|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zbyt duża zazdrość
Cześć! Jestem z moim chłopakiem od 3 miesięcy, kocham Go bardzo mocno, można wręcz powiedzieć, że spotkałam swój własny ideał. Niestety jest pewien problem...Nie wiem zbyt wiele o jego przeszłości. Wiem tylko tyle, że ma opinie strsznego wyrywacza, wiem, że wcześniej zdarzyło mu się zdradzić swoje dziewczyny. Przez tą cała sytuację nie potrafię mu zaufać...Ciągle wydaje mi się, że mnie oszukuje...ale i tak potem okazuje się, że nic nie zrobił. Mam już tego dosyć! Rozmawiałam z nim na ten temat wiele razy, jednak on zawsze zapewniał mnie, że mnie kocha, że jestem inna. OK! Przez chwilę jest dobrze, a potem znowu gdzieś wychodzi i wydaje mi się, że mnie oszukuje. Co radzicie zrobić mi w tej sytuacji? Przez nią nie potrafię być w tym związku spokojna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zbyt duża zazdrość
Skoro ma taką przeszłość to się nie dziwię, że tak masz. Jak u Ciebie zapunktuje, nic złego robił nie będzie to wkoncu mu zaufasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
a skad ta opinia kto ci o tym zdradzaniu powiedzial?on?jesli tak i nie mozesz sie z tym pogodzic to sie z nim rozstan bo jak bedziesz tak nudzic i popadac w paranoje to rzeczywiscie cie zostawi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że zwyczajnie czujesz się niepewna wielu jego poglądów i nie wiesz, czy podobnie patrzycie na kwestie, które dla Ciebie są ważne. Stąd Twój brak zaufania.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
po co zakladasz drugi watek?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Przepraszam, ale jestem tu nowa i myślałam, że ta wiadomość się nie dodała...Czy możesz mi powiedzieć co zrobić zeby ją usunąć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ma zielone pojęcie
|
Tyle, że dla Ciebie nie liczy się tylko to, co jest teraz, skoro masz obawy związane z tym, jaki Twój chłopak był wcześniej. Jeśli naprawdę dręczy Cię ta kwestia, to zacznij rozmowę.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
oki doki
![]() krok po kroku Cie nie poprowadze, bo nie jestem zalozycielka watku ale powinnas miec opcje zamkniecia go. Sprawdz pasek na gorze. Albo popros ktoregos admina o polaczenie obydwu watkow. Co do tematu glownego- wiem, ze latwo gadac ale musisz mu po prostu zaufac i dac czas. Xfrida ma racje- jesli chlopak mysli o Tobie powaznie to zbytnia podejrzliwosc z Twojej strony moze go zmeczyc. A jesli nie ma zamiaru byc wierny to Twoje zachowanie i tak go nie powstrzyma przed zdrada.
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
czyli wolisz sluchac plotek na jego temat i miec schizy niz normalnie z nim porozmawiac?
zreszta w sumie ta rozmowa to tez by ci nic nie dala co ma byc to bedzie,moze kogos zdradzal a to nie znaczy ze ciebie bedzie,kazdy zwiazek jest inny i nic nie da sie zrobic co ma byc to bedzie twoje schizy i obsesje niz zatrzymaja go tylko nerwy sob ie psujesz. wyluzuj niech sie sprawy tocza wlasnym tokiem,nic nie da sie przewidziec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.