|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szukam tytułu filmu.
Oglądałam go w latach 90-tych (sam film mógł być z lat 80-90 tych).
Film amerykański, o młodym żołnierzu który po misji w Wietnamie wraca do domu i narzeczonej czy też może już żony. Testowano tam jakieś gazy bojowe czy też innych substancji i niby fizycznie jest zdrowy, ale jego żona ma problemy z poczęciem, twierdzi, że podczas seksu odczuwa pieczenie, to jak się okazuje potem jest na skutek testowania tych substancji, ale to dopiero później wychodzi, bo wszyscy wmawiają im że nie ma żadnych środków ubocznych. Wiem, że niewiele ale może ktoś kojarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chimay
|
Dot.: Szukam tytułu filmu.
Nie mam pojęcia. Spróbuj tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214927
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc nie kojarzę
![]() No i zapraszamy do wątku, który podała koleżanka wyżej ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Drabina Jakubowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Szukam filmu, który widziałam może z 16 lat temu albo i więcej. Film opowiada o młodej
dziewczynie, która zakochała w starszym facecie(chyba nawet to był przyjaciel rodziny). Kojarzę, że pod koniec filmu ta dziewczyna strzelała do jego żony i ta żona była sparaliżowana na wózku. A ogólnie to ta dziewczyna opowiadała tą całą swoją historię z więzienia. Pomóżcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.