![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wiem,że facet mojej koleżanki ..ją ZDRADZA ..co robic?!
Witajcie!
Jak tytuł wątku wstazuje...wiadomo o co chodzi. Wiem,że facet mojej koleżanki .. ją zdradza, ma konto na jednym z portali dla singli .. i szuka dziewczyny do układu czysto łóżkowego,bez zobowiązań. Wiem,to wszystko ponieważ..sama mam tam konto.. i szperając w różnych profilach.. znalazłam własnie jego ( nie znam tego typa osobiście ,widzialam go tylko ze zdjęci, na fb mojej koleżanki,wiem ze są w związku) tym bardziej zdziwilam się ..gdy zobaczyłam że jest tutaj zapisany. ![]() ![]() Napisałam do niego..czekając na to co się wydarzy,i jak facet się zachowa. Odrazu mu się spodobałam.. chwaił moje piękne nogi, opowiadał o tym jak bardzo lubi rajstopki u kobiet, ma jakiś fetysz na tym pukncie. Chciał mnie poznac..mówił że nie szuka dziewczny,tylko przyjaciółki..robisz wszystko tak jak byś była w związku..ale w nim nie jestes.. zero zobowiązań. Odmówilam.. powiedziałam że nie jestem zainteresowna. Ona jest z nim dwa lata, mieszkają razem. Ja nie wiem co mam robic.. mam archiwum naszej rozmowy, linik do jego konta..ale nie wiem czy powinnam się w to mieszac.? w sumie to nie moja sprawa.. ale jak patrze na ich (niby szczęście ) szlak mnie trafia ,co ten facet wyczynia. ![]() Mama powiedziała że może się to ubrucic przeciwko mnie, że facet się wyprze wszystkiego, a ona zakochana uwierzy mu.. a jak on się dowie ,że JA wszystko jej powiedziałam, mogę byc biedna . Trochę się tego obawiam . Co byście zrobily? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem,że facet mojej koleżanki ..ją ZDRADZA ..co robic?!
wyślij jej na maila profil jego na tym portalu z informacją, że to coś ciekawego.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Autorko wyślij jego profil i koniecznie printscreen tej rozmowy, szczególnie fragment o propozycjach łóżkowych. Trzeba demaskować takich skur... czybyków.
Czy tam widnieje data? Żeby jej misio nie powiedział, że nie wchodził na stronę parę lat... Edytowane przez vouvray Czas edycji: 2013-08-21 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Na pewno sie nie mieszaj, bo faktycznie sa ogromne szanse, ze to sie obroci przeciwko tobie. Kolezanka moze nie uwierzyc, chlopak sie jej wytlumaczy, a ty zostaniesz ta zla, ktora chciala rozbic ich zwiazek.
Niemniej-dziewczyna ma prawo wiedziec kim jest jest facet, a jest skonczona swinia. Chyba po prostu anonimowo wyslalabym jej link do jego profilu. To jej sprawa co z tym zrobi. Gorzej jak on sie z tego wytlumaczy a ona uwierzy. Przydaloby sie tez wyslac screeny rozmow, ale wtedy pewnie wyjdzie na jaw, ze to ty... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą zdjęcia ..które włożył na tym poratlu..są z tego okresu kiedy był z nią, na jednym nawet jest kawałek jej ciała. Byli razem wtedy w klubie. Mam mieszane uczucia co do tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Gdybyś nie miała dowodów to bym poleciła byś sie nie mieszała,ale skoro masz dowody to
ZACHOWAJ SIE TAK JAK BYS CHCIALA BY INNA DZIEWCZYNA SIE ZACHOWALA GDYBY MIALA DOWODY ZE CIE FACET ZDRADZA! a jeśli się boisz to przecież mozesz na screenach zamazac swoją nazwe profilu i wysłać jej anonima ![]() niech dziewczyna nie niszczy sobie przy nim życia... ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie anonimowo. Nigdy nie klikam w linki od nieznanych nadawców.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja też pokazałabym jej ten profil. powinna o tym wiedzieć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja bym powiedziala bo sama bym wolala,zeby ktos mi powiedzial w takiej sytuacji.
