj g³os w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Stary 2013-12-27, 18:41   #14
aofi07
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Cytat:
Troll czy co O_o

Wiêc po kolei.
-Nie potrzebujê roku, ¿eby potrzymaæ mnie za kolano. By³am z nim od 5 miesiêcy.
-W pierwszym miesi±cu zwi±zku pieprzy³ siê na imprezie z jak±¶ lask±, a pó¼niej ca³owa³ mnie.
-Nie zale¿a³o mu. Chcia³ mnie tylko przelecieæ. Gdyby¶ zna³ ca³± nasz± historiê to na pewno by¶ to zrozumia³. Ja dopiero oprzytomnia³am teraz i my¶lê, ¿e dawa³ mi wiele znaków na to, ¿e zale¿y mu tylko na seksie.
-Wed³ug Ciebie przelecenie jakiej¶ panienki bêd±c ze mn± w zwi±zku i obdarzeniem go wielkim uczuciem to nie zdrada? Wiêc powiedz mi czym ona wed³ug Ciebie jest.
-Zawsze mówi³am mu, co mo¿emy robiæ, czego nie, z czym poczekaæ. Zgadza³ siê ze mn±, wiêc nie móg³ byæ oszukany. Nie ja siê z tym ¶pieszy³am i mu to powtarza³am wiele razy, a to, ¿e on chcia³ mi zrobiæ dobrze, bez wzajemno¶ci nie jest moj± win±. Wiedzia³ o tym. Nie zmusza³am go. Poza tym napisa³am, ¿e te¿ go dotyka³am. By³ bardzo zadowolony po takich spotkaniach. Tak twierdzi³.
-Olewa³ mnie po tym, jak rozebra³ ca³±.
-W dniu zerwania pozna³ jak±¶ lalê, twierdz±c, ¿e nie ma dziewczyny, choæ jeszcze mia³. A ponoæ tego dnia by³ strasznie chory i le¿a³ w ³ó¿ku.
-Dzieñ przed zerwaniem pisa³ do innej dziewczyny, ¿e ja to przesz³o¶æ, nic go ze mn± nie ³±czy i chce z ni± siê spotykaæ.
-Ok³amywa³ mnie, ¿e kocha. Nie kocha³.
-Pierwsz± lepsz± to on obraca³ na imprezach, czy gdziekolwiek.
-Dowiedzia³am siê, ¿e w identyczny sposób traktowa³ t± swoj± by³±. Najlepsze jest to, ¿e mi opowiada³, jak to ona go bardzo skrzywdzi³a, a w rzeczywisto¶ci tylko i wy³±cznie on zdradza³ j±.
-Jakby mu zale¿a³o nie pozwoli³by mi odej¶æ, nie zdradza³, nie spotyka³ na z innymi laskami, nie ca³owa³.
-Nie jestem dziewczyn± do obci±gania. Przykro mi.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kisielova Poka¿ wiadomo¶æ
Nie pierwszy, nie ostatni facet, który w jaki¶ sposób Ciê oszuka³/wykorzysta³. Zapomnij o nim, nie utrzymuj ¿adnego kontaktu i ¿yj dalej.
Na pocieszenie dodam, ¿e nie ka¿dy jest taki.
Uwierz, ¿e w³a¶nie pierwszy. To boli najgorzej. Bo nigdy wcze¶niej nie mia³am ¿adnego ch³opaka. Czeka³am na tego w³a¶ciwego, który mn± naprawdê zakrêci. Zakrêci³ owszem, ale tylko w jednym celu.

Edytowane przez aofi07
Czas edycji: 2013-12-27 o 18:45
aofi07 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 18:50   #15
anuanusia
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 077

Cytat:
-Nie potrzebujê roku, ¿eby potrzymaæ mnie za kolano. By³am z nim od 5 miesiêcy.
Nawet jakby¶ potrzebowa³a to nic z³ego. Nie s³uchaj beznadziejnego bo w tym temacie nie pisze najrozs±dniej
Ch³opak o którym piszesz szuka zabawy najwyra¼niej ,nie szuka powagi relacji. Chce sie zabawic

Cytat:
Uwierz, ¿e w³a¶nie pierwszy. To boli najgorzej. Bo nigdy wcze¶niej nie mia³am ¿adnego ch³opaka. Czeka³am na tego w³a¶ciwego, który mn± naprawdê zakrêci.
Pó¼niej ju¿ tak nie bêdzie bola³o. Pierwsze relacje s± najgorsze.
anuanusia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 18:57   #16
Roksape
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 428

Autorko tego w±tku mam pytanie: jak by³y zabawy palcami wewn±trz to np, po takiej zabawie czu³a¶ ból i mia³a¶ krew ? Je¶li tego nie by³o to prawdopodobnie nadal masz b³onê

