![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wątpliwości co do faceta
dlaczego nie można tego usunąć?
![]() Edytowane przez loneliness543 Czas edycji: 2014-01-11 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątpliwości co do faceta
Cytat:
badz ostrozna. nie, to nie jest normalne zachowanie na poczatku znajomosci, i nie ma to nic wspolnego z byciem staromodnym. facetowi chyba bardzo zalezy na sferze seksualnej, i chyba za szybko, sadzac po Twojej reakcji i sadzac po krotkiej, tylko internetowej znajomosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dziwny typ jakis, jestes pewna ze on nie poszukuje przelotnych znajomosci??
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- wiesz poznalam kilka osob przez internet. jesli ktos zaraz wyjezdzal o seksie, byl koniec rozmowy, bo wiem ze nie szuka tego co ja. Owszem mozna sobie na ten temat pozartowac itp, ale miej swoje granice, i postaw sprawe jasno, powiedz ze NIE , jesli tak czujesz, jesli jemu zalezy na jednym , odpusci jesli dasz do zrozumienia ze takie znajomosci Cie nie interesuja poprostu.
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Jeżeli chociaż odrobinę niepokoi Cię osoba z internetu, z którą masz się spotkać, absolutnie się z nią nie spotykaj - żelazna zasada.
Nie podoba mi się ten facet, to absolutnie nie jest normalne zachowanie i absolutnie nie jesteś staromodna. Śmierdzi mi jakimś desperatem lub zboczeńcem, nie próbuje Cię poznać, nie ma iskier, poznawania się, tylko sam seks mu w głowie, do tego to chwalenie się swoimi rzekomymi zaletami... Nie warto ryzykować, nigdy nie byłaś w związku, więc jest większe prawdopodobieństwo, że w poszukiwaniu czułości i miłości dasz się zmanipulować i wykorzystać, albo nawet, tfu tfu, gorzej. Odpuść go sobie, ja bym w momencie urwała taką żałosną znajomość. Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2014-01-03 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
yyyy....
Edytowane przez loneliness543 Czas edycji: 2014-01-11 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawdę nie wiem dlaczego tłumaczysz się ze swojej niechęci ![]() Wiesz co, wątpliwości to jedno (choć też zależy skąd się biorą, czego dotyczą), a niepokojące zachowanie to drugie. Naprawdę, skórka niewarta wyprawki. A właściwie to dlaczego poszukujesz kogoś w internecie, a nie w realnym życiu? Cytat:
Powiem obcesowo - nie bądź głupia. Warto pakować się w taką bylejaką znajomość na pół gwizdka, gdy facet wydaje się niezbyt fajny nawet Tobie, tylko po to, żeby kogoś mieć?! A ja Cię przed chwilą pochwaliłam... Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2014-01-03 o 20:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeśli typ jeszcze przed waszym pierwszym spotkaniem wyjeżdża z pytaniami o seks, to raczej nie powinnaś być zaskoczona, jeśli będzie do tego dążył na tej waszej randce. A to, że będzie inicjował pocałunki czy jakieś przytulanie to jest pewne jak dla mnie.
Nie rób nic, co sprawiłoby, że czułabyś się niekomfortowo, jeśli nie będziesz miała ochoty na fizyczny kontakt choćby w stopniu minimalnym, to jasno wytycz granice. I serio bądź ostrożna, bo koleś przez te teksty wydaje się być trochę podejrzany, jeśli chodzi o zamiary wobec Ciebie i charakter, jaki chciałby nadać waszej relacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;44413957]Jeżeli chociaż odrobinę niepokoi Cię osoba z internetu, z którą masz się spotkać, absolutnie się z nią nie spotykaj - żelazna zasada.
Nie podoba mi się ten facet, to absolutnie nie jest normalne zachowanie i absolutnie nie jesteś staromodna. Śmierdzi mi jakimś desperatem lub zboczeńcem, nie próbuje Cię poznać, nie ma iskier, poznawania się, tylko sam seks mu w głowie, do tego to chwalenie się swoimi rzekomymi zaletami... Nie warto ryzykować, nigdy nie byłaś w związku, więc jest większe prawdopodobieństwo, że w poszukiwaniu czułości i miłości dasz się zmanipulować i wykorzystać, albo nawet, tfu tfu, gorzej. Odpuść go sobie, ja bym w momencie urwała taką żałosną znajomość.[/QUOTE] Podpisuję się pod każdym słowem, a nawet przecinkiem. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
404 Not Found
|
Spotkaj się, koniecznie w mocno uczęszczanym miejscu. Być może facet ma gadane przez neta a jak się spotkacie osobiście wrealu, to już nie będzie taki odważny i wyrywny w rozmowach o seksie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ale po co, ach po co w ogóle ryzykować spotkanie z kimś takim? Facet już wydaje się być żabą i co? Nagle się w księcia zmieni? Umawianie się z facetem, który na starcie wzbudza tak poważnie wątpliwości to desperacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
404 Not Found
|
Cytat:
Nawet w życiu, tak normalnie przy pierwszym spotkaniu można kogoś skreślić, a potem się okazuje że pochopnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Napiszę tak.
