![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Album na walentynki
Planuję zrobić prezent mojemu chłopakowi na walentynki w postaci albumu z naszymi wszystkimi zdjęciami. Chcę zacząć od najstarszych czyli od pierwszego naszego wspolnego zdjęcia które będzie na pierwszej stronie aż do tych najświeższych i nie mam pomysłu na jakąś fajną sentencję którą bym wpisała na pierwszą stronę taką z dedykacją. Chodzi mi o to żeby dotyczyła ona szczęścia, miłości i wspomnien taka akurat ma byc do albumu . Macie jakieś pomysły lub znacie takie cytaty, sentencje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Album na walentynki
` They say that the world was built for two.!
Only worth living if somebody is loving you. ` When I first saw you I saw love and the first time you touched me... I felt love and after all this time, you're still the one I love.! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Najulubieńszy z ulubionych!
"Oto jest miłość. Dwoje ludzie spotyka się przypadkiem, a okazuję się, że czekali na sobie całe życie." ![]()
Edytowane przez anius_7 Czas edycji: 2012-01-22 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
ja proponuję.:
'Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą, nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego, nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma' 'Wiesz co ?Powiem Ci coś . Nigdy w życiu nie byłam w takim stanie zakochania, nigdy w życiu nie myślałam,że będę tak szczęśliwa jak teraz,nigdy w życiu nie myślałam,że jeszcze mój uśmiech wróci,nigdy nie pomyślałabym,że będziesz chciał ze mną być.Dziękuję Ci za Tą Miłość,którą mi ofiarowujesz każdego dnia.' - napisane przeze mnie kiedyś do już ex tżeta... możesz użyć, jeśli Ci się spodoba. Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.' - Jan Paweł II. 'A ja Cię pragnę mieć na co dzień I usta swe w Twe usta wtapiać. Cieszyć się z Tobą i razem smucić I do wspólnego domu wracać...' to chyba tyle z tych które na prawdę mi się podobają.. mam nadzieję, że jakoś pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
a może macie jakąś ulubioną piosenkę o miłości, albo taką która kojarzy Wam się z Waszym związkiem... ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja się tak zastanawiam, ponieważ sama mam swój album ze zdjęciami. I tam mam też oczywiście nasze zdjęcia. I czy zrobić też osobny album na tylko nasze wspólne? Bo w sumie dużo zdjęć by się powtarzało... co myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Co do sentencji: Może macie jakiś wspólny cytat, sentencje, tekst, który kojarzy się Wam obydwojgu?(ja rok temu mojemu Tż robiłam taki album i umieściłam sentencję z Naszych pierwszych wspólnych walentynek
![]() Co do albumu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Album czy fotoksiążka
Hey. Tak się zastanawiam co byłoby lepsze na 1-szą rocznice. To i to można oprawić władną szatę graficzna ...
Album własnoręczny(znaczy albumu sama nie chce robić, tylko kartki ozdobić :P) czy fotoksiążka? Swojego TŻ tak podpytywałam czy bardziej mu się podobają te fotoksiążki czy albumy tradycyjne, mówił, że w sumie mu obojętne. Jeśli miałby dostać to fajnie by było taką fotoksiążkę, a jeśli sam to album tradycyjny(tyle, że mój byłby udekorowany XD) Pytałam brata - fotoksiążkę, pytałam kumpla - tradycyjny xD A Wy co myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dot.: Album czy fotoksiążka
Jeśli umiesz fajnie ozdobić kartki tradycyjnego albumu, to tradycyjny
![]() Ale fotoksiążki też są fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Album dla par
Witam!
Mam prośbę czy ktoś z Was, wie gdzie można znaleźć, kupić album dla par. Chodzi mi o taki z możliwością wklejenia zdjęć, ale też żeby dało się wpisywać różne rzeczy. Kiedyś u znajomych widziałam coś w stylu wasze zdjęcia latem, w parku, wasze odrysowane ręce, czy co lubicie robić razem, ona o nim, on o niej itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Album dla par
Witaj,
poszukaj w sklepach internetowych, myślę, że znajdziesz coś odpowiedniego. Mogę Ci polecić sprzedającego, gdzie kupowałam albumy na różne okazje oraz księgę gości na swój ślub. Jakość albumów bardzo dobra, ładnie się prezentują i możesz tam wklejać zdjęcia i pisać co chcesz. Ponadto zaufany sprzedawca http://allegro.pl/wlasny-napis-album...510360747.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Szukałam już na milionach stron w internecie i właśnie nic nie znalazłam. Albo wyskakują same albumy (tylko do wklejania czy też wkładania zdjęć), albo albumy typu książki ilustrowane.
