|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Laserowy paintball / laserowe strzelanie
Hej dziewczyny, liczę na Waszą pomoc
![]() Może zabrzmi to głupio, ale kolega zaprosił mnie na laserowy paintball, a ja w życiu się w takie coś nie bawiłam, więc od razu jestem mega zestresowana ![]() ![]() Możecie mi coś o tej grze powiedzieć, jak się☠ubrać, co robić, czego nie robić, cokolwiek co trochę uspokoi moje nerwy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Copyraptor
|
Dot.: Laserowy paintball / laserowe strzelanie
Ubierz sie w lekkie i przewiewne ciuchy bo na pewno sie spocisz. Wygodne buty sportowe i ubrania ktore nie krepuja ruchow. Zaklada sie specjalna kamizelke z czujnikami i bronia do niej przymocowana. Biega sie po pomieszczeniu z roznymi przeszkodami. Jest fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Byłyśmy kiedyś w ramach atrakcji na panieńskim - fajna zabawa
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czasem zamiast kamizelki zaklada sie opaske na glowe z czujnikami, srednio fajne
![]() mozesz wziac np bluzke na przebranie bo mozna sie niezle zmeczyc ![]() i nie trzeba ciemnych ciuchow- u mnie na hali bylo tak ciemno ze nawet bialej bokserki nie bylo widac ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedzi, wskazówki się przydały! Byłam wczoraj i było super!
![]() Polecam każdemu! Na całe szczęście nie było żadnych opasek na głowę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.