Jesli nie chcesz wyjsc na najgorsza,wyslij jej wszystkio anonimowo,zamaz dane ktore moglyby cie zdemaskowac. Niech dziewczyna juz nie marnuje czasu Iswojej mlodosci,ktorej jej nikt nie zwroci z kolesiem kompletnie nie wartym zadnej kobiety. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
and cigarettes
|
Anonimowe maile "twój chłopak cię zdradza! sprawdź tu: adres.com" wyglądają jak spamy, reklamy, żarty. Kiepski pomysł.
Autorko - co to znaczy, że jak on się dowie, to możesz być biedna? W jaki sposób to się może odwrócić przeciw Tobie? Ja bym powiedziała. Nawet nie przez maila, wydrukowałabym rozmowy i umówiła się z nią. Wg mnie cała sytuacja może w przyszłości okazać się jeszcze gorsza, tj. gdy ona się dowie, że flirtowałaś sobie w necie z jej chłopakiem. Uważam, że już za późno, by się nie mieszać. Wmieszałaś się, dowiedziałaś się interesujących rzeczy - bądź więc szczera. Miałaś odwagę go sprawdzać, mniej odwagę coś z tym zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
chodziło mi by wysłała listem takim prawdziwym
![]() ![]() to czy mu wybaczy czy nie to jej sprawa - sa takie co uważają że dopoki fizycznie innej nie wsadzi to nie zdradza ![]() ![]() Też uważam że skoro powiedzialaś A to zrób B.
![]() |
#14 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja po prostu nigdy nie byłam w takiej sytuacji.. czuje się niezręcznie. Ale zrobiłam tak ja powiedziałaś. .. napisałam do niej na fb, przedstawiłam całą sytuacje... pierwsze jej słowa `ale o co chodzi? ![]() Umówiłam się z nią na dzisiaj wieczór, wpadnie do mnie ..chce zobaczyc jego profil ,mimo że wysłałam linik do jego konta,to nie moze na niego wejsc, wiec zrobimy to u mnie. wysłałam jej też linik z rozmowami. ..denerwuje sie przed tym spotkaniem. Ale podziękowala mi. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
Ja odmówiłam spotkania.. ale jeżeli nie ja ,to przecież inna się znajdzie ? Gdybym się zgodziła.. wiadomo jak by to się potoczyło. Nawet gdyby facet był wolny,ja i tak bym się z nim nie umówiła.. widział tylko moje zdjęcia, nie znał mnie, miał się ze mną spotkac.. a on mi o jakimś fetyszu,rajstopkach, i ja mam je ubrac na spotkanie.? ![]() Dla mnie to trochę jednak nie na miejscu. Tak do obcej kobiety. A ten jego ostatni tekst `ty myslisz ze ja jestem grzeczny ,i spotykam się przez 10 randek i na wszystko czekam? ja jestem szczery ,lubię działac. ![]() Szczyt beszczelnosc ,i chamstwa.. czy ona tego nie widziała na codzień czy jak? Edytowane przez 20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e Czas edycji: 2013-08-21 o 16:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
and cigarettes
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;42374136]Ja po prostu nigdy nie byłam w takiej sytuacji.. czuje się niezręcznie.
