![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Niezwykła znajomość z mężczyzną
Witam Was moje kochane wizażanki.
Liczę ,że mi pomożecie zrozumieć,może byłyście w podobnej sytuacji...Może zacznę od początku .Jakuba poznałam pod koniec tegorocznych wakacji na kursie gotowania. Mieszka w Niemczech.Jest pół Polakiem poł Niemcem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Niezwykła znajomość z mężczyzną
Cytat:
Czekaj na jego ruch. Bo wcześniej Ty zaincjowałaś spotkanie(pójście na mecz). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
On już w niedziele wyjeżdża, a poza tym jestem niestety chora.. Mogę go zarazić angina.Mówiłam mu dziś ,ze się źle czuje. Nie wiem czy jesteśmy razem. Związki na odległość ?? Ech...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ile masz lat??
a to juz spotkac sie bez calowania nie mozna, tek zeby nie zarazic? ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jesteśmy w tym samym wieku, po 19 lat. No jasne,że możemy się spotkać bez calowania
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Może masz rację ,ale tak szybko? Co pwinnam zrobić, pogadać z nim? Ja nie chcę żyć w niepewności, muszę wiedzieć czy jest sens czekania na niego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jesli wyjedzie bez pozegnania, to sprawa chyba jasna
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ech faceci są beznadziejni.Potrafią nieźle namieszać. Dobra, poczekam do niedzieli.Jak sie nie pożegna to sprawa zakończona. Czyli lepiej z nim nie porozmawiać co jest nie tak .? Ale samo się pewnie wyjaśni wkrótce.Kurcze, mam pecha...Przykro mi,że tak zrobił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
A gdzie ta niezwykłość?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wie jak sie z Toba skontaktowac wiec jesli mu zalezy, odezwie sie przed wyjazdem napewno. przyzwyczaj sie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
mezczyzna lat 19?
niestety to jeszcze chlopiec,duzo wody uplynie zanim zostanie mezczyzna. cos mu niepodpasowalo gdyby byl zainteresowany zrobilby wszystko aby spedzic wiecej czasu z toba przed wyjazdem. moze zbyt ochoczo dawalas sie calowac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Chociaż nie byl pijany,gorzej ze mna
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;44414321]mezczyzna lat 19? niestety to jeszcze chlopiec,duzo wody uplynie zanim zostanie mezczyzna. cos mu niepodpasowalo gdyby byl zainteresowany zrobilby wszystko aby spedzic wiecej czasu z toba przed wyjazdem. moze zbyt ochoczo dawalas sie calowac? ![]() już sama nie wiem, chociaż wstydzilam sie pocałować, on wziął sprawy w swoje ręce i pocalowal mnie Może za dużo alkoholu bylo we mnie i juz później się nie krepowałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
wlasnie takie zachowanie niestety czesto zniecheca facetow.
no trudno nie pozostaje ci nic innego jak wyluzowac i czekac na rozwoj wypadkow,nie zdziwilabym sie jakby pojechaql do siebie i zaczal sie odzywacwiesz taki bajerant na odleglosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;44414531]wlasnie takie zachowanie niestety czesto zniecheca facetow.
no trudno nie pozostaje ci nic innego jak wyluzowac i czekac na rozwoj wypadkow,nie zdziwilabym sie jakby pojechaql do siebie i zaczal sie odzywacwiesz taki bajerant na odleglosc ![]() Jejku,wszystko przez alkohol...Ale sam zaczynal calowanie, ja czasem przerywalam , bo już nie moglam... To po co do mnie pisał wczoraj ze będzie mu smutno gdy wyjedzie..nie ogarniam. Raczej bajerantem nie jest. To nie w jego stylu..sama klasa i elegancja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Raczej bajerantem nie jest, niezwykła znajomość... Dziewczyno, ani go jakoś dobrze nie znasz, ani nie wydarzyło się nic niezwykłego. Zwykły, imprezowy standard. Jesteś "laską", z którą się przelizał na imprezie i podejrzewam, że na tym się kończy jego refleksja na temat tej "znajomości". Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-01-03 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
trudno, nie napisze to nie napisze. Starałaś się, nie wyszło.