Nie masz za kim p³akaæ. Okaza³ siê totalnym palantem, bo jemu nie zale¿a³o na uczuciu, tylko na stosunku. Chocia¿ mo¿e i na tym nie,bo on szuka³ ³atwych panienek, a Ty by³a¶ ju¿ dla niego trudniejszym k±skiem i by³ przez te 5 miesiêcy z Tob±. Kto wie mo¿e w tym poprzednim, dwuletnim zwi±zku robi³ to samo ? Znajdziesz lepszego faceta, z uczuciami i sumieniem a je¶li nawet nie jeste¶ dziewic± to napewno zrozumie. Chocia¿ powiem Ci, ¿e i bez tego ni± jeste¶, bo bez b³ony pierwszy stosunek i tak bêdzie bolesny,musisz siê rozci±gn±æ

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Roksape jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 19:40   #17
Yin
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 639

Cytat:
Troll czy co O_o

Z ka¿dym postem mnie przera¿asz o_O
Yin jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 19:51   #18
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 803

Cytat:
Mój ch³opak wmawia³, ¿e mnie kocha i takie tam bajeczki. Ja naiwna wierzy³am. Rozkocha³ mnie w sobie. ¦wiata poza nim nie widzia³am. Mam prawie 17 lat on 19. Przde mn± by³ w 2 letnim zwi±zku. Nigdy nie uprawia³am seksu i przed nim nie mia³am ¿adnego partnera. On powiedzia³, ¿e ju¿ to robi³ z tamt± dziewczyn±. Nie mia³o to dla mnie wiêkszego znaczenia. Byli ze sob± 2 lata, wiêc rozumiem, ¿e oboje siê kochali. Wa¿ne dla mnie by³o to, ¿e nie zrobi³ tego z pierwsz± lepsz±, ale z kim¶ wa¿nym, kogo kocha³, ¿e by³ to seks z mi³o¶ci. Po pewnym czasie zaczêli¶my siê zbli¿aæ do siebie fizycznie. Na kolejnych spotkaniach pozwala³am na wiêcej. Na pocz±tku dotyka³ mnie przez spodnie, pó¼niej przez majtki, pó¼niej zostawa³am bez majtek, ale zawsze z gór±. Dotyka³ mnie, ca³owa³ ca³e moje cia³o, wk³ada³ mi tam palce. Nastêpnie ja (nie chcia³am tego robiæ, ale on w delikatny sposób zaczyna³ sugerowaæ, ¿e tylko ja odnoszê z tego przyjemno¶æ) odwa¿y³am siê go tam dotykaæ. By³o ¶wietnie, podoba³o mi siê to co robili¶my. Na naszym ostatnim spotkaniu dosz³o do tego, ¿e pierwszy raz zostali¶my ca³kiem nadzy. Robili¶my to, co wcze¶niej. Nawet zasugerowa³, ¿ebym mu obci±gnê³a! Oczywi¶cie powiedzia³ to w formie ¿artu, jednak jego my¶li by³y, jak najbardziej powa¿ne. Nie zrobi³am tego. W koñcu chcia³ wej¶æ mi w ty³ek, na szczê¶cie nie wysz³o. Ale by³o cudownie. Od nastêpnego dnia zacz±³ mnie olewaæ. Przesta³ do mnie pisaæ, ju¿ nie mówi³, ¿e kocha. Rozmowê musia³am zaczynaæ ja, bo inaczej ca³ymi dniami siê nie odzywa³. A, gdy pisa³am mówi³, ¿e nie ma czasu, bo to, bo tamto. Powiedzia³am, ¿e to zakoñczê, ale on nic z tym nie zrobi³. Wiêc zerwa³am. My¶la³am, ¿e bêdzie mnie zatrzymywaæ, a on zaproponowa³ tylko "przyja¼ñ", ze wzglêdu na to, co siê miedzy nami wydarzy³o! Totalny szok. Wcze¶niej by³ zupe³nie inny. Pisali¶my ca³ymi dniami o pierdo³ach i nigdy nie mia³ do¶æ. By³am taka wspania³a, najlepsza i napiêkniejsza na ¶wiecie. Chodzi³o mu tylko o jedno. By³am mega za³amana. Tak bardzo mnie oszuka³, nie mog³am uwierzyæ w to, co siê sta³o, ¿e nie walczy³, ale pozwoli³ odej¶æ. 2 dni po zerwaniu dowiedzia³am siê, ¿e w³a¶nie w dniu naszego zerwania pozna³ jak±¶ dziewczynê, z któr± postanowi³ krêciæ i mydliæ oczy. Pó¼niej, ¿e dzieñ przed zerwaniem zacz±³ pisaæ do innej dziewczyny, z któr± kiedy¶ ³±czy³a go przelotna znajomo¶æ. Chcia³ odnowiæ z ni± relacje, wciska³ jej kity, ¿e ze mn± ju¿ nie jest, a jestem tylko przesz³o¶ci±! Nastêpenego dnia zwierzy³am siê koledze, ¿e rzuci³am ch³opaka i jest mi ciê¿ko. A teraz uwaga. Napisa³a do mnie jego siostra. Powiedzia³a, ¿e kiedy¶, gdy by³am z nim na imprezie jej kolega widzia³ nas razem na sali, pó¼niej jego w aucie z jak±¶ inn± lask±. Uprawiali tam seks. A po tym znowu bawi³ siê ze mn±. Koszmar jaki¶! Nie mie¶ci mi siê to w g³owie. Pokocha³am go. By³ moim pierwszym ch³opakiem, a ten mnie tak okropnie wykorzysta³. I wiecie co? Jestem pewna, ¿e w ci±gu naszego zwi±zku zdradza³ mnie na okr±g³o i z kim popadnie. By³am g³upia i naiwna, albo po prostu zakochana. Nie wybaczê sobie tego do koñca ¿ycia! Powyzywa³am go od najgorszych, mêskich dziwek itp. Nienawidzê go jak psa. Totalny drañ, cham i dupek. Bo¿e, nic mu nie zrobi³am. Nie zas³u¿y³am na to. Straci³am to wszystko, co najwa¿niejsze. Czujê siê okropnie. Gorzej jak ¶mieæ, straci³am szacunek do siebie i poczucie w³asnej warto¶ci. Najgorsze jest w tym wszystkim, ¿e to mój pierwszy ch³opak i od razu taki drañ. Nigdy nikomu nie zaufam. Pierwsze 2 dni przep³aka³am na okr±g³o, bo bardzo siê zawiod³am, ¿e nie walczy, ¿e tak ola³ moj± mi³o¶æ i z ogromnej têsknoty. Gdy dowiedzia³am siê o tych dziewczynach przesta³am p³akaæ za nim, ale z powodu mojej naiwno¶ci. Nie mogê w to uwierzyæ, jak on móg³ mnie tak potraktowaæ?! Teraz staram siê nie p³akaæ. Powiedzia³am sobie, ¿e nie mogê siê za³amywaæ, ¿e nie jest wart moich ³ez. Ale cholernie boli.. Straszne jest to, ¿e dziewczyn, z którymi siê spotyka³ by³o wiele, ¿e jak±¶ laske wyrucha³, a za chwilê ca³owa³ siê ze mn±. Pewnie takich, które mu da³y w czasie naszego zwi±zku by³o wiêcej. To jest obrzydliwe i chore! ¯a³ujê, ¿e go pozna³am. Gdybym tylko mog³a cofn±æ czas, nie by³abym skrzywdzona. Niestety tak siê nie da, dlatego jednak nie ¿a³ujê spêdzonych razem chwil, bo czu³am siê kochana, wa¿na i wyj±tkowa. Choæ teraz wiem, ¿e to wszystko k³amstwa to by³am szczê¶liwa. Ale on ju¿ nie istnieje, jest niczym. Nie chcê go znaæ i zapomnieæ. Tylko jak? Nie wiem, co mam ze sob± zrobiæ. Bêdê têskniæ za tymi dobrymi dniami, za mi³ymi s³owami, za poczuciem, ¿e jestem wyj±tkowa. ¦wiat mi siê zawali³. Bardzo mnie zrani³ i oszuka³. Chcia³ mnie tylko zaliczyæ. A teraz nie wiem, kim mam siê czuæ. Nie by³o stosunku, bo nie wszed³ we mnie, ale wk³ada³ mi palce i tam liza³. Tak¿e pewnie przerwa³ mi b³onê. Nie wiem czy czuæ siê dziewic±, czy nie. Ju¿ sobie nie daje z tym rady. Czujê siê okropnie.