Ale zrobiłam tak ja powiedziałaś. .. napisałam do niej na fb, przedstawiłam całą sytuacje... pierwsze jej słowa `ale o co chodzi? ![]() Umówiłam się z nią na dzisiaj wieczór, wpadnie do mnie ..chce zobaczyc jego profil ,mimo że wysłałam linik do jego konta,to nie moze na niego wejsc, wiec zrobimy to u mnie. wysłałam jej też linik z rozmowami. ..denerwuje sie przed tym spotkaniem. Ale podziękowala mi. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Wiesz,ja chciałam zobaczyc co zrobi.. czy podziękuje mi za znajomosc, powie że jest zajęty.. nie będzie chciał rozmawiac..a tutaj proszę ,wprost przeciwnie. Ja odmówiłam spotkania.. ale jeżeli nie ja ,to przecież inna się znajdzie ? Gdybym się zgodziła.. wiadomo jak by to się potoczyło. Nawet gdyby facet był wolny,ja i tak bym się z nim nie umówiła.. widział tylko moje zdjęcia, nie znał mnie, miał się ze mną spotkac.. a on mi o jakimś fetyszu,rajstopkach, i ja mam je ubrac na spotkanie.? ![]() Dla mnie to trochę jednak nie na miejscu. Tak do obcej kobiety. A ten jego ostatni tekst `ty myslisz ze ja jestem grzeczny ,i spotykam się przez 10 randek i na wszystko czekam? ja jestem szczery ,lubię działac. ![]() Szczyt beszczelnosc ,i chamstwa.. czy ona tego nie widziała na codzień czy jak?[/QUOTE] Będzie dobrze. Wiadomo, że to dla Was obu będzie trudna rozmowa, spotkanie. Nic dziwnego, że się denerwujecie, pewnie obie. Chyba nikt nie chciałby takich informacji koleżance przekazywać. Oby tylko dziewczyna była jedną z tych mądrzejszych. Zrób print screeny profilu, na wypadek, gdyby wpadło jej do głowy wcześniej chłopaka zapytać, na wypadek, gdyby usunął. Jakoś w pewnym dziwnym sensie jestem z Ciebie dumna, że do niej napisałaś. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ja bym się nie pchała między wódkę a zakąskę.
Być może ten profil został założony zanim on ją poznał ( zbadaj jego aktywność w wątku i daty). Pogadaj tak ostrożnie z koleżanką, wypytaj, jak to między nimi jest ale trzy razy się zastanów zanim jej o tym powiesz. Oni mogą zerwać, ale też mogą dijść do jakiegoś porozumienia i przebaczenia, jeśli to prawda. A wtedy Ty staniesz się wrogiem publicznym numer 1. Takie sprawy wymagają taktu a przede wszystkim wielkiej ostrożności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
przeciez napisala ze sa razem i jest caly czas aktywny na tym profilu , dobrze ze jej o tym powiedzialas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Padłam,nie rozumiem po co tacy kolesie ładują się w związki. Bardzo dobrze,że Jej powiedziałaś,ciekawe ile jeszcze lat planował ją oszukiwać. Czasami można nic nie wiedzieć o osobie,z którą się jest,tragedia.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. ![]() Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
o masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaka różnica kiedy założył konto? Mógł założyć je 10 lat temu, ale pisał z nią w tym czasie, kiedy są w związku... Co do drugiego- zgadzam się. Na spotkaniu jej pokaż co i jak, powiedz że chciałaś być fair wobec niej, ale nie mów jej co powinna zrobić, bo później może mieć do Ciebie pretensje. Zrobi to, co uważa za stosowne ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny jestem zdenerwowana . !
Była u mnie ta dziewczyna, wszystko jej pokazałam.. wtedy ona z mojego konto napisała do niego, w moim imieniu..bo facet miał na głównym ich wspólne zdjęcie, chciała zobaczyć czy chociaż teraz ..będzie się hamował..ale nie cały czas perfidnie , mnie uwodził..i chciał ode mnie zdjęc w tych pończoszkach.. ![]() Gdy mu powiedziałam ze wiem że ma dziewczynę ,bo widzę u niego na profilu ich wspólne zdjęcia,,zaczął zaprzeczać, że ona jest psychiczna ,on dawno z nią zerwał.. że oszukiwała go.. i nie daje mu spokoju. a ona siedziała obok mnie ,jezu dziewczyny .. tragedia. ![]() podziękowała mi za wszystko.. chyba dobrze zrobiłam..dowiedziałam się że on wczesnej już tak robił.. i nie raz podnosił na nią ręke, jest problem ,ON wie że ja rozmawiałam z tą dziewczyną ,groził mi ..powiedział że mam przesrane ,za to że się wpierdalam... gwarantuje mi to.ze wie kto mnie zna..itp.. po blokowałam go wszędzie gdzie się dało.. ale zaczynam się bać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;42378427]Dziewczyny jestem zdenerwowana . !
