|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem ze spódnicą
Obawiam się, że będzie to bardzo głupie pytanie i część z Was mnie wyśmieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem ze spódnicą
Uwielbiałam w spódnicach z koła to, że tańczą razem ze mną, świetnie się ruszają i właśnie kręcą. Po to one są. Jak się krępujesz możesz założyć pod spód wąską halkę, ale żeby obejrzeć Twoją bieliznę ktoś musiałby na podłodze siedzieć. Patrząc z góry, z perspektywy stojącego człowieka widać właśnie koło, w które układa się spódnica.
A podszywanie jej jest dla mnie zabójstwem fasonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zgodzę się z Tallan
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
co do podszywania czegos pod spód. widziałam kiedyś taką spódnicę która ma podszyte pod spodem mini z elastycznego materiału. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi
![]() a wiec każdy wie jak wygląda baskinka. dół obcisły a góra ... no powiedziałabym z koła ![]() ![]() tylko że materiał musi być bardzo elastyczny żeby nie krępował ruchów i w takim kolorze jak spódnica wierzchnia, żeby nie wyglądało że się założyło dwie kiecki ![]() o taki mój pomysł ![]() a co do tego czy widać komuś bieliznę to fakt, że osoby stojące/tańczące tego nie zobaczą, ale te którę siedzą na pewno TAK ![]() Edytowane przez nikolla87 Czas edycji: 2014-01-10 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A na przyszłość odradzam kupowanie spódnic z koła czy kontrafałdami skoro nie przemawiają do Ciebie ich walory |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.