|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
wizażystka Częstochowa
Witam wszystkich,
proszę o pomoc! Szukam wizażystki która dojechałaby do domu. Interesują mnie okolice Krzepic. Ale wiem ze może być z tym trudno wiec zastanawiam się nad Czestochową, czy ktoś z Was mogły mi doradzić oraz powiedzieć ile by mnie to kosztowało |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: wizażystka Częstochowa
Rozumiem, że chodzi Ci o makijaż.
Mogę Ci polecić dziewczyne która pracuje w salonie u Pani Anety Bitner w Dankowicach Piaskach. To jest kolo Starokrzepic więc blisko Dziewczyna ma na imię Agnieszka, maluję się u niej już tak od około 3 lat na jakieś większe imprezy i za każdym razem każdy mnie się pyta gdzie tak ładnie sie pomalowałam.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: wizażystka Częstochowa
Cytat:
. Już myślałam, że nikogo nie znajdę. Słyszałam, że w Truskolasach bądź Pankach była dobra kosmetyczka, ale to troszkę dalej. Mogłabyś mi również polecić dobry salon fryzjerski?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

Mogę Ci polecić dziewczyne która pracuje w salonie u Pani Anety Bitner w Dankowicach Piaskach. To jest kolo Starokrzepic więc blisko