Była u mnie ta dziewczyna, wszystko jej pokazałam.. wtedy ona z mojego konto napisała do niego, w moim imieniu..bo facet miał na głównym ich wspólne zdjęcie, chciała zobaczyć czy chociaż teraz ..będzie się hamował..ale nie cały czas perfidnie , mnie uwodził..i chciał ode mnie zdjęc w tych pończoszkach.. ![]() Gdy mu powiedziałam ze wiem że ma dziewczynę ,bo widzę u niego na profilu ich wspólne zdjęcia,,zaczął zaprzeczać, że ona jest psychiczna ,on dawno z nią zerwał.. że oszukiwała go.. i nie daje mu spokoju. a ona siedziała obok mnie ,jezu dziewczyny .. tragedia. ![]() podziękowała mi za wszystko.. chyba dobrze zrobiłam..dowiedziałam się że on wczesnej już tak robił.. i nie raz podnosił na nią ręke, jest problem ,ON wie że ja rozmawiałam z tą dziewczyną ,groził mi ..powiedział że mam przesrane ,za to że się wpierdalam... gwarantuje mi to.ze wie kto mnie zna..itp.. po blokowałam go wszędzie gdzie się dało.. ale zaczynam się bać ![]() Przede wszystkim, bardzo dobrze postąpiłaś. Poza tym, nie martw się na zapas. Na pewno nie usuwaj tych gróźb, najlepiej wydrukuj je na w razie czego. Gdyby cię nękał, wciąż ci groził, zgłoś to. Masz do tego pełne prawo. Prawdopodobnie gnój tylko sobie pogada i przestanie, ale wiadomo, że lepiej dmuchać na zimne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
and cigarettes
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;42378427]Dziewczyny jestem zdenerwowana . !
Była u mnie ta dziewczyna, wszystko jej pokazałam.. wtedy ona z mojego konto napisała do niego, w moim imieniu..bo facet miał na głównym ich wspólne zdjęcie, chciała zobaczyć czy chociaż teraz ..będzie się hamował..ale nie cały czas perfidnie , mnie uwodził..i chciał ode mnie zdjęc w tych pończoszkach.. ![]() Gdy mu powiedziałam ze wiem że ma dziewczynę ,bo widzę u niego na profilu ich wspólne zdjęcia,,zaczął zaprzeczać, że ona jest psychiczna ,on dawno z nią zerwał.. że oszukiwała go.. i nie daje mu spokoju. a ona siedziała obok mnie ,jezu dziewczyny .. tragedia. ![]() podziękowała mi za wszystko.. chyba dobrze zrobiłam..dowiedziałam się że on wczesnej już tak robił.. i nie raz podnosił na nią ręke, jest problem ,ON wie że ja rozmawiałam z tą dziewczyną ,groził mi ..powiedział że mam przesrane ,za to że się wpierdalam... gwarantuje mi to.ze wie kto mnie zna..itp.. po blokowałam go wszędzie gdzie się dało.. ale zaczynam się bać ![]() Zapisuj wszelkie próby zastraszenia, rób zrzuty ekranu i idź na policję w razie czego. I się nie bój, ten człowiek jak sama widzisz dużo mówi, a jednak mało co jest prawdą. Wie gdzie mieszkasz? Gdzie bywasz? Jakieś realne zagrożenie jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kopia wpisu - natychmiast!