To co mi poleciłaś to też, niestety zwykły album (co prawda prześliczny) ale to nie jest to o co mi chodzi. Ja wiem, że w zwykłym albumie też mogłabym pisać wymyślone przeze mnie rzeczy, jednakże chodzi mi o gotowy w całości produkt. Album który będzie mówił co mamy wpisać. To tak jak z albumem dla dziecka "jego pierwsze słowo" i też trzeba uzupełniać itp. to takie coś tylko że dla par : ) Edytowane przez martynika19 Czas edycji: 2012-07-28 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie widziałam takich albumów, sama czegoś takiego a w zasadzie podobnego szukałam co prawda nie dla par ale dla przyjaciółki, która urodziła dziecko, bo te które są gotowe nie podobały mi się, chciałam coś innego, coś wyszukanego, niestety nic takiego nie znalazłam. Jedynie co to tą firmę którą Ci posłałam są w stanie coś takiego zrobić jednak za dodatkową opłatą co w przeliczeniu wychodzi bardzo drogo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Może poszukaj w Empiku, wydaje mi się, że coś takiego widziałam ale nie dam sobie głowy uciąć
Tylko człowiek mądry, nigdy nie przestaje się dziwić. Dla ludzi głupich jest to zbyt trudne, przyzwyczajeni do szarości dnia nie zauważają kolorów, jakie daje świat Moje maluchy ![]() większy maluch Dawid ur. 28.09.2008 g. 7:58, 56/3030 mniejszy maluch Liliana ur. 06.10.2012 g. 01:25, 48/2560 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Kupiłam album w tym sklepie http://www.aldecor.pl/ jestem bardzo zadowolona są też dostępni na allegro tylko nie chce mi się teraz szukać. Mam nadzieje, że coś znajdziesz dla siebie.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Marika wpadłam na ten sam pomysł z empikiem : ) będę musiała się tam wybrać
![]() Biancoo, dziękuje za odpowiedź, niestety te albumy to są takie zwykłe na zdjęcie, zupełnie nie o to mi chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieje, że udało się zakupić album.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Album fotograficzny - gdzie kupić?
Witam,
poszukuję eleganckiego i prostego albumu fotograficznego na prezent. Chciałbym, żeby był niewielkich rozmiarów, gdyż chce go później włożyć do pudełka (chyba, że już pierwotnie posiada). Nigdzie nie mogę znaleźć ofert takich albumów, jedynie jakieś w stylu ksiąg średniowiecza lub dosyć kiczowate.. Zamieszczam parę fotek, by przedstawić Wam moją wizje. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu takiego albumu, został mi niecały tydzień ![]() Pozdrawiam, ironheth |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dot.: Album fotograficzny - gdzie kupić?
Ja widziałam takie u fotografa w salonie Kodak, sprawdzałaś u siebie?
Wiem, że na pewno albumy fotograficzne są w empikach, ale nie mam pojęcia, czy będą takie proste. No ale warto się przejść i zobaczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Album fotograficzny - gdzie kupić?
Allegro, salony fotograficzne, hipermarkety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Jeśli tradycyjny album ktoś ma ze ślubu, to dla odmiany fotoksiążka na I-szą rocznicę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Tradycyjny
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Tak, tradycyjny
![]()
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Tak naprawdę album tradycyjny przynajmniej jeden każdy z nas ma, fotoksiążka to dalej nowość, ale na szczęście coraz wiecej osób się do niej przekonuje. Ten kto nie zrobił przynajmniej jednej fotoksiążki nie ma porównania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Album, zdobiony własnoręcznie
![]()
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
fotoksiazka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Też byłabym za fotoksiążką
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
ja obstawiam; tradycyjny album, fotoksiążka to tak bardziej po jakiejś okazji - np. zdjęcia ze ślubu itp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.