|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dla dziewczyny na Walentynki
Witam dziewoje ;-)
Myślę troszkę nad miłym podarunkiem dla dziewczyny na Walentynki. Na święta kupiłem jej paletkę cieni do oczu "Nude on Nude", więc teraz zmieniłbym kategorie i przeniósł się na biżuterie, a że średnio się na tym znam, więc prosiłbym o waszą radę. Co myślicie o takim czymś: http://www.jubiler.pl/naszyjnik-srebrne-serce.html jeśli uważacie to za tandetę, liczę na wasze pomysły ;-) Naszyjnik taki schowałbym w jakiegoś pluszaka walentynkowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dla dziewczyny na Walentynki
nieładne.
lepsze zwykłe serce klasyczne, prosty kształt. Dla mnie ;p ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
A mnie się ten naszyjnik podoba
![]() Aczkolwiek "zwykłe" serduszko, jak wspomniała Przedmówczyni, też byłoby w porządku. Pluszak? Nie ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
mi się nie podoba.
http://www.jubiler.pl/wspaniale-serc...yrkoniami.html wolalabym takie ![]() ja kocham pluszaki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Na Twoim miejscu wybralabym cos innego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mi się w ogóle nie podoba motyw serca i nie nosiłabym. Oczywiście dużo zależy od tego, w jakim jesteście wieku i co lubi dziewczyna, bo zapewne z 7 lat temu radośnie bym się z takim obnosiła
![]() Dla mnie biżuteria powinna być głównie z metalu, a ewentualne kamienie na pewno nie mogą być cyrkoniami - tyle że dookoła widzę raczej tendencję w drugą stronę ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
No to ładnie podsumowałyście mnie ;-) Może coś jesteście w stanie polecić mi z błyskotek (najlepiej wydaje mi się z naszyjników) co same byście chciały dostać na walentynki ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
naszyjnik jest ładny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ReklaMO(D)żerca.
|
mnie się nie podoba. a motyw pluszaka... no zależy dla kogo. mi by radości nie sprawił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Znasz swoją dziewczynę najlepiej, znasz jej gust dlatego sądzę, że to co sam wybierzesz jej się spodoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
o atmosferkę będzie ciężko gdyż to ja jadę do niej itp będzie ciężko wykombinować, skoro to ja jadę do niej, a wina niestety nie lubi o dziw ;-) a z tą biżuterią to wiem, że tylko lubi srebrną, a co więcej to tylko mogę się domyślać, dlatego mam nadzieje, że żeńska płeć jest w stanie zaproponować coś fajnego co same chciałyby dostać lub dostały ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
A ja Ci mówię: oczaruj i zaskocz ją taką bielizną
reklama Mega zdziwienie i romantyczny wieczór masz gwarantowany ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-01-08 o 18:45 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
a mnie ta cukierkowa bielizna jakoś obrzydza na maxa :/.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
po takim prezencie nie wiem kiedy by mi się trafił romantyczny wieczór :-D
Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-01-08 o 18:46 Powód: usunięcie linka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne łańcuszki z serduszkami są w Apart (dostałam od TŻ kilka lat temu, piękne, nawet mojej mamie się podoba).