Spotkaj się w publicznym miejscu. Jeżeli spodoba Ci się z wyglądu to przejdź do kwestii formalnej. Ustal już na początku co oczekujesz, co akceptujesz, czego nie. Oczywiście na luzaka gadać nie jakoś sztywno. Jak facet to wszystko zaakceptuje to OK jest spoko, jak jakoś będzie coś naciskał to nara i tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Jak się wydaje być niefajny, to raczej cud się nie zdarzy. Nie warto tracić czasu na takie eksperymenty. Przynajmniej mnie by się nie chciało odbywać nawet tego jednego spotkania, jakby facet był jakiś taki... nie bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
404 Not Found
|
Szkoda, że tak łatwo skreślasz znajomość z ludźmi. Ja gdybym tak zrobiła, to bym nie miała najlepszego męża w świecie i dziecka w drodze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Skrzat leśny
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
eh..
Edytowane przez loneliness543 Czas edycji: 2014-01-11 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Olej go. Dziwię się, że go nie znasz i nie reagujesz na takie obcesowe teksty. Ja bym wysłała gdzie pieprz rośnie i zerwala kontakt.
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Nie ma się co rozwodzić: facecik na odstrzał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Uwazaj na siebie, jak zdecydujesz sie z nim spotkac to tylko w publicznym miejscu i nie wsiadaj do jego samochodu.
![]() Uwazaj, bo on rozmawiajac z toba juz wyczul, twoja slabosc, ze jestes zakompleksiona itp. i pewnie wydaje mu sie, ze z tego powodu, bedzie latwo mu cie wykorzystac. Ja nie twierdze, ze na takich portalach nie ma facetow, ktorzy szukaja powaznych zwiazkow, mozesz probowac znalezc swoja polowke i na takim portalu, czemu nie? W obecnych czasach wiele osob tak znajduje, ale trzeba byc na nich bardzo uwaznym i selektywnym i najpierw poznawac dobrze w realu w miejscach publicznych.
Marseille 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fNdpsOBWbc8# Marseille Capitale Européenne du Sport 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZFhJPOJDLPA Gipsy K http://www.youtube.com/watch?v=xUZpoogW_40 Cantique gitan http://www.youtube.com/watch?v=bPwHF_9hE8U Edytowane przez Lazurowewybrzeze Czas edycji: 2014-01-03 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Twój facet również Ci takie teksty sadził przez neta, zanim jeszcze Cię poznał? Serio? Dokładnie takie, jak ten facet autorce wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() No nie. Za bardzo odbiegłam od tematu pierwotnego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-01-03 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Przynajmniej się potrafisz przyznać.
![]() Nie chcę się czepiać, żartuję. Po prostu lepiej nie doradzać młodej, mało doświadczonej dziewczynie randek w ciemno z szemranym napaleńcem, powołując się na przykład poznania fajnego partnera życiowego. Bo dziewczyna może pomyśleć, że masz na myśli, iż Twój facet był na początku taki sam i jest nadzieja. Za duży skrót myślowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Nie dziw się pytaniu Doris bo też tak to odebrałam. Wspólnym mianownikiem pomiędzy tym typem a Twoim mężem jest to, że obydwoje pochodzą z internetów - a to deczko za mało aby udzielać porad w stylu "za szybko skreślasz ludzi", nie sądzisz?
Ja np. jestem całkowicie za tym aby jak najszybciej odcinać się od ludzi, którzy od początku wyglądają na robaczywe owoce. Żadne bawienie się w Matki Teresy, próby zmian i dawanie szansy - życie jest za krótkie na bujanie się z popaprańcami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
404 Not Found
|
No właśnie ja nie zakładam od razu, że jest dramatyczny jak mówisz. Zakładam taką możliwość, że jest mocny w gębie w necie, a w realu jest zupełnie inny. Ot i tyle mojej opinii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
Dla mnie człowiek powinien umieć się zachować na poziomie i w realu i w necie. Jeśli tu lub tu zachowuje się jak desperat/burak to na bank w tym drugim świecie też nie wszystko będzie z nim w porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.