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
bo dla mnie calowanie na sile pijanej dziewczyny raczej nie ma z tym nic wspolnego =. przejzyj na oczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Masakra jaki wstyd..Ale jak z nim rozmawialam czy cos to inne zachowanie niż polskie chlopaki.. Zawsze uważałam go za porządnego i normalnego...Kurde stracone 4 miesiące. Czyli chcial tylko przylizac, to po co takie podchody.. Przykre. Niech już wyjedzie,to szybciej o nim zapomne , nie zobacze go. Ale wciaż będzie mi chodzic po glowie ta cala sytuacja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Po prostu sie dobrze bawil. Przyjemnie jest przeciez flirtowac, calowac sie i przegladac w oczach zachwyconej nim dziewczyny - to fajne, kazdy to chyba lubi. I nie przecze, bo mozliwe, ze mu sie podobasz, ALE nie na tyle by po wyjezdzie to kontynuowac. A moze jest jednym z tych dla ktorych bylas tzw. "za latwym kaskiem"? Jak juz zobaczyl, ze ma Cie w garsci i, ze nakrecilas sie, to i on z kolei przystopowal. Zreszta, wyjezdza chyba? I niewiadomo kiedy byscie sie znowu zobaczyli - nie kazdy chce wchodzic w tego typu znajomosci.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2014-01-03 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Nie depcze krokusów
|
Jak nie wiesz, to nie jesteście.
Nie wiem, nad czym się zastanawiasz... olał Cię trochę, nic nie wskazuje na to, że jesteście razem. Jak sobie wyobrażasz związek na odległość w tym wieku, z osobą, którą mało znasz? Może w tym, że 19-latek nie narąbał się jak niemiecki samolot ani nie ściskał jej cycków jak gąbki do mycia naczyń ![]() A tak serio, to dla 19-latki Sylwester w miłym towarzystwie i z pierwszym prawdziwym pocałunkiem może być niezwykły zwłaszcza, że coś między nimi już wcześniej iskrzyło ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny to jednak mają przerąbane. Już soe z tym pogodzilam, chwilowa przygoda.Bedzie co wspominać kiedyś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Typowa historyjka, kiedy jedna strona zdaje się podpuścić. Jeśli ma dziewczynę to niech z tobą nie kręci, a jak jest w tobie zakochany, to niech zerwie z dziewczyną. Póki co zabawił się twoim kosztem, dziewczyno. I to nie musi być tak, że to zrobił z wyrachowania, tylko po prostu - spodobałaś mu się, dobrze się bawił, ale nie ma ochoty zrywać z obecną dziewczyną i z tobą się wiązać na odległość.
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Źle zrozumiałaś.,on nie miał dziewczyny, na Sylwku mówiło mnie ze jestem jego dziewczyna. Przed chwilą wysłał smsa jak się czuje.. Nie odpisałam mu na razie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nie depcze krokusów
|
Blair - zobaczymy, czy zaproponuje spotkanie przed wyjazdem i co na nim powie.
Tak czy siak, wspomnienia miłe pozostaną, nie ma się czego wstydzić.
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ale czuje ,że nie zaproponuję, juz wie ze jestem chora. Serio nie mam sily sie podnieść z lóżka,rozłożyłam sie na dobre. .zostal poinformowany ,ze ciezko ze mna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Aha, no to go poniosło widocznie. Może dlatego się wstydzi odezwać?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Jest jeszcze mlody 19 lat, plus odleglosc, moze zaproponuje ci to spotkanie, moze zechce utrzymywac z toba znajomosc na odleglosc, moze to przetrwa mimo wieku i odleglosci, bo jest pol Polakiem, moze z tego powodu ma jakis sentyment do Polski, chcialby byc z Polka, kto wie zawsze jest jakas szansa i mozna sprobowac. W kazdym badz razie tego ci zycze, zeby ci z nim wyszlo, bo z watku wynika, ze ci na nim zalezy.
Marseille 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fNdpsOBWbc8# Marseille Capitale Européenne du Sport 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZFhJPOJDLPA Gipsy K http://www.youtube.com/watch?v=xUZpoogW_40 Cantique gitan http://www.youtube.com/watch?v=bPwHF_9hE8U Edytowane przez Lazurowewybrzeze Czas edycji: 2014-01-03 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez ewa2509 Czas edycji: 2014-03-31 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.