Chociaż wiadomo, że każdy ma inny gust. Jak znajdę chwilę to mogę przejrzeć i podesłać kilka, które mi się podobają ![]()
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Byłoby bardzo miło jakbyś podesłała parę fajnych propozycji ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja Ci doradzę
![]() ![]() Zaobserwuj swoją dziewczynę... do walentynek masz jeszcze czas ![]() Ja osobiście lubię z całej biżuterii kolczyki najbardziej, potem bransoletki, ale delikatne, a wisiorki najmniej... ponieważ po pierwsze w łańcuszki wplątują mi się włosy czego nie lubię... po drugie nie zawsze do każdego rodzaju dekoltu będzie mi pasował.. wiec będzie tylko na specjalne okazje. Za to kolczyków mam dużo, rożnego rodzaju, najczęściej biżuteria sztuczna, svarowski , ale są to takie ozdobne bardziej, z kolorowymi koralikami itp.... ale mimo to , że mam ich dużo to z wiekiem zaczęłam zauważać,że potrzebne mi są właśnie takie srebrne klasyczne, które mogę założyć do większości rzeczy, które będą wygodne. Więc pooglądaj swoją dziewczynę i zauważ co nosi. Jak już ktoś wspomnial ![]() Do tego pluszak nie jest złym pomysłem... ale taki malutki, trzymający serduszko, symboliczny. A jeśli lubi kwiaty to zamiast pluszaka po prostu czerwona róża. Edytowane przez afrodytek Czas edycji: 2014-01-11 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
W Apart z tego co kajajże to dość drogo jest chyba? Ile te cudeńka ze zdjęć kosztują ?;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Zależy od konkretnego produktu, ale nie aż tak drogo
![]() Jak dla mnie to tylko przedostani wisiorek ewentualnie nadawałby się do założenia, jestem dziwna ![]() ![]() Każda z nas ma inny gust, najlepiej poszpiegować i kupić coś w podobym stylu do już posiadanej biżuterii ![]() Tak wcześniej skrytykowałam serce jako prezent, ale teraz podczas poszukiwań google wyrzuciło mi takie coś http://www.silverado.pl/NASZYJNIKI,k...124,t7125.html Muszę przyznać, że to mi się całkiem podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Dziewczyna przede wszystkim bardzo lubi ubierać się w ciemny, zwłaszcza czarny kolor. Jeśli chodzi o eleganckie jakieś sytuacje to są to sukienki mini. Powiedzmy, że to coś w tym stylu, nie do końca ale podobnie:
http://glamourlook.pl/pol_pl_SUKIENK...NKA-3790_4.jpg Myślicie, że lepiej coś kupić na bardziej elegancką okazje czy bardziej do codziennego noszenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Kto co lubi. Pytanie co lubi Twoja dziewczyna? Srebro? Złoto? Klasycznie? Ekstrawagancko? Może byś się przypatrzył co nosi i wtedy wybrał. Ja dostałam swego czasu w prezencie maleńkie złote serduszko na złotym łańcuszku. Bardzo skromne, ale za to pasuje mi do wszystkiego i jak na razie nie spotkałam osoby której by się nie podobał.
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Wiadomo, że każdej z nas podoba się coś innego, ale myślę, że szukając wśród bardziej klasycznych propozycji, będzie większe prawdopodobieństwo, że obdarowanej się spodoba
![]() ![]() A tak swoją drogą może warto pomyśleć o prezencie zrobionym własnoręcznie jako dodatek ? Ja zawsze bardzo się cieszyłam, gdy mój TŻ robił coś specjalnie dla mnie ![]() A wracając do prezentu : koniecznie ma być to naszyjnik( motyw z sercem czy niekoniecznie? )czy w grę wchodzą również kolczyki, bransoletki ? Ile mniej więcej chcesz przeznaczyć na prezent? Wtedy łatwiej będzie nam pomóc coś znaleźć. Chyba że chodzi Ci bardziej o modele niż konkretne propozycje ![]() Jeżeli chodzi o propozycje z motywem serca: http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,4,11023 - klasycznie, bez zbędnych ozdób http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,,12284 - dużo bardziej ozdobne niż powyżej, zależy czy Twoja dziewczyna lubi biżuterię w takim stylu http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,4,11255 - podobne do tego powyżej, w czerni (klasycznie, elegancko) Bardziej klasyczne: http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,4,11776 -delikatna, klasyczna http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,4,12259 - podobna do tej powyżej, bardziej ozdobna Pamiętaj - Ty znasz najlepiej swoją dziewczynę i na pewno uda Ci się wybrać idealny prezent ![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
a co myślicie dziewczęta o takim kompleciku, ostatnio wpadł mi w oku?
http://images10.fotosik.pl/3008/c11a103da9f67c65.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Natomiast jeśli nie, to celowałabym w coś bardziej klasycznego.
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
taki sobie.. ale mi sie cyrkonie/cekiny zawsze tandetne wydawały..
to juz lepsze Lilou na reke + jakiś ładny grawer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
A moze zaproponuje cos w tym stylu?
Sam zobacz czy ci sie podoba: origami7.cba.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.