Poza tym, jeśli kiedykolwiek otrzymasz maila, ktoś cię zaczepi powiedz rodzicom/chłopakowi. Jak się powtórzy to na policję - to sa groźby karalne i nie wolno lekceważyć (ani dać się zbyć policjantowi, który będzie przyjmował zgłoszenie) Ale prawda jest taka - krowa, która dużo ryczy mało mleka daje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Była u mnie ta dziewczyna, wszystko jej pokazałam.. wtedy ona z mojego konto napisała do niego, w moim imieniu..bo facet miał na głównym ich wspólne zdjęcie, chciała zobaczyć czy chociaż teraz ..będzie się hamował..ale nie cały czas perfidnie , mnie uwodził..i chciał ode mnie zdjęc w tych pończoszkach.. ![]() Gdy mu powiedziałam ze wiem że ma dziewczynę ,bo widzę u niego na profilu ich wspólne zdjęcia,,zaczął zaprzeczać, że ona jest psychiczna ,on dawno z nią zerwał.. że oszukiwała go.. i nie daje mu spokoju. a ona siedziała obok mnie ,jezu dziewczyny .. tragedia. ![]() podziękowała mi za wszystko.. chyba dobrze zrobiłam..dowiedziałam się że on wczesnej już tak robił.. i nie raz podnosił na nią ręke, jest problem ,ON wie że ja rozmawiałam z tą dziewczyną ,groził mi ..powiedział że mam przesrane ,za to że się wpierdalam... gwarantuje mi to.ze wie kto mnie zna..itp.. po blokowałam go wszędzie gdzie się dało.. ale zaczynam się bać ![]() Z jednej strony dobrze zrobiłaś, a z drugiej sama widzisz, jak się wychodzi na takich sytuacjach ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;42378427]
podziękowała mi za wszystko.. chyba dobrze zrobiłam..dowiedziałam się że on wczesnej już tak robił.. i nie raz podnosił na nią ręke, [/QUOTE] Czyli duża szansa, że ona dalej z nim zostanie, pokłócą się, powyzywają, a potem dalej będą udawać, że wszystko ok, a ty wyjdziesz na najgorszą, która próbowała ich skłócić i chciała pogrążyć misiaczka. A on tylko chwilowo zbłądził. Znowu. Szkoda, bo moim zdaniem zachowałaś się w porządku, a teraz będziesz przeżywać, stresować się i wysłuchiwać gróźb i obelg od jakiegoś psychopaty. I nawet nie wiadomo, czy warto było, czy dziewczyna coś z tego wyciągnie.
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
napewno jest to stresujaca sytuacja , ale nie daj sie podejsc jemu ze bedziesz sie go bac bo pewnie o to mu chodzi , jak wczesniej bylo pisane przechowaj wszystkie wiadomosci od niego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
jestem ciekawa..co teraz będzie, Facet zmienił dane na swoim koncie ,z tego portalu..gdzie się poznaliśmy . Teraz nagle dowiedziałam się że cały czas gadałam z Klaudią?! ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
Ale tłumaczyła się ze się zakochała i jest głupia.. wszystko dla niego robiła,przefarbowała się na blond,chodzi w tych rajstopkach,;o I miałam wrażenie że on czuje jakieś ZAGROŻENIE z mojej strony..że go,jej odbije?! ja jej powiedziałam ze z wyglądu jest całkiem ,całkiem...to zaczęła opowiadac ile on ma tłuszczu na brzuch..i jaki jest gruby. No i zaznaczyła że jak chce z nim coś sprobwac ,to lepiej nie..bo jest strasznie psychiczny. Jest agresywny i naciska w wielu sprawach. No i jeszcze dała mu swoje nagie zdjęcia. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;42382427]Nie,facet mnie kompletnie nie zna . Nie wie gdzie mieszkam, gdzie się uczę..
jestem ciekawa..co teraz będzie, Facet zmienił dane na swoim koncie ,z tego portalu..gdzie się poznaliśmy . Teraz nagle dowiedziałam się że cały czas gadałam z Klaudią?! ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Właśnie tego się obawiam..że to było bez sensu ,skoro ona wcześniej miała takie sytuacje z nim,już wtedy powinna z nim skończyc, Ale tłumaczyła się ze się zakochała i jest głupia.. wszystko dla niego robiła,przefarbowała się na blond,chodzi w tych rajstopkach,;o I miałam wrażenie że on czuje jakieś ZAGROŻENIE z mojej strony..że go,jej odbije?! ja jej powiedziałam ze z wyglądu jest całkiem ,całkiem...to zaczęła opowiadac ile on ma tłuszczu na brzuch..i jaki jest gruby. No i zaznaczyła że jak chce z nim coś sprobwac ,to lepiej nie..bo jest strasznie psychiczny. Jest agresywny i naciska w wielu sprawach. No i jeszcze dała mu swoje nagie zdjęcia. ![]() Na tej dziewczynie można chyba postawić krzyżyk jako na kolejnej głupiej, naiwnej lasce. Jak można wysyłać takiemu typowi - albo w ogóle facetowi - swoje nagie zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.