|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Konferencje metodyczne wydawnictw językowych. Językowcy-jeździcie?
Pytanie do językowcow- z pewnoscia bierzecie udzial w konferencjach metodycznych roznych wydawnictw. Jestem ciekawa, które konferencje wg was są najbardziej atrakcyjne ( którego wydawnictwa) i dlaczego?
Ja osobiście malo jezdze na konferencje z racji duzej ilosci godzin pracy. W latach wczesniejszych, jezdzilam na 5-7 konferencji w roku. Co do wydawnictw, nie widze jakiejs duzej roznicy w prowadzeniu konferencji. Wszystkie wspominam milo. Edytowane przez tutmirlajt Czas edycji: 2010-02-14 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Konferencje metodyczne wydawnictw językowych. Jeździcie?
Nie jeżdzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jestem "językowcem"
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Konferencje organizowane sa w roznych miastach w na przelomie lutego i marca oraz w wakacje. Warto jezdzic, bo zawsze do awansu sie przyda..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Nie jestem językowcem ale jeżdżę
![]() ![]() ![]() No i zawsze dostaję jakieś darmowe egzemplarze podręczników, które są inspiracją w tworzeniu ćwiczeń dla dzieci. Jest to jedyne źródło darmowe, że tak powiem, bo całą resztę do pracy muszę kupić sama ![]() Tut, a skąd wzięłaś info, że tylko na przełomie lutego/marca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17185847]Tut, a skąd wzięłaś info, że tylko na przełomie lutego/marca
![]() ![]() Przejrzyj teraz strony www największych wydawnictw językowych ![]() Oczywiście konferencje i drobne szkolenia organizowane są przez cały rok, ale dwie najpotężniejsze (w sensie takie o największym zasięgu)tury konferencji są właśnie luty/marzec i później sierpień/wrzesień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ok, ale nie oznacza to, że TYLKO w podanych przez Tutmirlajt miesiącach konferencje są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem jeszcze studentką germanistyki, więc brałam udział dopiero w dwóch konferencjach wyd. Klett i Hueber.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Odświeżę temat by nie zakładać nowego wątku.
Jak wyglądają takie konferencje? Przyznam się, że nigdy na nich nie byłam i jestem ciekawa jak to wszystko przebiega. Czy my jako uczestnicy też się wypowiadamy czy tylko prowadzący? Nie mam nikogo bliższego (żadnego anglisty) z kim mogłabym pójść także chyba sama bede musiała isc. Jednak wcześniej wolałabym wiedzieć jak to wszystko wygląda. Z góry dziękuje i pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.