|
Notka |
|
¦lubny wizerunek ¦lubny wizerunek jest dla ciebie wa¿ny? Zadaj pytanie na temat sukni ¶lubnej, makija¿u, fryzury oraz dodatków ¶lubnych. Czuj siê wyj±tkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
![]() Opinie - salon Bella Rossa w Krk
Dziewczyny proszê o opinie na temat salonu z sukniami ¶lubnymi Bella Rossa w Krk na ul. Filipa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 846
|
Dot.: Opinie - salon Bella Rossa w Krk
Zamówi³am tam sukniê i czekam na przymiarkê. Po pierwszej wizycie w salonie wra¿enia bardzo pozytywne - przede wszystkim przystêpne ceny i gotowo¶æ do wprowadzania zmian w modelach salonowych, przynios³am zdjêcie jak± sukniê chcê i taka podobno ma byæ. Potem by³am tam jeszcze raz i tutaj ju¿ mniej pozytywnie, zrazi³am siê obs³ug± i podej¶ciem pañ, ale mam nadziejê, ¿e ostatecznie suknia bêdzie taka jak sobie wymarzy³am. Zdam relacjê na pocz±tku czerwca.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Opinie - salon Bella Rossa w Krk
Podbijam temat
![]() Ja kupowa³am sukniê w Bellarossa (tym na rogu, wiêkszym, ale moja kole¿anka z polecenia posz³a do mniejszego (Filipa 8?) i równie¿ by³a mega zadowolona) i nie wyobra¿am sobie, bym mog³a poleciæ jakikolwiek inny salon! Wszystko by³o idealne: super fachowa obs³uga, przystêpne ceny (za sukniê szerok± i ca³± z francuskiej koronki da³am 2500 z³!) i piêkne modele ![]() ![]() Co do przymiarki, to mia³am jedn± i suknia od razu by³a dobra, wiêc mog³am odebraæ bez latania sto razy! Z ca³ego serca polecam salon Bellarossa i fachowo¶æ pañ tam pracuj±cych!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.