![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
perfumiarskie nowosci 2005
czy ktoras z was miala juz okazje poniuchac te nowosci? przyznam, ze kazda jedna mnie intryguje. na razie znam tylko z wygladu. aha, poza obsession night - i damskie i meskie bardzo mi sie podobaja tak na pierwszy rzut nosa.
Very Irresistable Givenchy Sensual Dior Addict 2 Obsession Night Very Irresistible Givenchy For Men a wiecej nowosci tutaj: http://www.sephora.com/browse/sectio...tegoryId=C7994 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumiarskie nowosci 2005
Coś mi się wydaje że ten Dior Addict w Europie chodzi jako Addict Eau Fraiche
![]() ![]() ![]() PZDR ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Addict 2 to zupełnie co innego niż Addict Eau Fraiche. Addict 2 to spokojny kwiatowo- owocowy zapach, z nutką melona i grejpfruta - fajny bardzo, ja nie znoszę klasycznego Addicta, wersję Fraiche już bardziej toleruję, i A2 to jedyne z całej rodziny co można by nosić. W Polsce nie ma - dostałam próbkę od zaprzyjaźnionej forumowiczki. Zresztą, w ogóle nie ma go na razie w Europie, jest tylko w Wielkiej Brytanii (zapach nie jest nowością, był najpierw przeznaczony na rynek azjatycki - tak samo jak Gucci eau de Parfum II). Lekki, świeży, mily i przyjemny. Kusił, kusił ale w sumie po co mi kolejny taki
![]() Very Irresistible for men, wachałam z ręki przyjaciela, nieźle, nieźle jest - nabijałam się z nazwy i całego konceptu, w końcu VI to bardzo kobiecy zapach i nie wyobrażałam sobie męskiej wersji. Zaraz pojawi się u nas ![]() Very Irresistible Sensual to jedna z najbardziej oczekiwanych przeze mnie premier. Za chwilę pojawi się u nas, nasz znajomy już wąchał i bardzo skrytykował, że ponoć silnie rozczarowuje, że straszny syntetyk... Obsession Night już jest u nas ale nie wąchałam. Ponoć nie ma nic wspólnego z klasycznym Obsession ![]() Osobiście czekam na premierę Aliena Muglera, Gaultiera do potęgi 2, My Queen Alexandra McQueena, wieczorową wzmocnioną Stellę i L'Or Le Rouge (ponoć bardzo apetyczny, very gourmand!). Z męskich wyglądam nowego czarnego XS Paco Rabanne, opisy i kampania jest bardzo sugestywna ![]() Swoją drogą fioletowy kolor będzie dominował tej jesieni w perfumach, masa flakonów w tym odcieniu, począwszy od delikatnego liliowego aż po intensywny ciemny fiolet. Fiolecik is the new black ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
tak, wlasnie z opisu adicta 2 tak cos czulam, ze nie bedzie mial wiele wspolnego z pierwowzorem (ktorego nie mialam, ale mnie intryguje, eau fraiche tez). a obsession night wlasnie chyba dlatego mi sie spoodbal, bo nie ma nic wspolnego z klasycznym
![]() dzieki za odpowiedz, czekalam az cos tu napiszesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wachalam wczoraj obsession night dla kobiet i jestem oczarowana, takie zapachy wlasnie lubie... jest bardzo slodki wg mnie. teraz zerkam na nuty i nic dziwnego, ze mi sie podoba - ma w sobie wanilie, a ja mam slabosc do zapachow z nutka wanilii.
oto inne nuty: Notes: Bergamot, Bitter Orange, Mandarin, White Floral, Angelica Root, Gardenia, Rose, Muguet, Night-Blooming Jasmine, Vanilla, Tonka Bean, Amber, Labdanum, Sandalwood, Cashmere Wood. swoja droga piekne maja opakowania, zwlaszcza te dla mezczyzn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Vanilla - zaintrygowałaś mnie Obsessio night...
