|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Hellburner
Znacie taki preparat? Polecił mi go sprzedawca w sklepie z odżywkami i suplementami fitness, jako najmocniejszy na rynku.
Jestem niskociśnieniowcem, często czuję się ospała i dlatego nie chce mi się ćwiczyć. Poza tym, nawet po kilku miesiącach treningów i diety (bieganie + dynamiczna joga oraz niskokaloryczna dieta zapisana przez dietetyka) nie jestem w stanie schudnąć tak jakbym chciała, stąd też moje zainteresowanie tym specyfikiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Hellburner
nie znam tego suplemetu.
Przegladalam ostatnio rozne fora i zainteresowal mnie Lipo 6 Black Hers. Kupilam go, paczka powinna przyjsc dzis wiec w razie czego moge Ci potem powiedziec jak dziala ![]() A ten hellburner jesli zostal Ci polecony - zawsze mozesz sprobowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak wogóle to jesteś leniem a nie niskociśnieńowcem.. znaczy może i masz niskie ciśnienie, temu nie zaprzeczam, ale leniem napewno do tego jestes.. Ciśnienie w czasie ćwiczenia podnosi się, a ty masz problem żeby je zacząć a nie żeby je robić. Powiem ci tak.. ja np nie mogę nie uprawiać sportu, czy przebywać dłuższego czasu w pozycji leżącej bo ciśnienie spada mi na jakieś 85/40. I żyje. Spać mi sie chce jak cholera, głowe mi rozwala, ale biore sie za siebie, wstaje i żyje. jak mam ciśnienie np 105/70 jestem tak szczęśliwa i rozpalona że w miejscu nie moge usiedziec ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
wybacz ale to nie znaczy że jezeli ty masz niskie ciesnienie i ktoś je ma to czujecie się tak samo! czasem przy takich samych parametrach ludzie czuja sie zupełnie inaczej i nie ma co generalizowac, ja przy 110/60 czuję sie rewelacyjnie a ktoś inny ma prawie zapaść
![]()
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=78366539b4b6f6153fe83f7 4bc8dfd6d5935c0ba_5ec707f 2bba47;22302671]Po pierwsze te wszystkie suplementy to moze pomagają ale też mogą zaszkodzić. Ja bym sobie je odpuściła, a tym bardziej jeśli jest on najśilniejszy jak mówisz.
A tak wogóle to jesteś leniem a nie niskociśnieńowcem.. znaczy może i masz niskie ciśnienie, temu nie zaprzeczam, ale leniem napewno do tego jestes.. Ciśnienie w czasie ćwiczenia podnosi się, a ty masz problem żeby je zacząć a nie żeby je robić. Powiem ci tak.. ja np nie mogę nie uprawiać sportu, czy przebywać dłuższego czasu w pozycji leżącej bo ciśnienie spada mi na jakieś 85/40. I żyje. Spać mi sie chce jak cholera, głowe mi rozwala, ale biore sie za siebie, wstaje i żyje. jak mam ciśnienie np 105/70 jestem tak szczęśliwa i rozpalona że w miejscu nie moge usiedziec ![]() ![]() ![]() Dokładnie, też mam niskie ciśnienie i słabe krążenie - nieustannie zimne stopy i sine paznokcie, ledwo obije się o ścianę mam siniaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Drogie Wizażanki, po pierwsze, nie chciałam się rozpisywać o moich przypadłościach, tylko napisałam pokrótce, czemu interesuje mnie taki a taki specyfik. To oczywiste, że nie będę pisać wypracowania o tym co mi jest, dlatego dziwią mnie te wszystkie diagnozy typu "na pewno jesteś leniem, wystarczy się przemóc, nie potrzebujesz żadnych leków". Nie zamierzam mówić nic więcej o moim stanie zdrowotnym i poziomie ospałości, poza tym, że to nie jest kwestia lenia (ludzie mogą mieć różne problemy, np. można być i niskociśnieniowcem i dodatkowo brać leki sprawiające ospałość, więc bardzo proszę, nie generalizujcie i nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora). Po drugie, chciałam zapytać się, czy ktokolwiek wie coś NA TEMAT tego suplementu, zasięgnąć informacji.
Wolałabym podziękować za niefachowe opinie w stylu "nie znam się, ale wszystkie te suplementy mogą ci zaszkodzić". Póki co nie zdecydowałam się na zakup żadnego. Chcę poczytać, dowiedzieć się co jest dobre a co nie, i DLACZEGO, a nie dostawać info typu "nie bo nie". Więc bardzo Was proszę, back to the topic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() środka nie znam, ale nie jest zbyt powszechnie znany raczej więc osobiście bałabym się zaufać ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie pisałam złośliwie, ale kurde, ile można słuchać takich rzeczy? Tym bardziej, że są one oczywiste i powszechnie znane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Czy w miedzyczasie pojawil sie ktos kto probowal?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.