|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Obwisle piersi
Witam Kochane , pisze z nadzieje ze uzyskam odpowiedz co moge zrobic z moimi piersiami , majac 18 lat zaczelam brac tabletki anty biorac je przez 2 lata byly ok jednak jak juz je przestalam je brac wygladaja jak male baloniki z ktorych ktos spuscil powietrze , nie sa wielkie bo to rozmiar C ale sa bardzo obwisle a na ich skorze sa kreski przypominajace rozstepy . Czy ktoras z was zna jakies cwiczenie lub kosmetyki ktore moga cos pomoc ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obwisle piersi
Pompki (moga być damskie) poprawiają ułożenie mięśnia piersiowego, przez to pierś jest troszkę wyżej położona, no ale to nie powiększy biustu czy nie wpłynie na jego kształt.
Jeśli chodzi o rozstępy- jedyna skuteczna metoda zwalczania ich (jeżeli są białe) to laser lub IPL. A jeśli są jeszcze różowe, to szoruj je mocno twardą stroną gąbki i stosuj kosmetyki przeciw rozstępom ![]() Ogólnie wygląd piersi można bardzo ładnie (i naturalnie!) poprawić poprzez zabieg z użyciem nici PDO lub przeszczep autologicznego tłuszczu, no ale to kosztuje pare tysięcy ![]() Jesteś pewna, że wygląd Twojego biustu jest wynikiem antykoncepcji? Mi nic się takiego nie stało, brałam przez półtora roku Novynette, potem rok przerwy a teraz znów biorę... |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko chirurgia plastyczna.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja antykoncepcję hormonalną stosowałam 6 lat i wątpię aby piersi aż tak się od tego zmieniały, u mnie żadnych zmian nie ma
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
pewna na 100 procent , po ostawieniu tabletek od razu schudlam , widocznie byly zle dobrane i moze ten gwaltowny spadek wagi to sprawil :/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.