|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nowy partner
Witam. chciałam was zapytać o seks z nowym partnerem. przyznam ze mi brakuje doswiadczenia, spałam tylko z jednym facetem, byliśmy razem kilka lat, ale teraz się rozstaliśmy i pojawiło się pytanie: jak będzie z nowym mężczyzną. mam 20kilka lat i pojawiaja sie najrozniejsze pytania.
podzielicie sie doswiadczeniem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: nowy partner
Ja się strasznie stresowałam, autentycznie odczuwałam tremę...dopóki zabawa się nie zaczęła. Później było na tyle elektryzująco, że nie miałam czasu się zastanawiać. Im mniej będziesz o tym myśleć, tym lepiej dla Ciebie
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ha ja się już stresuję, na samą myśl o tym co będzie, bo przecież to nie uniknione...przed pierwszym razem się tak nie stresowalam jak teraz kiedy wiem, że to będzie ktoś inny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zobaczysz, będzie fajnie tylko nie nastawiaj się na nic, bo potem będziesz próbowała coś odgrywać. Jak już przyjdzie ten moment to zapomnij o bożym świecie i się nim ciesz
![]()
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
a co potem? żadna nie żałowała? boję się, że facet może nie być zadowolony, bo jestem tak mało doświadczona...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz mieć wielkie doświadczenie,ale każdy nowy partner jest wyzwaniem. ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
zakładam, więc, że wszelkie obawy, lęki, niepokoje,stresy z tym związane są normalne...pojawiają się nowe pytania. czy rozmawiać z nim o tym jak było mi wcześniej w łóżku, czy powiedzieć mu od razu że brak mi doświadczenia, żeby wiedział przed zbliżeniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
pewnie tak...ale jakos martwie sie o siebie bardziej :P
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
teoria często inaczej wygląda i często gorzej niż praktyka.jeśli się stresujesz to może mały drink przed na wyluzowanie się ,ale rozmowa nie zaszkodzi.to postawi cię w odpowiednim miejscu
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
No nie powiem ciężko było z tym pierwszym po pierwszym
![]() ![]() Potem przy kimś innym też miałam stres itd, ale uczucia emocje i jakaś chyba dojrzałość wpłynęło na to że strach znikł ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Jasne,porozmawiaj z nim,tylko na razie oszczedzcie sobie szczegolow z "poprzedniego zycia"
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podejdź do tego bardziej na luzie. Każdy z nas jest inny, a odkrywanie kogoś w łóżku tego, co lubi bardziej/mniej, co szczególnie na niego działa i 150 innych rzeczy może być naprawdę świetną zabawą.
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Powiem tak.. też byłam z exem kilka lat i to było w zasadzie jedyne moje doświadczenie.. też się trochę bałam jak poznałam obecnego TŻ-a.. rozmawialiśmy o tym i ja mu powiedziałam że jestem mało doświadczona w sensie że mój ex jakoś tak no.. nie to że narzekał ale był bardziej doświadczony ode mnie i ja się czułam jakbym go nie zaspokajała.. a TŻ mi opowiadał że miał kilka partnerek i no coś tam potrafi.. jak doszło co do czego to się okazało że chyba jestem bardziej doświadczona od TŻ-a mimo jednego partnera niż on mimo kilku partnerek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.