|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kolor podkładu Double Wear
Witam!
Po wcześniejszych konsultacjach z "wiżankami" kupiłam ten podkład w kolorze 01-Fresco, ale teraz po opaleniu jest za jasny, natomiast 04 troche za ciemny. Czy miała któraś z was doczynienia z innymi kolorami tego podkładu oferowanymi poza naszymi granicami(u nas tylko 6 odcieni a u producenta kilkanaście)? Oglądałam strone internetową Estee Lauder ale tam kolory ni jak się mają do rzeczywistości. Może ktoś mi podpowie jaki kolor jest pośredni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Kolor podkładu Double Wear
no wlasnie,nie wiem czemu w polsce najjasniejszym odcieniem jest fresco, ktore wcale nie jest jasne!! bez sensu, nie rozumiem czemu lauder nie udostepnia w polsce jasnych kolorkow tylko zaczyna sie od fresco
![]() wydaje mi sie ze na stronie kolory nie sa takie zle. ale fakt zawsze lepiej ocenic na zywo samemu. najlepiej jak sama obejrzysz w rzeczywistosc i przetestujesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: Kolor podkładu Double Wear
> wydaje mi sie ze na stronie kolory nie sa takie zle.
Porównywałam z próbkami, które posiadam i jest to zupełnie co innego > najlepiej jak sama obejrzysz w rzeczywistosc i >przetestujesz. Chciałabym, ale niestety to nie ja będę miała dostęp do tych innych kolorów tylko mąż(wyjeżdża). Nie mogę mu powierzyć tak trudnego zadania, chociaż już raz sobie poradził. Oczywiście z pomocą koleżanki ale udało się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.