|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
zamiennik pomadki nivea fruity shine (truskawkowej)
Z góry przepraszam, jeśli zamieszczam wątek w złej kategorii, ale już się tu troszkę pogubiłam.
Szukam pomadki podobnej do truskawkowej nivea, tj. nadającej ustom czerwony kolor (niezbyt przesadny) i oczywiście nawilżającej. Ta z Nivea strasznie szybko się zjada, pod innymi względami mi bardzo odpowiada, ale chciałabym znaleźć i kupić taką, która sprawdzi się jeszcze lepiej. Wiecie coś o takiej? ![]() ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zamiennik pomadki nivea fruity shine (truskawkowej)
Osobiście nie przepadam za pomadkami z nivei wlasnie ze względu na to ze szybko znikają z ust a efektu nawilżenia po prostu brak. Na twoim miejscu zainwestowałabym w dobry błyszczyk, niektóre dają efekt i koloru i nawilżenia, dodatkowo magicznie nie znikają z ust...
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: zamiennik pomadki nivea fruity shine (truskawkowej)
dla mnie własnie pomadki nivea są najlepsze.. Choć miałam dość dużo róznych, moim zdaniem dobrze nawilżają szczegolnie jeżeli chcemy nałozyć szminkę, błyszczyk.. Dla mnie super
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.