|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Styczniowe poszukiwania
NIEAKTUALNE
Dziewczyny, szukam pilnie sporo kosmetyków. ![]() Szukam: PERFUM PERCEIVE Z AVONU!!!! Vichy Capital Soleil SPF 50 ![]() ![]() Krem/serum pod makijaż dla cery mieszanej/tłustej Serum Dermedic lub inne serum/koncentrat Szampon Pharmaceris do włosów wypadających/ Seboradin /lub inne Nowe żele pod prysznic Cetaphil do mycia twarzy, może być mini na próbę Odżywka/serum do rzęs - nowa Dobre żele/pianki do twarzy - Iwostin, Pharmaceris itp. Kosmetyki do pielęgnacji włosów Puder matujący w kamieniu lub puder ryżowy, bambusowy Miniaturki kosmetyków w dużych ilościach Próbki kosmetyków Kosmetyki wiśniowe i grejpfrutowe Małe masełka TBS Kosmetyki męskie na prezent (25 lat) Tangle Teezer – mała do torebki, najlepiej nowa/przetestowana Małe lusterko do torebki Grzebień TBS nowy Kosmetyki Organique/Love2mix/Bath Body Works Nowe skarpetki z lycry Mydło Aleppo o niższym stężeniu, na spróbowanie Książka Ken Weber – Zagadki kryminalne Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=736164 Edytowane przez DaciaSandero Czas edycji: 2014-08-14 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe poszukiwania
poza wątkiem mini setaphil dermoprotektor, mini peeling nuxe, próbki podkładów, kremów, małe lusterko do torebki, mini pasty poza wątkiem, mini kremik nivea chyba też sie znajdzie, i chyba balsam do ciała avon i cos tam sie jeszcze znajdzie, mam też miniaturowe opakowania po cetaphilu i mogę Ci przelać szampon/żel/ balsam/odzywkę czy jakakolwiek miniature potrzebujeszpotrzebujesz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.