Pogrubione: fajny jêzyk
I dlaczego tak usilnie chcesz siê dowiedzieæ czy powinna¶ siê czuæ dziewic±, co to zmienia? Trafi³a¶ na dupka i tyle, zdarza siê i pewnie jeszcze nie raz zdarzy bo jeste¶ m³oda i niedo¶wiadczona. Przestañ opieraæ poczucie w³asnej warto¶ci na b³onie bo do niczego dobrego to nie prowadzi i na niczym rozs±dnym to siê nie opiera. Otrz±¶nij siê i ¿yj dalej.
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 19:57   #19
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez Yin Poka¿ wiadomo¶æ
Z ka¿dym postem mnie przera¿asz o_O
Czemu

Oddaj g³os w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Stary 2013-12-27, 20:02   #20
Joline
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 388

Jeste¶ nieletnia, nie masz nawet 17 lat jeszcze.
Facet ewidentnie wykorzysta³ Ciê seksualnie i namawia³ na stosunek - zastanawia³a¶ siê czy by tego nie zg³osiæ na policjê?
Joline jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 20:20   #21
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 854

Cytat:
Napisane przez Joline Poka¿ wiadomo¶æ
Facet ewidentnie wykorzysta³ Ciê seksualnie i namawia³ na stosunek - zastanawia³a¶ siê czy by tego nie zg³osiæ na policjê?

