|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wróżki (?!)
Dzisiaj moja siostra była u miejscowej wróżki, która przepowiada za symboliczne 10 zł bądź czekoladę. Wiedziała ile ma moja siostra lat, ile ma jej chłopak (3lata różnicy), ile ma sióstr, czym się zajmuje.. Trudno jest trafić jeśli by zmyślała, zaniepokoił mnie fakt, że powiedziała, że jej najmłodsza siostra wyjdzie pierwsza za mąż (ja?!?!) - a moja siostra wyjdzie za 3 lata. Mam 20 lat, dobre studia, mam chłopaka... ale nie mam w planach za mąż pójście nie wcześniej niż po magisterce..
Mieliście kiedyś jakiś przypadek z wróżką, co wam się spełniło/nie spełniło? Błagam, uspokójcie mnie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wróżki (?!)
korzystanie z "usług" wróżek jest bardzo, bardzo ale to bardzo niebezpieczne, wiem to z własnego doświadczenia, oraz relacji innych osób, które kiedyś z czegoś takiego korzystały...
lepiej jednak zastanowić się 3 razy zanim się ktoś zdecyduje pójść do wróżki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
myślałam, nad pójściem by sprawdzić to co powiedziała siostrze.. Jednak myślę, że to człowiek kieruje swoim życiem, a słysząc takie coś za bardzo myślimy o tym, czy trzymamy w podświadomości, za tym idzie cały fenomen sprawdzania się przepowiedni... ech!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jednak ty w to wierzysz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22656986]ale czym uspokoić?ślub to nie śmierć.
[/QUOTE] może nie dla wszystkich ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Uspokoić? Skoro kierujesz swoim życiem, to czym się martwisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raróg
|
No najwyzej wyjdziesz sobie za ten maz, nie taka tragedia przeciez chyba ; )
Btw tyle juz bylo watkow o wrozkach.. Cos tam moze sie zgadzac, niepowiedziane, ze wszystko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a czy ktos zna jakas sprawdzona wrozke z krakowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Każdy jest kowalem swojego losu i żadna wróżka nie jest w stanie ingerować w to jak sobie ułożymy życie , co nam się przydarzy .
Mimo to ja w swoim czasie poradziłam się wróżki ,ale na zasadzie " Co mam zrobić?" , uzyskałam odpowiedź a raczej radę,podpowiedź , owszem zastosowałam się do owej rady,ale tylko dlatego,że była to moja decyzja , ona mną tylko pokierowała ,czy żałuję ? Nie . Co do ciebie ..... chcesz byśmy cię uspokoiły .... ale przed czym ? Przed tym co wróżka powiedziała? Podejdź do tego z dystansem , bo to co powie wróżka nie musi się stać . Jak napisałam wyżej każdy jest kowalem swego losu , nie wiesz co się wydarzy i co sama postanowisz. Piszesz ,że nie planujesz zamążpójścia tak szybko, ale nie wiesz co może sie wydarzyć ....i ona ( wróżka tego też nie wie ). |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróżby się "spełniają" pod wpływem silnej sugestii, autosugestii, ale praktycznie jest to nierealne, żeby ktoś miał zdolności przewidywania przyszłości, niepotwierdzone naukowo (ogłoszono nawet konkurs na udowodnienie swoich paranormalnych zdolności, nagroda pokaźna i nikt do tej pory nie wygrał ![]() A miejscowa wróżka, przecież wiadomo, że sobie może wywiad zrobić wcześniej, ludzi obczaja, to i wie ile mają rodzeństwa itp ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle tematow o wrozkach tutaj jest... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Asiu, bez ironii proszę.
![]() Cytat:
Dzięki za odpowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Jak już o tym wiesz to pewnie się zabezpieczysz lepiej, wpadki nie będzie skoro nie chcesz ślubu to go nie weźmiesz. I taki jest efekt wróżb.
Niebiezpieczne jest, bo mojej babci ktoś przepowiedział, że umrze po operacji, to nie poszła na operację i umarła i tak, bo była jej potrzebna. Może by jeszcze żyła. Można sie w głupi sposób zapętlić, jeśli się w to uwierzy. Jak ktoś jest sceptykiem i idzie tak o to nic w tym nie ma niebezpiecznego, ale jak ktoś idzie bo wierzy to może właśnie tak skończyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.