|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wyrzuty sumienia, odnalezienie jej
Witam wszystkich bardzo. Jestem tutaj nowym. Od ponad 1,5 roku mam poczucie winy i wyrzuty sumienia, ale od początku. Prawie 2 lata temu poznałem na badoo laske 8/10 na początku świetnie sie dogadawiliśmy, była nieśmiała, znajomość trwała prawie 5 miesięcy (nigdy sie nie spotkaliśmy)
Na początku znajomości czepiałem sie o lokalizacje że mieszka w innym mieście niż ja i była sprzeczka. Na drugi dzień przeprosiłem ją, pisałem, że jest mi przykro i byłem zły na siebie, powiedziała mi, że przeprosimy przyjęte i fajnie że sie przyznałem do błędu, ale z naszej znajomości nic z tego. Ciągnęło mi do niej i pisałem do niej cały czas i powiedziała, że możemy pisać. Po miesiącu naszej znajomości pisała, że usuwa badoo, bo wie że za bardzo sie wstydzi żeby sie z kimś spotkać, nie wierzyłem jej wtedy i była kłótnia i ze złości ją wyzwałem od pustej lali. Ja bardzo to przeżywałem że ją wyzwałem i chciała ze mną zerwać kontakt, ale zależało mi na kontakcie wcześniej jej powiedziałem, że sie zakochałem w niej. W między czasie po następnym miesiącu poznałem panne X, która okazała sie nie warta, wystawiała mnie i bawiła sie mną, wtedy do nie śmiałej dziewczyny mniej pisałem i pisałem jej że poznałem X wcześniej pisała że by sie ucieszyła , że kogoś znalazłem. Pod koniec naszej znajomości zaczęła mnie oskarżać o to że ją olałem i nie pisałem do niej , gadała żebym dał jej spokój nie dawałem jej z 2 dni 3 i zerwałem kontakt z nieśmiałą dziewczyną powiedziałem jej xxx nie wiedziałem co sie działo że mną strasznie mi namieszała w głowie wtedy, mam wyrzuty sumienia i poczucie winy w tym wszystkim. Nie gadałem jej specjalnie, że gadałem o innej ale ona swoje. Jeszcze powiedziała, że nic z tego to tym bardziej Dwa razy próbowałem nawiązać z nią kontakt przez spotted, ale nic nie znalazłem. Chciałbym wrzucić jej zdjęcie przez spotted, ale zdaje sobie sprawę że nie będzie miło Edytowane przez kaledonia Czas edycji: 2020-03-23 o 16:27 Powód: słownictwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wyrzuty sumienia, odnalezienie jej
Daj dziewczynie święty spokój. Mnie zmęczyło samo czytanie o waszej relacji. Co to w ogóle znaczy "czepiałem się o lokalizację", przeprowadzać się miała po pierwszym kontakcie z tobą czy wtf
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Daj tej dziewczynie spokój. Ja też bym nie chciała spotkać się z kolesiem, który już na etapie rozmów online się ze mna kłóci i obraża...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Masz autorze nierówno pod sufitem. Czepianie się o lokalizacje? POWAŻNIE miałeś o to pretensję? O lokalizację dziewczyny z neta?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Porypany jakiś jesteś. Nawet nie znasz dziewczyny, a już się rzucasz z jakimiś pretensjami i prowokujesz kłótnie. Lecz się.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
czepiasz się dziewczyny że mieszka tam gdzie mieszka? obrzucasz wyzwiskami bo po miesiącu pisania (gdzie zapowiedziała, że z tej znajomości nic nie będzie) powiedziała że usuwa konto? gdzie się takie buraki rodzą... a końcówki to już w ogóle nie rozumiem. to po polsku było? pisz do niej dalej, wrzucaj zdjęcia na spotted, to w końcu zgłosi nękanie. nie jest zainteresowana to daj jej spokój Edytowane przez Pani_Mada Czas edycji: 2020-03-23 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Chłopie, żebyś się na linę w końcu z tego wszystkiego nie ☠☠☠nął.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;87686222]Porypany jakiś jesteś. Nawet nie znasz dziewczyny, a już się rzucasz z jakimiś pretensjami i prowokujesz kłótnie. Lecz się.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Historia z cyklu "desperat poznał laskę 8/10 i drugą na wszelki wypadek".
Niestety ja też nie zrozumiałam nic z końcówki, jakiś bełkot ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#11 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
O kurde ale ludzie mają problemy tyle miesięcy znajomości i brak spotkania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matkooo. Wybacz, ale czy Ty jestes normalny? Na jakiej podstawie chcesz rozpowszechniac czyjs wizerunek, skoro nie posiadasz zgody do takiej czynności? Czy Ty masz świadomość, że czyjs wizerunek to DANA OSOBOWA i DOBRO OSOBISTE, wstawiajac na jakims portalu zdjecie bez zgody, narazasz sie na naruszenie dobr osobistych plus kary z ustawy o ochronie danych osobowych, które nie są małe.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.