W Polsce od piêtnastego roku ¿ycia mo¿na siê seksiæ bez problemów z prokuratorem.
Lemmy is God jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 20:23   #22
twiggz
demoralizator

Wiadomo¶ci: 322

Cytat:
Uspokój siê. Serio.

Do autorki: Trafi³a¶ na naprawdê paskudnego faceta. ¯yj dalej, nie warto traciæ na co¶ takiego nerwów. Mam nadziejê, ¿e to co siê zdarzy³o nie zostawi w Twojej psychice urazu do mê¿czyzn. Jeszcze poznasz tego jedynego. Takiego, który bêdzie Ciebie wart.
twiggz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 20:35   #23
Joline
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Poka¿ wiadomo¶æ
W Polsce od piêtnastego roku ¿ycia mo¿na siê seksiæ bez problemów z prokuratorem.
My¶la³am ¿e to dotyczy tylko je¶li oboje maj± po 15 lat ?

Je¶li jest tak jak mówisz, to niestety autorka nie mo¿e go zg³osiæ, a szkoda.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 20:36   #24
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
To jest dopiero przera¿aj±ce.

Oddaj g³os w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Stary 2013-12-27, 20:38   #25
201607110949
Konto usuniête

Cytat:
My¶la³am ¿e to dotyczy tylko je¶li oboje maj± po 15 lat ?

ale co tu niby zg³aszaæ? zawód mi³osny?
Stary 2013-12-27, 20:42   #26
freelancerka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 191

W³a¶nie dlatego nie powinno siê ¶pieszyæ z seksem - warto¶ciowy facet poczeka, beznadziejny odpadnie. Wiesz przynajmniej z kim masz do czynienia. Jego nowej dziewczynie mo¿na tylko wspó³czuæ.
freelancerka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 20:43   #27
Joline
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka¿ wiadomo¶æ
ale co tu niby zg³aszaæ? zawód mi³osny?
Za molestowanie nieletniej i nak³anianie jej do czynno¶ci seksualnych.
Stary 2013-12-27, 20:51   #28
201607110949
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez freelancerka Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie dlatego nie powinno siê ¶pieszyæ z seksem - warto¶ciowy facet poczeka, beznadziejny odpadnie. Wiesz przynajmniej z kim masz do czynienia. Jego nowej dziewczynie mo¿na tylko wspó³czuæ.
a to te¿ jest bzdura. Istnieje gatunek ch³opców, którzy potrafi± d³ugo czekaæ ¿eby tylko zaliczyæ ofiarê i odej¶æ (w miêdzyczasie oczywi¶cie doprawiaj±c odpowiednio d³ugie rogi wybrance). No i na odwrót, osoba która nie chce czekaæ rok z seksem, nie musi wcale byæ bezwarto¶ciow± szuj± - tylko ma po prostu inne potrzeby i inne spojrzenie na zwi±zek. Przypominam rónie¿, ¿e autorka zabra³a siê za macanki z ch³opakiem po 5 mcach a nie 5 dniach.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Za molestowanie nieletniej i nak³anianie jej do czynno¶ci seksualnych.
MOLESTOWANIE? Przecie¿ sama chcia³a, gdyby jej nie ola³, nazwa³aby¶ to seksem z mi³o¶ci - a ¿e ola³, to w ramach zemsty: molestowanie? Nie roz¶mieszaj mnie, b³agam.
Stary 2013-12-27, 20:59   #29
Joline
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka¿ wiadomo¶æ

MOLESTOWANIE? Przecie¿ sama chcia³a, gdyby jej nie ola³, nazwa³aby¶ to seksem z mi³o¶ci - a ¿e ola³, to w ramach zemsty: molestowanie? Nie roz¶mieszaj mnie, b³agam.
Co z tego ¿e sama chcia³a ? Jest nieletnia.
W wielu krajach jest to traktowane jak przestêpstwo, nie wiedzia³am ¿e w Polsce nie jest.

Gdyby jej nie ola³ to te¿ by to by³o molestowanie, bo nie jest pe³noletnia.
Stary 2013-12-27, 21:01   #30
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Co z tego ¿e sama chcia³a ? Jest nieletnia.
W wielu krajach jest to traktowane jak przestêpstwo, nie wiedzia³am ¿e w Polsce nie jest.

Gdyby jej nie ola³ to te¿ by to by³o molestowanie, bo nie jest pe³noletnia.
To ¿e nie jest pe³noletnia to nie znaczy, ¿e jest nieletnia.

Oddaj g³os w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.