Muszę powąchać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() p.s. obsession night nie wydaje sie bardzo intrygujacy czy kontrowersyjny, wydaje mi sie raczej zapachem bezpiecznym, wiec nie wiem, czy podpasuje wyznawczyni shalimara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Obsession Night widziałam dziś w moim pobliskim Douglasie, jednak nie wąchałam, bo już mi się nos zbuntował od nadmiaru zapachów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
beliczku na truskawce "Mahora" EDP 50ml kosztuje teraz 164zl, 30ml natomiast 116zl, jeśliby Cię to interesowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
bardzo fajny link, Ishtar
![]()
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.dionet.pl/main1.asp |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Rozeznanie
|
Ja czekam na Alien Thierry Mugler
Cytat:
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wąchałam Silver Rain! Yes yes yes
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do Twojego pytanie, to słusznie zauważyła wczoraj Pixie, że firmie robiącej kremy w cenie 2000 nie wypada mieć w ofercie perfum za 200 zł... takie życie.
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nie jest to jakaś straszna tajemnica - ile kosztują te perfumy, Silver Rain?
![]() ![]() Ilu ochroniarzy pilnuje testera w perfumerii? ![]() PZDR ![]()
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest jakas wersja w butelce powlekanego bialym zlotem( 1,2 tys euro?)..ale cytuje z mojej dzisiaj juz zmeczonej pamieci ![]() co do nowosci- to wlasnie zaczynam przygode z Obsession Night.. z klasycznym Obsession to on ma bardzo malo wspolnego.. tak jakby byli to przybrani bracia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis pierwszy raz przetestowalam obsession night na skorze w sklepie i jakos moj entuzjazm slabnie. w gazecie pachnial jakos ciekawiej... na mojej skorze wydaje sie pospolity, niecharakterystyczny, mily ale zupelnie nijaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
O, dopiero teraz spostrzegłam ten wątek
![]() Z nowości ząbki ostrzę sobie na 'My Queen', także na Stelle, gdyż jej różana kompozycja niesamowicie przypadła mi do gustu. Gaultier2 ma być wielkim wydarzeniem tego sezonu i też przyznam, że z ciekawością do niego podejdę. Za to miałam już przyjemność z 'For Her' Narciso Rodrigueza. Przepyszny zapach, niesamowicie zmysłowy i ciepły. Główną nutę zapachu współtworzą kwiaty pomarańczy, osmanthus i piżmo. Póki co muszę zadowolić się tylko jego próbkami, gdyż 50 ml. jest w cenie blisko 270 zł, a na dniach kupiłam Cartiera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ciekawa 3 zapachow:
1.Alien Muglera ale tez sie boje, bo Angel jest dla mnie bardzo kontrowersyjnym zapachem, czasami boli mnie od niego glowa, a poza tym duzo kobiet na ulicy tym pachnie:/ 2. Narciso Rodriguez For her 3. Extraordinary Avon - ale znajac Avon nie bedzie to chyba rewelacja... Silver rain ma moja mama. Kupila to "cudo" za ponad 500 zl... Ladne sa, slodko-swieze, troche mi sie kojarza z Innocentem. Ale chyba nie dalabym tyle za perfumy, no, chyba, ze za moje ukochane (ktorych jeszcze nie mam, bo ciagle mi sie nudza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Mnie bardzo ciekawią perfumy Narciso Rodriguez For her, niestety nigdzie ich nie ma w Poznaniu i nie wiadomo kiedy będą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem bardzo ciekawa Aliena, My Queen i Hypnose Lancome (głównie dlatego, że pierwsze słyszę, że taki zapach ma się pojawić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Narciso Rodriguez ma byc w Krakowie od przyszlego tygodnia. I tlyko w perfumeriach Sephora - tak poinformowal mnie pan z Sephory. Licze na to, ze rzeczywiscie beda juz pojutrze, tak jak mnie zapewniano. Nie wiem jak w innych miastach, ale pewnie tez w tym tygodniu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hypnose, Lancome? A ja myślałam, że tylko taki tusz mają
![]() ![]() PZDR ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.