|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problem: znikająca recenzja :)
Alllo
Razy naście chyba, oceniałam w KWC maskę do włosów Gloria. Ostatnio znów. I znów, i znów... Niech mnie ktoś z redakcji oświeci (ktoś zapewne uwielbiający tę maskę, albo ktoś o wyjątkowej antypatii do mnie - dlaczego??? ![]() Bardzo jestem ciekawa. Nawet zabawna jest ta przepychanka, ale warto byłoby wiedzieć, kto jest po drugiej stronie. Bo jeśli nie - to walka nierówna i niefajna. Ewka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Dot.: problem: znikająca recenzja :)
Cytat:
Jak sobie wyobrażasz np. zrecenzowanie aktywnego kremu, po użyciu którego od razu mam na twarzy piekące placki, mimo że producent deklaruje hypoalergiczność? Przez zalecany przez producenta np. miesiąc wyżerać sobie skórę do kości by potem móc napisać, że to badziewie? Reasumując - jest całkiem spora grupa konsumentów/konsumentek, u których liczne produkty OD RAZU powodują fatalne skutki, mimo używania zgodnie z zaleceniem producenta. I takie oceny imho też mają prawo się ukazywać. Może na innych zasadach, ale powinny. 4 czy 5 razy użyłam tej maski, była w 100% dedykowana dla moich włosów. Oceniłam, że jest fatalna pod każdym względem. Nie stanie się dla mnie cudem za 14 razem. Pozdrawiam, E. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moje recenzje nie są widoczne
Witam!
Jestem na wizażu jestem od dzisiaj i niestety już mam problemy,ponieważ zamieściłam dużo recenzji na temat kosmetyków i ani jedna nie jest widoczna na moim profilu!Na dole gdzie jest miejsce na mje recenzje pokazuje się: Pusto!Wszystko wskazuje na to, że ta osoba nie zrecenzowała jeszcze żadnego kosmetyku w naszym katalogu. Liczymy jednak, że wkrótce się to zmieni ![]() A zrecenzowałam dużo kosmetyków: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...be.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...om.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...je.html&next=1 i wiele innych recenzji,których nie ma na moim profilu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: moje recenzje nie są widoczne
Kasuję, już niektualne.
Edytowane przez a88k Czas edycji: 2018-08-20 o 09:41 Powód: niektualne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja też jestem ciekawy dlaczego w profilu pewnych osób nie wyświetlają się lista recenzowanych kosmetyków, natomiast linki w "Moje hity" się znajdują.Wyświetla się komunikat: "Pusto!Wszystko wskazuje na to, że ta osoba nie zrecenzowała jeszcze żadnego kosmetyku w naszym katalogu.Liczymy jednak, że wkrótce się to zmieni
![]() Wyświetlam pozycje od 51 do 13 spośród 13 wszystkich znalezionych. Wynik zajmuje 1 stronę." Czyli ktoś ma 13 zrecenzowanych produktów które się nie wyświetlają. Edytowane przez gosh85 Czas edycji: 2013-11-22 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Informuje, że błąd nadal występuje. Zamieszcza screen z takim komunikatem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wejdź gdziekolwiek na kwc i kliknij pierwszą stronę (1 na dole). Jeśli przeglądałaś KWC na n-tej stronie to potem KWC automatycznie otwiera się na ten stronie. Np. 5 a jak ktoś ma tylko jedną stronę z recenzjami to się właśnie tak robi.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.